Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חריקה בגיר פג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי השבוע פג'ו 106 דור 2.

כאשר אני מעביר הילוכים אני מרגיש חריקה קלה בהכנסת ההילוך, בנוסף הקלאץ' מפריד קצת גבוהה.

יש דרך לדעת אם החריקות נובעות מבלאי של הגיר או מבעית הפרדה של הקלאץ'?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר הרבה זמן שלא עידכנתי אז הנה עדכון.

לאחר ביקור בהרבה מוסכים שבכל אחד מהם נטען שהקלאץ' מפריד בסדר, וההילוכים נכנסים מספיק חלק, צץ במוחי כיוון חקירה חדש התושבות גיר ומנוע.

היום בבוקר נכנסתי למוסך ראשון בחיפה המכונאי עשה סיבוב על הרכב וטען שהכל בסדר ואין מצב שיש בעיה בתושבות, אז קדימה למוסך הבא, הפעם אצל מוסך "דורון" בקריות, לאחר בדיקה קצרה התברר כי התושבת הימנית עליונה גמרה את הסוס.

לאחר ההחלפה תחושת ההילוכים שונה לגמרי, השני והרביעי נכנסים פחות "עמוק", אבל צריך להיות זהיר במיוחד עם ההילוך השני הוא נכנס חלק יחסית אבל לפעמים יוצר אשליה שההילוך בפנים וכאשר משחררים את הקלאץ' שומעים חריקה נוראית (תופעה חדשה לאחר ההחלפת התושבת).

למרות חוסר ההתענינות בשרשור הזה אם למישהו יש כיוון לגבי ההילוך השני הסורר אשמח לשיתוף

תודה ויום טוב

פורסם

עדכון אחרון:

היום בבוקר נכנסתי למוסך קדוש בחיפה והצגתי את הבעיה שההילוך השני והרביעי לא נכנסים עד הסוף.

היות ולקדוש יש רק ליפט אחד, הוא הסתפק בלתת לי כיוון לגבי המוט המקשר של ההילוכים או התפוחים שלו.

עם עצה זו נסעתי למוסך דורון בקריות שהתעקש שזה סינכרון של הגיר ואין מה לעשות, אז התעקשתי בחזרה על זה שיעלה את הרכב על הליפט ויבדוק בכל זאת.

מסתבר שהעקשנות משתלמת, כאשר הזזנו מתחת לרכב את המוט המקשר גילינו שהוא נתקע בצינור פליטה, נסעתי לאגזוזן שטען שהאגזוז במקום וזה כנראה תושבת גיר תחתונה שנראה שסיימה את חייה, אבל בכל מקרה האגזוזן ע"י עבודת ריתוך הרחיק את הצינור פליטה ממוט ההילוכים.

נכון לעכשיו כל ההילוכים נכנסים חלק ולמיקום הנכון, אני יחליף בכל זאת את התושבת גיר התחתונה שעולה 100 ש"ח ללא עבודה כדי להיות שקט סופית.

לי השרשור הזה עזר מאוד מקווה שגם לאחרים, נסיעה חלקה ובטוחה לכולם.

• תוכן חדש...