Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לקנות ממנו את הרכב במחיר מחירון הקיים עכשיו. לא להחזיר את הכסף שהוא שילם להם על רכב "חדש".

בתכלס עם כל מה שאני שומע מהיבואן הזה, כנראה שסופרב תרד מהפרק רק בגללו :(

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו מאוד מסריח פה, ואני אחרי מקלחת!

מצד אחד איך הגיוני שהברקסים כבר שחוקים ברמה כזאת?

מצד שני הלקוח קופץ בסביבות ה3 מטר מעל הפופיק בדרישת הפיצויים שלו.

אני הייתי בודק פעמיים או שלוש את הנושא לעומק לפני שהייתי שפוט מי הנוכל האמיתי בפרשה, ובשביל זה צריך שפוט.

ושוב אני חוזר ושואל בתמימות רבה ובחוסר הבנה, מה הטעם לקנות רכב חדש מהחברה?

איפה ההנאה מרכב חדש, באמת שאני לא מבין, קנה רכב חדש וקיפץ איתו לעבר המוסך כדי לבדוק? כבר אמרתי שמשהו מסריח?

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

זה רכב מתצוגה...

כמו שקונים ספה מתצוגה והיא כולה בלויה ומקבלים הנחה יפה, גם פה..

אז הוא מנסהלעקוץ את המערכת?

במיוחד כשבאו לקראתו והציעו לו כ"כ הרבה דברים, אז הוא מבקש רכב שעולה 80K יותר?

אמנם רבים מכם פה מתעבים את WV, אבל איאפשר להגיד שלא ניסו לרצות אותו ולדאוג שיצא מרוצה...

ולמי שמעלי טען שהציעו לו בעתיד טרייד אין למחיר החדש,

עזוב את זה שנשמע פשוט אבסורד שעל תיקון צבע ירד 7% - הרי לפני יומיים מישהו פה פירסם שבסוזוקי סוויפט חדשה מכה (!) בפח גררה רק 3%, אז ..צביעה? הרי ברור שהצביעה נעשתה באיכות מדהימה שכן הרכב עמד בתצוגה - לא ישימו שם רכב שנראה פחות ממצוין.

אפשר לחשוב שכשהוא ירצה למכור את הרכב הוא לא יצטרך לרדת במחירון לאותה עת בלפחות 7% אם לא יותר...

איפה ההנאה מרכב חדש, באמת שאני לא מבין, קנה רכב חדש וקיפץ איתו לעבר המוסך כדי לבדוק? כבר אמרתי שמשהו מסריח?

כמה שאתה צודק לגבי הקפיצה למוסך יומיים אחרי...

פורסם
תפסיקו לשתוק, בארה"ב אזרח מגיש 50 תביעות לבית משפט בשנה, פה אנשים מוגבלים ל5 ולא מנצלים אותם.

חושבים שדפקו אתכם? תנו לבית המשפט לפתור את זה, אל תעזבו את הכל, הקופרטיב הגדול דורך עליכם, לוקחים ממכם מיסים הזויים של דלק, רצו לאכול אותנו עם המצלמות מהירות עד שרוני וארנון הגישו בג"צ.

זאת הדרך! אנשים צריכים לשמוע על זה. תפסיקו לומר "אהה, אז פחות יסעו על הכביש, אהה, אז יהיו מכוניות בזול". תחשבו על זה שמחיר הדלק היקר יגרום אפילו לפיצה שלכם לעלות יותר, השליח מתדלק יקר, הקמח מגיע במשאית שצורכת דלק.

גם עם המכוניות החדשות זה ככה, קיבלתם רכב לימון, לכו לשמאי ולבית משפט. שהצדק ייצא לאור. מקסימום הפסדתם אגרה של 60 שקל.

תגיד, אתה רציני? אתה אשכרה חושב שזה נכון והגיוני לתבוע על כל שטות? לא מספיק מערכת המשפט שלנו קורסת? למה אי אפשר קודם לנסות לפתור דברים בדרכי שלום, במקום לשלם לעוכרי-דין, לסחוב את זה לאורך חודשים ושנים, ובסוף בכלל לא להיות בטוחים שנקבל את מה שרצינו?

תביעה היא מוצא אחרון, לא ראשון. ביום שאני "אנצל" 5 תביעות בשנה, אני אהיה בנאדם עצוב מאוד.

לא מקבל את דעתך, כיוון שלסיפור הבלמים ישנם מספר הסברים אפשריים:

1. תקלה בבלמים גרמה לשחיקה מוגברת.

2. אחד מעובדי החברה קימבן לעצמו סט בלמים חדש ע"ח הרכב הזה.

3. רוכש הרכב החליף את צלחות הבלימה החדשות לישנות כדי לסחוט את צ'מפיון.

4. הרכב הזה שימש לנסיעות התגרזנות בבונדד ואצל אנשי צ'מפיון המשועממים.

עכשיו, בוא ונניח שאתה רוכש הרכב ואתה יודע שאפשרות 3 איננה ריאלית כי לא עשית אותה, תסכים איתי ששלושת האפשרויות האחרות יוצרות תחושת אי נעימות חריפה, כי אם קימבנו את הבלמים - מי יבטיח לי שזו הקומבינה היחידה ברכב?

ואם אפשרות 4 היא הנכונה - אז במקום שהרכב יעבור הרצה נכונה - הוא קיבל התגרזנות שקרעה אותו ומד המרחק של הרכב זוייף.

עכשיו בוא ותגיד "כולה ברקסים"...

לא הבנתי מה לא קיבלת במה שאמרתי. את אפשרות 1 כבר ציינתי (וגם איך לפתור אותה). אפשרות 2 היא פלילית (ובכלל, דבר שקשה מאוד לבצע, ולכן נוריד אותה מהפרק), אפשרות 3 גם יורדת כי היא מטופשת (סלח לי) ואפשרות 4 - התגרזנות של 170 ק"מ? גם בק"מ כזה קשה מאוד מאוד לשחוק בלמים. אני יותר הולך לכיוון של תקלה כזו או אחרת. לא צריך ישר לחשוב שמדובר בקומבינה.

יכול להיות, אגב, שבגלל שהרכב עמד באולם התצוגה הרבה זמן, משהו גרם לשחיקה המוגברת של הדיסקים. אם היינו יודעים באיזו שחיקה מדובר היה אפשר לדעת טוב יותר.

הוא לא קנה רכב חדש , הוא קנה רכב משומש !

לא, הוא קנה רכב חדש שעמד בתצוגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע איך זה ב-VAG, אבל לפחות בקונצרן פיאט, טרם מסירת הרכב ללקוח היבואן חייב לאפס את מונה המרחק.

מדובר בפעולה חד-פעמית, שלא ניתן לחזור עליה פעם נוספת. הסימן לכך שברכב לא בוצע האיפוס הזה הוא האות H שמופיעה בצמוד למונה המרחק. לאחר האיפוס היא נעלמת.

אם גם ב-VAG הדבר קיים, כנראה שנסעו על הרכב האמור מרחק רב בטרם האיפוס הזה בוצע, וזה מקור השחיקה המוגברת של הבלמים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יכול להיות, אגב, שבגלל שהרכב עמד באולם התצוגה הרבה זמן, משהו גרם לשחיקה המוגברת של הדיסקים. אם היינו יודעים באיזו שחיקה מדובר היה אפשר לדעת טוב יותר.

רוני

אולי ההנד-ברקס היה משוך באופן רציף כמה חודשים ובתוך הזמן הזה האוטו מידי פעם זז קצת מעצם זה שישבו, דחפו, נשענו עליו? קצת כמו מיקרוטראומה למי שמכיר. אם יש מכונאי שיכול לתת דעתו זה יהיה מעניין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אולי ההנד-ברקס היה משוך באופן רציף כמה חודשים ובתוך הזמן הזה האוטו מידי פעם זז קצת מעצם זה שישבו, דחפו, נשענו עליו? קצת כמו מיקרוטראומה למי שמכיר. אם יש מכונאי שיכול לתת דעתו זה יהיה מעניין.

אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של משהו נתקע שם בין הרפידות לדיסקים ושרט אותם משמעותית תוך 100 ק"מ, או שהם סתם הגיעו עם עיוות מסוים מהמפעל וברגע שהתחילו לנסוע על האוטו זה החריף. לא נדע עד שלא נראה בדיוק איך נראית השחיקה, אבל זה גם לא משנה. כולה בלמים. שיחליפו, יתנו פיצוי ויסגרו עניין. אה, סליחה, התכוונתי - שיתבע אותם על 300 אלף שקל נזקים ומיליון וחצי עוגמת נפש :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם בלם היד משוך, איך הרכב יזוז?

תאוריה אחת היא ש"חגגו" על הרכב הזה טרם הפך לרכב תצוגה (ואולי גם קצת טרם קיבל אותו הלקוח). תאוריה שניה היא שאי שם היה צורך דחוף בצלחות שלא היו בנמצא מיידית, אז לקחו צלחות מרכב התצוגה וזה בתמורה קיבל את המשומשות.

פורסם

לא נראה לי הגיוני שיש מחסור חמור עד כדי כך שלוקחים חלפים ממכוניות חדשות שטרם נמסרו. מצד שני, במציאות של היום, כבר אי אפשר לדעת מה הגיוני ומה לא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני יודע שזה לא נשמע הגיוני, אך נתקלתי פעם במקרה כזה. חלק פורק מרכב חדש טרם מסירתו לטובת מכונית שעמדה באותה עת במוסך. רכב חייב לצאת מהמוסך מהר, מקסימום הלקוח יחכה עוד כמה ימים. כמובן שאותו לקוח לעולם לא ידע שקומבינה כזו התרחשה.

פורסם

למה אתם מתעקשים ללכת על הדברים הכי לא סבירים? אי אפשר "לחגוג" על אוטו ברמה של שחיקת בלמים ב-170 ק"מ, אלא רק אם נסעו את ה-170 הללו עם בלם יד מורם. לקחת צלחות מרכב התצוגה זו תיאוריה אפילו יותר מוגזמת וחסרת הגיון. למה ישר לחשוב שכולם עבריינים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
למה אתם מתעקשים ללכת על הדברים הכי לא סבירים? אי אפשר "לחגוג" על אוטו ברמה של שחיקת בלמים ב-170 ק"מ, אלא רק אם נסעו את ה-170 הללו עם בלם יד מורם. לקחת צלחות מרכב התצוגה זו תיאוריה אפילו יותר מוגזמת וחסרת הגיון. למה ישר לחשוב שכולם עבריינים?

אתה שוכח שאנחנו בישראל, אה ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
למה אתם מתעקשים ללכת על הדברים הכי לא סבירים?

כי זה לא נראה סביר :)

יש לך סברה ריאלית יותר? כי אני לא מצליח לחשוב על עוד סיבות.

• תוכן חדש...