Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג ל C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

התקשרתי למוסך צמרת בחיפה לקבל הצעת מחיר לטיפול עם טיימינג.

יועץ השירות (או איך שלא קוראים לזה) אמר לי שבדגם שלי C5 2003 צריך להחליף טיימינג כל 4 שנים (מבחינת ק"מ אני לא קרוב אפילו)

אמרתי לו שככל הידוע לי זה 3 שנים ולא 4.

אחרי בירור שלו ובירור שלי מול מוסך אחר נאמר לי גם 4 שנים.

יכול להיות שהוראות היבואן השתנו? אני זוכר שראיתי פה בפורום דף סרוק שרשום בו 3 שנים.

תודה

פורסם

בשנתון הזה מנוע 2 ליטר (גם ב 307 שהיו לי וגם ב C5) אמרו לי בזמנו במורשה בהרצליה 3 שנים או 90K.

אם יש לך ספק, תרים טלפון לראשי בבני ברק, אם התשובה שם תהיה שונה מזו שאתה מקבל בחיפה תשאל למה יש חוסר התאמה בין מוסכי הרשת, יהיה מעניין לשמוע מה הם אומרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

דיברתי עם שרודר - המכונאי אומר שהוא זוכר שזה 3 שנים או 90,000 אבל יכול להיות שהעלו את הרכב מדרגה (?!?!)

דיברתי עם יועצי השירות בדוד לובינסקי - ואין להם מושג אז אחרי חפירות שלהם אמרו שזה או 3 או 4.

לא יאומן איך אף אחד לא מבין כלום מהחיים שלו.

צריך ליצור קשר עם סיטרואן בצרפת וזהו

פורסם

בעז, נראה לי שבמקרה כזה "יש ספק אז אין ספק", כלומר להחליף בכל מקרה.

אני עם רכב דומה ועומד להחליף טיימינג בקרוב (2003, 95K ק"מ, לא מופיע בהיסטוריה שאי פעם החליפו....).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אף פעם לא החליפו? לא קצת מוזר לרכב בן 8?

אני עם 102,000 ק"מ והחליפו לפני 35,000ק"מ אבל 3 שנים עומדות לעבור עוד מעט.

אני רוצה למכור את הרכב ולא רוצה להשאיר את זה לבעלים הבאים (או שכן?)

פורסם

תתקשר לבני ברק

דבר עם המחלקה הטכנית -דרור הס

הוא כבר יענה לך מה הכי נכון

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
דיברתי עם שרודר - המכונאי אומר שהוא זוכר שזה 3 שנים או 90,000 אבל יכול להיות שהעלו את הרכב מדרגה (?!?!)

איזה מדרגה בדיוק ? הקיט השתנה ? הרי מחליפים כל 3 שנים כדי שהרצועה לא תתייבש.

בדור II הם שינו את זה ל 10 שנים או 120K.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...