Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמרור תקף לגבי הקטע בו נתפסת.

פעל כפי שכבר נכתב לך ויפה שעה אחת קודם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם השוטר כתב סעיף אישום 6541 (עם תמרור, וציין מהירות הרשומה בו-60 קמ"ש) - דוח אזהרה הוא נכון.

אם הוא כתב סעיף 6535 (ללא תמרור בכלל ומהירות 50 קמ"ש) - אפשר אולי יהיה לבטל את האזהרה, אך עדיין הנהג נסע מעל המותר.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם אם מותר לנסוע בקטע זה 60 קמ"ש (לפי תמרור ב-20), הרי 62 קמ"ש (אחרי הורדה של 5) זו עדיין מהירות מעל המותר

או שאני מפספס משהו :roll:

אני תוהה....

אם הוא יגיע למשפט,

האם באמת קיים השופט במדינת ישראל שירשיע אותו על נהיגה במהירות של 62 קמ"ש במקום 60 קמ"ש ?

פורסם

זה אומנם "מספיק טוב", אבל לדעתי במצב כזה כלל לא חייבת להיות הרשאה.

מדובר בהבדל (2 קמ"ש) שניתן בקלות לפקפק בדייקנותו בהתאם למכשיר המדידה הלא-אמין-במיוחד, מה גם שהנהג הממוצע לא יכול לשים לב להבדלים של 2 קמ"ש במד המהירות, אלו הבדלים שיכולים להיות מושפעים ממש מזוית הראיה שמסתכלים על המחוג - ולכן לא סביר להרשיע אדם על מהירות כזו, וניתן בהחלט להוציא אותו זכאי מחמת הספק.

פורסם

זו בדיוק הסיבה שבגללה מחסירים 5 קמ"ש מהמהירות שנמדדה - סטיות במד המהירות ובמכשיר המדידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואתה בדיוק מוכיח שהמדידה לא מדוייקת ולכן 5 או 7 זה זניח ושופט בעל שיקול דעת יכול וצריך לזכות מחמת הספק, בצירוף הסיבות הנוספות שפירטתי בהודעה הקודמת.

פורסם

מהרגע שקבעו שהורדת 5 קמ"ש היא "הסטנדרט" הקובע - נקבע קו אדום שאליו יש להתייחס באופן דיכוטומי. עד שנקבע עיקרון ה-5 קמ"ש, עברו הרבה דיונים ועירעורים.

זה בדיוק כמו הקביעה אם אתה רווי אלכוהול או לא רווי מספיק. קיים ויכוח איפה הקו האדום המכריע. נקבע ע"י בית משפט סטנדרט חדש שהוא מעבר לקבוע בחוק. לבוא ולמתוח את הסטנדרט פירושו לקבוע שאין קו אדום.

אותה הפחתה של 5 קמ"ש רללוונטית בין אם אתה נוסע 280 או רק 110.

גם במבחנים יש קו אדום דיכוטמי. מה ההבדל בין אחד שמוציא 56 במבחן לבין אחד שמוציא 54 ? האם זה שהוציא 56 הופך לידען גדול לעומת זה שהוציא 54 ? - לא ממש לא. אפשר לומר ששנייהם "אפסים" ובכל זאת אחד עבר ואחד נכשל. ושנייהם על קוצו של י' .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מהרגע שקבעו שהורדת 5 קמ"ש היא "הסטנדרט" הקובע - נקבע קו אדום שאליו יש להתייחס באופן דיכוטומי. עד שנקבע עיקרון ה-5 קמ"ש, עברו הרבה דיונים ועירעורים.

זה בדיוק כמו הקביעה אם אתה רווי אלכוהול או לא רווי מספיק. קיים ויכוח איפה הקו האדום המכריע. נקבע ע"י בית משפט סטנדרט חדש שהוא מעבר לקבוע בחוק. לבוא ולמתוח את הסטנדרט פירושו לקבוע שאין קו אדום.

גם במבחנים יש קו אדום דיכוטמי. מה ההבדל בין אחד שמוציא 56 במבחן לבין אחד שמוציא 54 ? האם זה שהוציא 56 הופך לידען גדול לעומת זה שהוציא 54 ? - לא ממש לא. אפשר לומר ששנייהם "אפסים" ובכל זאת אחד עבר ואחד נכשל. ושנייהם על קוצו של י' .

.

אולי אני קצת אחרוג מהקונצנזוס שנוצר כאן מסביב לסוגיה, אבל אני במקומך הייתי מבקש לבטל את הדוח אבל יורד מהחלק של המשפט...

הצהרתי זו באה כתוצאה מ2 הקמ"ש המיותרים שהיו על המד.

במצב הנוכחי כל מה שקיבלת זה אזהרה (שזה בעצם גם דו"ח).

במצב החדש (במידה ותתחיל לפנות לגופים) ייתכנו שני מצבים:

1. יחליטו לבטל לך את הדו"ח - ואז הכל סבבה אגוזים. ובאמת היה שווה לפנות.

2. לא יבטלו לך את הדוח => תבקש להישפט => תגיע למשפט => קיים סיכוי סביר (לא הייתי בונה על טוב לבו של שופט) שירשיעו אותך על נהיגה ב2 קמ"ש מעל המותר כלומר = עדיין קיבלת דו"ח, עדיין יצאת אשם, ויכול להיות שעוד יוסיפו לך קנס לסיפור (על זה שהטרחת את המערכת כולה למרות שהיית אשם).

אם השוטר היה מודד לך 65 קמ"ש או 64 קמ"ש - הייתי אומר לך תפרק אותם ותראה להם מאיפה משתין הדג.

מכיוון שבכל זאת חרגת מהמהירות - תשקול צעדים עם הראש ולא עם האגו.

הטענה שלי תופסת כפליים אם אתה לא נהג פרוע, ואם זו עבירת המהירות הראשונה שלך.

בברכה!

יונתן.

פורסם

.

הכל טוב ויפה,

אבל איך הנהג הממוצע (בהנחה שאין לו מד מהירות אלקטרוני) אמור לשים לב להבדל של 2 קמ"ש במחוג?

פורסם
הכל טוב ויפה,

אבל איך הנהג הממוצע (בהנחה שאין לו מד מהירות אלקטרוני) אמור לשים לב להבדל של 2 קמ"ש במחוג?

בהתחשב בכך שמד מהירות ברכב מזייף כלפי מעלה 3-5 קמ''ש במהירויות אלה, אפשר להניח שמד המהירות ברכב הראה ~70 קמ''ש:

הבדל של 10 קמ"ש אפשר לראות מכל זווית.

פורסם

ברגע שיתברר לקצין המשטרה כי השוטר מדד במקום בו תמרור מראה 60 והשוטר טוען שהמהירות היא 50 ברוב חוכמתו כי רבה, והנהג נתפס על 62 הוא יבטל את האזהרה, אלא אם הוא עצמו "חכם "גדול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא בכל הרכבים.

הנך יכול לטעון זאת עד קץ הדורות.

יש לך חשש כי ברכבך לא ניתן "להבחין" בסטיה, הפחת מהירות וסע בהתאם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...