Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Balakai

ממתי VAG נמצא במקום הראשון?

דו"ח מסירות רכב בישראל ינואר -ספטמבר 2010

1. מאזדה - 22659

2. יונדאי - 21892

3. טויוטה - 16245

4. סוזוקי - 9552

5. פולקסווגן - 8129

|

|

|

|

19. סיאט - 2192

20. - אודי - 1181

אז איך הגעת לכך, שרכבי VAG הם הכי פופולריים?

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין ש VAG נמצא במקומות הראשונים במכירות ,

אבל לדעתי אם נקזז מהרשימה הנ"ל את רכבי הליסינג זה יראה לגמרי אחרת.

לא טיפשי ולא נעליים.

הכל שאלה של תמורה למחיר.

בזמנו רכשתי איביזה FR מתצוגה עם 6 ק"מ על השעון בהנחה של 18K ש"ח + אבזור נוסף, אגרת רישוי וטיפול חינם.

הרכב היה תקין לחלוטין מכל הבחינות והייתי מעדיף אותו ספציפית בעסקה הנ"ל על פני רכב חדש במחיר מלא.

עידן

מה היה המחיר המלא ?

20K זו הנחה משמעותית , אני פשוט מכיר מקרים שאנשים לקחו רכב מתצוגה בשביל 3-4K הנחה שזה בדיחה !

דרך אגב, כשמכרת (או יותר נכון אחיך מכר) , אמרת לקונה שהרכב היה תצוגה בעברו ? סתם מעניין אותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

אם אני לא טועה המחיר המלא כולל רישוי ותוספות לא מקוריות עמד על כ138K.

אני הוצאתי אותו ב118K בלבד.

הרכב נמכר עם ק"מ נמוך במיוחד, שמור מאוד עם נגיעה בשילדה (שלא אני עשיתי...)

הכל נאמר לקונה ששילם מעל המחירון וחזר מאושר הביתה.

יש לציין כי בבדיקה הרכב יצא נקי והם אמרו שהנגיעה ממש לא משמעותית למרות שאנחנו החמרנו יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדיין לא הבנתי כמה ק"מ היה לרכב בעת מסירתו ללקוח.

לי אישית נראה כמו נסיון להשיג עושר ולא במשפט.

לפי הכתבה הבלמים נבדקו כשהרכב היה עם 170 ק"מ על השעון ועם שחיקת בלמים שאיננה מתאימה לק"מ.

גם להערכתי מדובר בלקוח מהגיהנום, אחד שיעשה הכל כדי לסחוט את הספק, זו הסיבה שהלכתי רחוק ממך ואחת האפשרויות שהעלתי שהלקוח התקין ביוזמתו סט בלמים משומש כדי לסחוט את צ'מפיון.

את זה כותב אחד שחושב שצ'מפיון מתחרה ראש בראש עם הוט על תואר החברה השנואה בישראל.

פורסם

את זה כותב אחד שחושב שצ'מפיון מתחרה ראש בראש עם הוט על תואר החברה השנואה בישראל.

:-)

חמש אותיות

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אייל,

אם אני לא טועה המחיר המלא כולל רישוי ותוספות לא מקוריות עמד על כ138K.

אני הוצאתי אותו ב118K בלבד.

הרכב נמכר עם ק"מ נמוך במיוחד, שמור מאוד עם נגיעה בשילדה (שלא אני עשיתי...)

הכל נאמר לקונה ששילם מעל המחירון וחזר מאושר הביתה.

יש לציין כי בבדיקה הרכב יצא נקי והם אמרו שהנגיעה ממש לא משמעותית למרות שאנחנו החמרנו יותר.

עידן

אוקיי,

20K זה כבר סכום מהותי של כ15 אחוז ששווה לשקול לרכוש רכב מתצוגה בעבורו. (למרות שאני אישית הייתי מוותר על התענוג כנראה)

מזכיר לי שבזמנו כשהתעניינתי ברכישת GTI דור 5 חדשה (לא שהיה בידי הממון , אלא סתם רציתי להתנסות ברכב ולגבש עליו דיעה לקראת רכישה אפשרית בעתיד כיד 2), הציעו לי הנחה דומה תמורת הזכות לבצע נסיעות מבחן על הרכב שלי ללקוחות פוטנציאלים מפעם לפעם הצעה שגרמה לי לפרוץ בצחוק תוך כדי נסיעת המבחן.

בקשר למכירה: אני לא רוצה לעקוץ, רק לפרגן - לשלם מעל המחירון ל FR עם נגיעה בשילדה ? מצאתם אחלה פראייר. :D

לא חסרים רכבים כאלה בשוק ובעלים שמוכנים לרדת לריצפה כדי למכור. (יש אפילו כמה כאלה בפורום שמקפיצים במשך חודשים)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא אמרתי ש - VAG מקום ראשון כוונתי הייתה שחובבי הרכב הם אילו שנוסעים על VAGיות לא דיברתי על העדר שנוסע לעבודה וחוזר.

פורסם

זו נראה לא הפעם הראשונה שזה קורה לסיאט....

בשנת 1984 (קיץ) רכש אבא שלי סיאט רונדה 1.2L

הימים היו ימי האינפלציה העליזים..הדולר השתולל והממשלה החליטה לעצור את היבוא.

אנשים עמדו בתור בסוכניות הרכב להזמין מכוניות לפני עצירת היבוא.

אבא שלי הצליח לשים את היד על הרונדה האחרונה ברמת גימור מזעזעת ובצבע אדום!

אבל זה מה שהיה.

מסתבר שהגיע משלוח לראשוני של דגמים עם מנוע "פורש" שהיו מיועדים להירשם בשנת הדגם של 85 אבל בגלל השתוללות הדולר הרכבים "שוחררו" מיד ונרשמו כשנת 84 (היו כ-20 רכבים כאלו בארץ).

כשהגענו לקחת את הרכב היו לו 350 ק"מ על השעון....וגם כמה פגמים בצבע.

באותה תקופה לא ממש הבנו למה הק"מ כל-כך גבוה וכנראה שאבא שלי די היה לחוץ על הרכב ולקח אותו.

על הפגמים בצבע קיבלנו איזה פיצוי כספי.

לימים הסתבר שהרכב נימסר לכתבי רכב לבדיקה ולכן הק"מ הגבוה.

הרונדה שירתה אותנו בנאמנות ושודרגה לאחר מספר שנים למאלגה...אך בזה תם הרומן שלנו עם סיאט.attachment.php?attachmentid=122424&d=1217533587

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אוקיי,

20K זה כבר סכום מהותי של כ15 אחוז ששווה לשקול לרכוש רכב מתצוגה בעבורו. (למרות שאני אישית הייתי מוותר על התענוג כנראה)

אני רק שאלה (באמת כדי להבין ולא לעקוץ), אפשר לקבל הסבר במה עדיף רכב יד 2 (כמו שאתה רכשת) על רכב תצוגה בהנחה?

מזכיר לך: רכב תצוגה לא נסע, עמד בצל, לוקק מידי יום - והסבל שיחידי שעבר הוא פתיחה וסגירה של דלתות ומכסים.

פורסם
אני רק שאלה (באמת כדי להבין ולא לעקוץ)

למה לא לעקוץ, כשזה מה שאייל מנסה לעשות? עם ה"הייתי מוותר על התענוג" אני מתכוון. ואני מסכים עם כל מילה שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני רק שאלה (באמת כדי להבין ולא לעקוץ), אפשר לקבל הסבר במה עדיף רכב יד 2 (כמו שאתה רכשת) על רכב תצוגה בהנחה?

מזכיר לך: רכב תצוגה לא נסע, עמד בצל, לוקק מידי יום - והסבל שיחידי שעבר הוא פתיחה וסגירה של דלתות ומכסים.

נחמד שאתה מנסה לעקוץ אבל לפחות תעקוץ לעניין.

ברור כאן לכולנו ששתי האופציות היחידות שנידונות כאן הן רכב חדש מהבונדד מול רכב שעמד באולם תצוגה.

מה הקשר עכשיו לרכב שלי שהוא רכב משומש בן כמה שנים שהמחירון שלו פחות מחצי של כזה חדש מהחברה?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הקשר הוא, שמי שרוכש מכונית משומשת בהנחה של 50% ביחס למחירו של רכב חדש, לא יכול להטיף למי שרוכש מהיבואן מכונית משומשת ששימשה לתצוגה ונמכרת בהנחה של ח"י אחוזים.

ברגע שנקבע העקרון לפיו רכב "נטול ניילונים" ראוי לרכישה - אז כל "נטולי הניילונים" ראוים לרכישה.

אלמנטרי.

פורסם

אלעד, איפוס ק"מ ניתן לעשות דרך חיבור למחשב הרכב.

מהזכור לי, ב-VAG לא ניתן לאפס מהלוח שעונים אלא אך ורק במוסך ודרך התחברות למחשב ע"י מחשב.

אם בפיאט מוסרים רכב עם 0 ק"מ - משמע שמישהו בארץ כבר איפס, ואין לדעת כמה ק"מ הרכב באמת עבר עד למסירה.

תסלח לי, אבל לי זה גורם לחששות כבדים יותר מאשר לדעת שקיבלתי רכב עם 10 ק"מ שנעשו בדרך להתקנות וכדומה.

הסיפור הזה גורם לי לחשוב שגם על האיביזה האקסית שלי עבר משהו דומה,

רק שלא ידעתי עליו ולא טרחו ליידע אותי גם כן...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האיפוס אכן מתבצע באמצעות התחברות למחשב הרכב. לא מדובר בהליך שמבוצע על-דעת היבואן, אלא במשהו שנקבע ע"י היצרן.

מדוע היצרן מחליט שיש לאפס את הק"מ לפני מסירה? לך תדע כמה ק"מ עשו עליה אנשי הבונדד ה"נחמדים".

אני אשית מעדיף לדעת שהרכב עבר 10 ק"מ בכל ההליכים שעד המסירה.

בינינו - גם אתה תעדיף לדעת כמה ק"מ הוא עבר תחת אנשי הבונדד, ההתקנות והמסירה המאוד "אוהבים"...

עידן, צא מהסרט שלך. אצלכם ב"מאיר" לא קורים דברים כאלה?

אני בטוח שכן, רק שאתם דואגים להסתיר זאת טוב טוב בפנים ולא להוציא החוצה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...