Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי נכנסו בי כשרכבי חנה וכל הכנף השמאלית הלכה. הרכב הוא גולף 99 דור 4, קופה, ייבוא אישי.

צבע הרכב הוא אדום מיוחד שמאוד מזכיר את צבע ה- polo gti שיוצרו בשנת 2000.

הצבע דיי קשה להשגה, וכרגע הכנף צריכה החלפה לחדשה והטמבון גם נקרע בקצה שלו שגם נדרש תיקון. מעונין להמלצה לפחח טוב עם יד טובה שיתקן את זה במחיר שפוי וכמובן שיגיע לרמת הצבע.

עוד שאלה בקשר להזמנת הכנף. במידה ואני אחליט לערב את הביטוח הבנתי שהשמאי לא ייאשר כנף מקורית אלא רק חליפית שזה בעצם העתק סיני. רציתי לדעת אם להמשיך להתעקש על כנף מקורית?

תודה רבה והמשך ערב טוב.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

י.דרעי פחחות וצבע בע"מ

057-3382224 - קובי - האיש פשוט מקצוען. מניסיון.

הם נמצאים ברחוב המסגר 1, אזור תעשיה א' בנס ציונה.

בקרוב גם ההאצ'בק שלי תיכנס אליו פחחות וצבע כללי :-P

בהצלחה!

פורסם

על קובי לא שמעתי... אבל הסוכן ביטוח שלי שלח אותי לאופיר שנמצא גם כן באיזור תעשייה בנס ציונה, רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם הבחור? הוא דיי מבוגר לפי מה שראיתי וגם דיבר במחירים ריאליים לעומת האלפים הרבים שאחרים דיברו עליהם, השאלה היא איך העבודה... כי זה לא צבע רגיל.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...