Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לכתוב כותרת קצת פחות גסה ? בכל זאת פורום של מכוניות ולא של נערות ליווי או משהו כזה.:shock:

דבר שני,השירות "המדהים והמהולל" של צ'מפיון הועלה כאן לדיון במקרה אחד לא מזמן עם משתמש בפורום,שטען (ואני יותר ממאמין לו),שהריפודים/מושבי העור שלו התבלו אחרי שנה וחצי וצ'מפיון המדהימים מתנערים ממנו חרף העובדה,שהרכב עדיין באחריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מופתע. מסתבר שכל סוכנויות הרכב עושות את אותו הדבר בדיוק. מעניין איך הבלאי לא תואם לקילומטרז'? הורידו אותו לפני מכירה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע מה עצוב יותר

המקרה עצמו או כמו שמאיר מעליי ציין, שכל כך הרבה אנשים למרות הכוויות ממשיכים להיכנע למחיר הנמוך שם וממשיכים להתגלגל לעוד ועוד רכבים

Confidence In Motion

פורסם

מקריאת הכתבה יש לי תחושה שזה מקרה קלאסי של שני צדדים לכל מטבע.

הבנאדם, עם כל הכבוד, נשמע קצת נוכל. הוא רוצה אוטו של 180 אלף שקל כפיצוי על רכב ששווה 113? ולמה - בגלל כמה תיקוני צבע קלים (שכנראה בוצעו היטב) ובלמים שחוקים? לכל אורך הכתבה נראה שסיאט הולכים לקראתו, אבל הוא מנסה בכוח להשיג יותר - לא הסתפק בחוו"ד של מוסך, אלא גם הלך ללוי יצחק בכבודו ובעצמו שפסק לרכב ירידת ערך (מסחרית!) של 7%? על מה?

בנוגע לצלחות שחוקות - אכן מוזר. לא כתוב אם הרפידות היו במצב טוב, אבל דיסקים לא ניתן לשחוק ב-170 ק"מ אלא רק אם הייתה תקלה במערכת הבלימה. העניין הוא שצריך לקחת את זה בפרופורציה. אולי היה פגם בייצור, אבל זה לא מנוע שהוחלף, כולה בלמים. שיחליפו לו לבלמים חדשים ויסגרו עניין.

אז חבר'ה, בבקשה, לא צריך להפוך כל דבר להיסטריה. ואין כאן שום קשר למבצעים (שיש להם גם הרבה יתרונות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני חשבתי בתחילה - מסכן, דפקו אותו, מכרו לו רכב משומש.

אבל העיניים הגדולות, הדרישה לשדרוג לקופרה חדשה - נראה לי קצת מלוכלך.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה אתם ישר קופצים על צ'מפיון? זה יכול לקרות לכל אחד עם כל רכב, אפילו למישהו שמקבל רכב חדש ולא מתצוגה. אני אומר את זה, אחרי שראיתי במו עיני מה עבר על כמה מכוניות חדשות טרם מסירתן.

אגב, אם הטענה הזו נכונה: "עוד טוענת החברה כי ד' היה מוכן לוותר על טענותיו הלא מוצדקות כנגד החברה, אם יקבל רכב אחר שעלותו 180 אלף שקל, ללא תוספת תשלום" , אז אני מצטער אבל הבחור פשוט טיפש. אם יחליט לתבוע, טענה שכזו יכולה לבוא נגדו. מגיע לך פיצוי? תתבע את מה שמגיע לך. מה פתאום שתקבל רכב יקר יותר?!

פורסם

אף אחד לא מוציא את הלקוח טלית שכולה תכלת. זה לגיטימי לחלוטין שהוא ייבקש משהו שגדול עליו בכמה מידות, הרי זו החוצפה הישראלית וזה כנראה סוג הלקוח :wink:. הוא לאט לאט יירד מעץ הבננות שעליו הוא עלה...

אך לא לזה התכוון המשורר, גם זכרונכם מאוד קצר מסתבר...

שכחתם את הפאביות התקולות ששרצו פה בפורום.

שכחתם את המקרה המפורסם של חבר הפורום שעד אשר לא עירב את YNET אז סירבו להודות שישנה תקלה שלא ניתנת לתיקון בסקודה שלו.

שכחתם את מקרה האאודי שיצאה עם תאונה מהמסירות.

בחיפוש מהיר בפורום לגבי תלונות/תקלות/איכויות רכב חדש מסויימות אנו מגלים פה המון תלונות למקור אחד והיד עוד נטויה.

אך מה יש עוד להגיד,

שכחתם ושכחתם ושכחתם...

Confidence In Motion

פורסם

נראה לי מצוץ. אני מבין שהיו תיקוני פחחות, הרי הרכב היה בתצוגה. מעניין אם קיבל, אגב, הנחה בגלל זה...

לגבי הבלמים, באמת לא ברור. מצד שני, לא נראה לי הגיוני שיבואן ישחק בק"מ של רכב.

7%? במקרה מעל ל- 5% שמחייבים דיווח.

בקיצור - יופי של כותרת מתלהמת. עובדות אין לנו, לצערי, אולי דדי יוכל להאיר את עינינו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אף אחד לא מוציא את הלקוח טלית שכולה תכלת. זה לגיטימי לחלוטין שהוא ייבקש משהו שגדול עליו בכמה מידות, הרי זו החוצפה הישראלית וזה כנראה סוג הלקוח :wink:. הוא לאט לאט יירד מעץ הבננות שעליו הוא עלה...

אך לא לזה התכוון המשורר, גם זכרונכם מאוד קצר מסתבר...

שכחתם את הפאביות התקולות ששרצו פה בפורום.

שכחתם את המקרה המפורסם של חבר הפורום שעד אשר לא עירב את YNET אז סירבו להודות שישנה תקלה שלא ניתנת לתיקון בסקודה שלו.

שכחתם את מקרה האאודי שיצאה עם תאונה מהמסירות.

בחיפוש מהיר בפורום לגבי תלונות/תקלות/איכויות רכב חדש מסויימות אנו מגלים פה המון תלונות למקור אחד והיד עוד נטויה.

אך מה יש עוד להגיד,

שכחתם ושכחתם ושכחתם...

מצחיק אתה. הרי VAG הוא היבואן הכי נפוץ כאן. הבה נודה באמת, בעלי רכב הספורט מזדה לנטיס (או אופטרה ספורט, למשל)כנראה פחות מתעניינים בנושא מבעלי GTI, ולא משתתפים בפורומים האלה. אם מזה אתה מסיק שאין אצלהם בעיות, אשרך. אני לא מגן על אף אחד, אבל סטטיסטיקה היא משחק מסוכן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לאט לאט יורדות לי הסיבות לקנות רכב חדש מהחברה,

באמת אני שואל אתכם , לא עדיף לקנות רכב שכבר שנתיים על הכביש הירידת ערך הראשונה המאסיבית כבר אפקטיבית , הסיכוי שעשה הנהג נזק לרכב היא לא גבוה , אין בלאי לחלקים הוא כמעט וחדש , זה פשוט נראה לי הרבה יותר משתלם לא מבין את ההיגיון בלשלם כל כך הרבה יותר רק בשביל להוריד את הניילונים ואז לגלות פגמים ברכב והתירוץ של היבואן שאין מה לעשות זה קורה נחליף

פורסם

תכלס - לקנות רכב מתצוגה זה טיפשי מלכתחילה.

פוטנציאל הקומבינות קרוב לאינסוף.

רק אם היו נותנים לי הנחה מופלגת (מעל 20 אחוז) והייתי מוודא הכל ורואה שהרכב במצב חדש, אולי הייתי שוקל.

smallars, אני איתך (לא שיש לי אפשרות כלכלית לקנות את הרכבים שאני רוצה כחדשים, אבל נניח ...)

עדיף לקנות רכב יחסית צעיר על הכביש, עם גליון תקלות נקי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...