Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שעצוב, שאני בטוח שרוב האנשים הרגילים לא שמים לב ויודעים שמכרו להם רכב משומש...

צ'מפיון דוחפת ללקוחות את הרכבים שנדפקו בדרך, לאחר ששילמו מחיר מלא - פשוט חוצפה.

לדעתי רכבים אלא צריכים להימכר בהנחה גבוהה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, מה הקטע עם ה"משומש" פה? כולה 170 ק"מ. זה לא נקרא משומש. ברור שצריך לתת הנחה, אבל לא צריך להיכנס ללחץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני תמיד חשבתי שרכב מהתצוגה הוא רכב שהגיע עם פגם כלשהו ולכן הוא שם הרי אין סיבה לשם רכב חדש ללא בעיות בתצוגה ולתת ל 100,000 איש להכנס ולצאת אפילו מונית לא עוברת התעללות כזאת, בקיצור שרוכשים רכב מתצוגה צריך לקחת בחשבון את בלאי הריפודים בלאי מנגוננים של פתיחה וסגירה בדלתות במכסה מנוע וכדומה הוא גם בטח לא רכש רכב מהתצוגה במחיר מחירון נכון?

אני לא מבין מה פשר השירשור המיותר הזה סתם נסיון נמוך להוציא מרמור.

פורסם
חבר'ה, מה הקטע עם ה"משומש" פה? כולה 170 ק"מ. זה לא נקרא משומש. ברור שצריך לתת הנחה, אבל לא צריך להיכנס ללחץ...

צ'מע, זה שהבחור חוצפן ודורש אוטו של 180 אלף כפיצוי זאת הגזמה פראית.

אני מדבר על העובדה שמישהו קנה אוטו "חדש" וגילה שהרכב עבר הרבה תיקונים בצבע ובפח, וגם עם ברקסים גמורים (אולי הרכב לא חדש באמת ?)

עזוב את הדרישה המגוכחת שלו לפיצוי, לך על הרעיון שמסתתר מאחורי המילים.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
אני תמיד חשבתי שרכב מהתצוגה הוא רכב שהגיע עם פגם כלשהו ולכן הוא שם הרי אין סיבה לשם רכב חדש ללא בעיות בתצוגה ולתת ל 100,000 איש להכנס ולצאת

אז אתה מצפה שיבואנים יחכו עד שיגיע במקרה רכב עם פגם בשביל להציב אותו לתצוגה? תחשוב בהיגיון בבקשה...

צ'מע, זה שהבחור חוצפן ודורש אוטו של 180 אלף כפיצוי זאת הגזמה פראית.

אני מדבר על העובדה שמישהו קנה אוטו "חדש" וגילה שהרכב עבר הרבה תיקונים בצבע ובפח, וגם עם ברקסים גמורים (אולי הרכב לא חדש באמת ?)

עזוב את הדרישה המגוכחת שלו לפיצוי, לך על הרעיון שמסתתר מאחורי המילים.

נו, וזהו בדיוק העניין פה - רכב חדש עם כמה תיקוני צבע וברקסים דפוקים. בהנחה ואפשר להוכיח שהרכב כן חדש ולא עבר יותר מהק"מ הכתוב בו, זה עניין של פיצוי כספי, וזה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני תמיד חשבתי שרכב מהתצוגה הוא רכב שהגיע עם פגם כלשהו ולכן הוא שם הרי אין סיבה לשם רכב חדש ללא בעיות בתצוגה ולתת ל 100,000 איש להכנס ולצאת אפילו מונית לא עוברת התעללות כזאת, בקיצור שרוכשים רכב מתצוגה צריך לקחת בחשבון את בלאי הריפודים בלאי מנגוננים של פתיחה וסגירה בדלתות במכסה מנוע וכדומה הוא גם בטח לא רכש רכב מהתצוגה במחיר מחירון נכון?

אני לא מבין מה פשר השירשור המיותר הזה סתם נסיון נמוך להוציא מרמור.

אנשים בוחרים לרכוש רכב מתצוגה מכמה סיבות:

1. מציעים הנחה במחיר ואבזור נוסף.

2. הרכב כרגע לא במלאי, או שאדם מבקש צבע ספציפי שזה משאיר רק את האקזמפלר שבתצוגה.

אחת מהסיבות בסעיף 2 יחד עם הסיבה בסעיף 1 יוצרים יחד תמונה הנראית משתלמת ונוחה.

אנשים רוכשים מכוניות מתצוגה מכל היצרנים ובכל הסוגים. גם אלה שקונים רכב "חדש" מקבלים לפעמים מכונית פגומה קוסמטית או מכאנית, כך שלקנות רכב חדש זה לא במאה אחוז מהמקרים זה "להיות בראש שקט".

למה רוב הבעיות של צ'מפיון מגיעות מסיאט? :neutral:

סלח לי, אבל המשפט הזה הוא BS אחד גדול.

פורסם

,

הוא קנה אוטו ששוה 113000 שקל , ורוצה לקבל רכב של 180000 ,

הוא רוצה פיצוי של 67,000 שקל על תיקון צבע קטן ? הבן אדם מנסה פשוט לסחוט את היבואן בלחץ

עד שיקבל את מה שהוא רוצה

(לפעמים זה מצליח :wink: )

פורסם
אנשים בוחרים לרכוש רכב מתצוגה מכמה סיבות:

1. מציעים הנחה במחיר ואבזור נוסף.

2. הרכב כרגע לא במלאי, או שאדם מבקש צבע ספציפי שזה משאיר רק את האקזמפלר שבתצוגה.

אחת מהסיבות בסעיף 2 יחד עם הסיבה בסעיף 1 יוצרים יחד תמונה הנראית משתלמת ונוחה.

מה שאמרת בסעיף אחד נכון בהחלט! מציעים הנחה ושוב יש סיבה והיא די פשוטה הרכב אינו חדש.

לגבי סעיף 2 אם יש לי כסף אני לא יקנה רכב תצוגה אני ירכוש חדש גם אם אני יאלץ להמתין גם בנוגע לצבע.

אז אתה מצפה שיבואנים יחכו עד שיגיע במקרה רכב עם פגם בשביל להציב אותו לתצוגה? תחשוב בהיגיון בבקשה...

Sronis להיפך כוונתי הייתה שכרכבים מגיעים לארץ אם קיים רכב שמגיע עם פגם סיכוייו להיות רכב תצוגה גדולים יותר.

אני מקווה שהייתי ברור יותר עכשיו, ממש לא חושב שהם מחכים שיגיע רכב עם פגם.

פורסם
תכלס - לקנות רכב מתצוגה זה טיפשי מלכתחילה.

תכלס - לקנות רכב מסיאט (או קיה, או MG, או ... כל אחד יבחר ממה לפחד יותר) זה כבר הימור מסוים. אתה מהמר שהכסף שתחסוך ברכישה (יחסית לקניית אודי - או לקסוס - חדשה דנדשה, למשל) יכסה על עוגמת נפש בהמשך הדרך. קניית סיאט מתצוגה לא שונה מהותית בעיניי, אתה בוחר לחסוך עוד יותר כסף תמורת עוד יותר צרות בפוטנציה.

והייתי מוודא הכל ורואה שהרכב במצב חדש, אולי הייתי שוקל.

יש מצב שלקוח דווקא כן בדק, כן ראה את מצב הרכב, ודווקא בגלל מצבו בחר בו. :roll:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
,

הוא קנה אוטו ששוה 113000 שקל , ורוצה לקבל רכב של 180000 ,

הוא רוצה פיצוי של 67,000 שקל על תיקון צבע קטן ? הבן אדם מנסה פשוט לסחוט את היבואן בלחץ

עד שיקבל את מה שהוא רוצה

(לפעמים זה מצליח :wink: )

גם אתה וגם סרוניס לא מדוייקים

סיאט אמרו שהבחור רצה רכב של 180 אלף והוא מנסה לעשוק אותם

לידיעתכם, אין איביזה של 180 אלף, יש 169

לידיעתכם, אין להם מסמך המראה שהבחור רצה רכב של 180 אלף. הוא כן דרש פיצוי בדמות דגם מתקדם יותר, אך לא הדגם הכי מתקדם.

אני קצת יותר מקורב לנושא הזה. לא כל מה שנאמר בכתבה הוא מדוייק. בכל מקרה יש דוח שמאי לגבי הנזק.

זה מזכיר לי את השרשור על תיבת הDSG של איביזה, שם כל מי שקנה איביזה החליט שככה הרעש אמור להיות כי הוא לא רוצה להרגיש ש"דפקו" אותו.

חלם במדינה הזאת, מה קרה, אף אחד לא עושה כבר רעש? כביש 6 דפק דוחות חופשי על ימין ועל שמאל, גם לי הוא ניסה, אז אני הלכתי לעו"ד על 49 שקל, אני את הכסף שלי קיבלתי בחזרה, העו"ד את שלו, וכביש6 סימנו אותי כמישהו שלא כדאי לעשות עליו מצליח.

תפסיקו לשתוק, בארה"ב אזרח מגיש 50 תביעות לבית משפט בשנה, פה אנשים מוגבלים ל5 ולא מנצלים אותם.

חושבים שדפקו אתכם? תנו לבית המשפט לפתור את זה, אל תעזבו את הכל, הקופרטיב הגדול דורך עליכם, לוקחים ממכם מיסים הזויים של דלק, רצו לאכול אותנו עם המצלמות מהירות עד שרוני וארנון הגישו בג"צ.

זאת הדרך! אנשים צריכים לשמוע על זה. תפסיקו לומר "אהה, אז פחות יסעו על הכביש, אהה, אז יהיו מכוניות בזול". תחשבו על זה שמחיר הדלק היקר יגרום אפילו לפיצה שלכם לעלות יותר, השליח מתדלק יקר, הקמח מגיע במשאית שצורכת דלק.

גם עם המכוניות החדשות זה ככה, קיבלתם רכב לימון, לכו לשמאי ולבית משפט. שהצדק ייצא לאור. מקסימום הפסדתם אגרה של 60 שקל.

פורסם

בנוגע לצלחות שחוקות - אכן מוזר. לא כתוב אם הרפידות היו במצב טוב, אבל דיסקים לא ניתן לשחוק ב-170 ק"מ אלא רק אם הייתה תקלה במערכת הבלימה. העניין הוא שצריך לקחת את זה בפרופורציה. אולי היה פגם בייצור, אבל זה לא מנוע שהוחלף, כולה בלמים. שיחליפו לו לבלמים חדשים ויסגרו עניין.

לא מקבל את דעתך, כיוון שלסיפור הבלמים ישנם מספר הסברים אפשריים:

1. תקלה בבלמים גרמה לשחיקה מוגברת.

2. אחד מעובדי החברה קימבן לעצמו סט בלמים חדש ע"ח הרכב הזה.

3. רוכש הרכב החליף את צלחות הבלימה החדשות לישנות כדי לסחוט את צ'מפיון.

4. הרכב הזה שימש לנסיעות התגרזנות בבונדד ואצל אנשי צ'מפיון המשועממים.

עכשיו, בוא ונניח שאתה רוכש הרכב ואתה יודע שאפשרות 3 איננה ריאלית כי לא עשית אותה, תסכים איתי ששלושת האפשרויות האחרות יוצרות תחושת אי נעימות חריפה, כי אם קימבנו את הבלמים - מי יבטיח לי שזו הקומבינה היחידה ברכב?

ואם אפשרות 4 היא הנכונה - אז במקום שהרכב יעבור הרצה נכונה - הוא קיבל התגרזנות שקרעה אותו ומד המרחק של הרכב זוייף.

עכשיו בוא ותגיד "כולה ברקסים"...

פורסם
מה שעצוב, שאני בטוח שרוב האנשים הרגילים לא שמים לב ויודעים שמכרו להם רכב משומש...

צ'מפיון דוחפת ללקוחות את הרכבים שנדפקו בדרך, לאחר ששילמו מחיר מלא - פשוט חוצפה.

לדעתי רכבים אלא צריכים להימכר בהנחה גבוהה.

הוא לא קנה רכב חדש , הוא קנה רכב משומש !

גם אתה וגם סרוניס לא מדוייקים

סיאט אמרו שהבחור רצה רכב של 180 אלף והוא מנסה לעשוק אותם

לידיעתכם, אין איביזה של 180 אלף, יש 169

לידיעתכם, אין להם מסמך המראה שהבחור רצה רכב של 180 אלף. הוא כן דרש פיצוי בדמות דגם מתקדם יותר, אך לא הדגם הכי מתקדם.

אני קצת יותר מקורב לנושא הזה. לא כל מה שנאמר בכתבה הוא מדוייק. בכל מקרה יש דוח שמאי לגבי הנזק.

הוא כבר קיבל הנחה על הרכב בקנייה , וגם נתנו לו עוד פיצוי , אתה לא חושב שהוא מנסה לעשוק ? :)

הוא רצה משומש , קנה משומש , אז מה הבעיה ?

בגלל שהוא קיבל "קצת יותר משומש" ?

פורסם
תכלס - לקנות רכב מתצוגה זה טיפשי מלכתחילה.

פוטנציאל הקומבינות קרוב לאינסוף.

רק אם היו נותנים לי הנחה מופלגת (מעל 20 אחוז) והייתי מוודא הכל ורואה שהרכב במצב חדש, אולי הייתי שוקל.

smallars, אני איתך (לא שיש לי אפשרות כלכלית לקנות את הרכבים שאני רוצה כחדשים, אבל נניח ...)

עדיף לקנות רכב יחסית צעיר על הכביש, עם גליון תקלות נקי.

רכשתי בשנת 2003 307 עם מנוע 2 ליטר מהתצוגה של לובינסקי בחיפה.

מנהל האולם בזמנו לקח לי את היד והראה לי את כל הפגמים הבלתי נראים בצבע כדי להיות בטוח שהכל ברור.

על מונה הק"מ היו רק 12 ק"מ , והרכב הגיע לאחר נקיון יסודי + טיפול בצבע שהיה כביכול פגום.

שאלה של גישה, יש הרגשה בתקופה האחרונה שבצמפיון מזלזלים בלקוחות שלהם, וכלקוח לשעבר שלא יקנה שוב מצמפיון אני מבין את ההרגשה שהיבואן מנסה לקמבן אותך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סבבה, הסכימו לקנות ממנו את הרכב במחיר מחירון, שייקח את מה שמציעים לו ויקנה במקום את אוטו הרכב רק אחר. או כל רכב מסוג שונה ובזה ייגמר הסיפור. או שידרוש החלפה לאותה סיאט באותו אבזור וכמובן באותו מחיר.

ברגע שהוא דורש מעל למה שמגיע לו כבר משהו מסריח

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...