Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, צא מהסרט שלך. אצלכם ב"מאיר" לא קורים דברים כאלה?

אני בטוח שכן, רק שאתם דואגים להסתיר זאת טוב טוב בפנים ולא להוציא החוצה.

וזו בדיוק הבעיה של צ'מפיון. יחסי ציבור עולים כסף ואם במאיר "משתיקים" לקוחות כאלו בכמה אלפי או עשרות אלפי שקלים, זה שווה את זה. החברות האלו מפרסמות בעשרות מליוני שקלים כל שנה, אז עוד קצת עבור דבר פעוט שכזה? גם אם הבחור נוכל, לצ'מפיון שווה לספוג ולא לקבל בכל פעם מחדש דיון כאן בפורום או בתקשורת שבטוח גורם ללא מעט אנשים להדיר רגלם מאולמות התצוגה של היבואן הזה.

גם לובינסקי סובלים בדיוק מאותו הדבר ובכל פעם שיש כתבה על רכבי פיג'ו, תמיד תראה מגיבים המספרים את סיפור ההתעללות של היבואן, שבו נודה, רובם לא טלית שכולה תכלת. אבל דווקא צ'מפיון, שחוץ מסקודה, לא חזקה בתחום הליסינג צריכה לדעת להשקיע קצת יותר במקרים הללו.

אם תעבור חווית רכישה בלקסוס למשל, אתה תבין שדברים יכולים להראות אחרת לגמרי, זו פשוט תרבות ארגונית ומדיניות של יבואן. בלקסוס אתה פשוט תחייך גם כשיש משהו לא בסדר, כי אצלם השירות לאחר הרכישה, עוד יותר טוב מהשירות בזמן הרכישה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקשר הוא, שמי שרוכש מכונית משומשת בהנחה של 50% ביחס למחירו של רכב חדש, לא יכול להטיף למי שרוכש מהיבואן מכונית משומשת ששימשה לתצוגה ונמכרת בהנחה של ח"י אחוזים.

ברגע שנקבע העקרון לפיו רכב "נטול ניילונים" ראוי לרכישה - אז כל "נטולי הניילונים" ראוים לרכישה.

אלמנטרי.

ממש לא אלמנטרי, אתה רוצה לומר שאני פסול מלהגיב בדיון הזה.

אולי אני לא קונה את הרכבים שלי חדשים מכיוון שאין לי את הסכומים שהם עולים כחדשים (220-230K) , ואני לא מוכן להתפשר על מה שאני רוצה לנהוג בו, אבל הסכום שאני משקיע, לצורך העניין, ברכישת רכב כGTI יד 2 גבוה מזה שרוכשים בו איביזה חדשה.

בתור "קצין הרכב" של המשפחה יוצא לי להוביל לא מעט עסקאות רכישת רכב (חדש ומשומש) ככה שאני כן זה שמחליט מה כדאי ומה לא כדאי.

סתם דוגמאות מהעת האחרונה :

הוצעה לי בצ'מפיון עסקה דומה כשניגשתי עם אחותי לרכוש פולו , ההנחה המוצעת לא היתה כדאית וירדתי מהעיסקה.

כנ"ל עם אבא שלי , בסוכנויות צ'מפיון (התעניין בפאסאט) , סובארו (התעניין בB4) וטויוטה (התעניין באוונסיס).

אפרופו אלמנטריות :

בתור אחד שפעם היתה לאישתו פולו לימונית ומאז העביר אותה ליפניות וקרוב לעשור לא מתקרב לתוצרת הזו, אתה מטיף דיי הרבה נגד רכבי VAG ,אולי אתה צריך לפסול את עצמך גם מזה ? אלמנטרי, לא?

בקשר ללקסוס (גם לך וגם לCH2856) : אתה לא יכול להשוות שירות למכונית במחיר כזה לשירות במחיר שקרוב לירידת הערך השנתית של רכב לקסוס...

איביזה זה רכב יותר עממי, אין מה לעשות. (כנ"ל לגבי גולף וכל השאר - לפני שאתם קופצים)

כמו כן מעניין אותי אם לקסוס היו מחליפים כ"כ מהר רכב שעולה פי כמה וכמה מהרכב הנדון. קשה לי להאמין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל ידידי, הלכת רחוק מידי אל מחוזות שאינני נמצא בהם וגם לא רוצה להגיע אליהם.

הערתי לך (ואני עומד מאחרי הכתוב) שאדם שרוכש רכב משומש כדי לחסוך במחיר ביחס לרכב חדש, לא יכול להעיר לאדם שבחר לקנות משומש מסוג אחר בהנחה קטנה יותר.

כל היתר היא פרשנות שאינני מבין את פישרה.

פורסם

לא שיש לי עניין להיות מליץ יושר של צ'מפיון, אבל ממידע שהגיע אלי, מסתבר שיש לסיפור הזה שני צדדים. אין לי אפשרות לפרט יותר מזה, אבל קחו בחשבון שלפחות אחד מהצדדים המעורבים רחוק מלהיות תמים.

ועוד משהו: עם העיתון של אתמול עוטפים היום דגים בשוק, ודיא לחכימא ברמיזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...