Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם אז ככה במהלך נסיע הבחנתי פתאום שמנורת כרית האוויר נשארה דלוקה כל הזמן.

ניסיתי לכבות ולהניע שוב, ועדיין יש מנורה.

ניסיתי לנתק את המצבר לכמה דקות ולחבר, עדיין יש מנורה(והרדיו המפגר ננעל לי בגללש אין לי קוד:\)

אם למישהו יש רעיון? פשוט יש לי בעיה להגיע למסוך השבוע

פורסם

מתן ברכב בעקרון המנורה תימחק בעזרת סורק, יש דרך אחרת למחוק את התקלה בכריות האויר אך זה תהליך מורכב ולא מציע לך להתעסק עם מערכת כריות האויר.

גש למוסך או למעבדת רכב.

פורסם

מקרה שקרה ככה קרה

חבר נתקע עם הרכב שלו לאחר שזה נכבה במהלך הנסיעה וסירב להניע מחדש

לא עזרו דחיפות

לא עזרו קללות

לא עזרו יעוצים מעוברים ושבים ("הלך אלטרנטור", "הלכה משאבת דלק", "הלך מצבר". לאן הם כולם הלכו??)

לא עזרו כבלים (כמוצא אחרון, הרכב ידני, חשבנו שאולי אני דוחף כמו ילדה)

לבסוף הגיע גרר והרכב נלקח למוסך.

יום למחרת אותו חבר הגיע למוסך, המוסכניק פתח מכסה מנוע החליף פיוז, הסתכל על אותו בחור, ואמר לו "סע, יום טוב"

תמצא את הפיוז שאחראי על מערכת כריות האוויר, ותבדוק שהוא לא שרוף. הכל כדי להמנע מתחושת ה"וואו... כמה שאני סתום" שיכולה לבוא בעקבות מקרה כזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אסור לשלול את האפשרות שקרתה תקלה חד פעמית בעקבות בור בכביש שנכנסת אליו בתורה מסויימת/טיפת מים שפגעה במטרה/קפיצת מתח מהלטרנטור/כל דבר אחר שהסיכויים שהוא יחזור אפסיים שגרמה לפיוז להישרף והחלפה שלו תפתור את הבעיה והיא לא תחזור שוב במשך עשרות שנים.

מיותר לציין שאני כמובן תומך בלא להתעסק עם מרכעת כריות האוויר, או כל מערכת בטיחות אחרת. אבל אני חושב שאפשר וכדאי לבדוק קודם פיוזים, מין הסתם אם הבעיה תחזור אחרי פרק זמן קצר (אפילו במהלך כמה חודשים) יש לבדוק מה גורם לפיוזים להישרף (אם בכלל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תבדוק גם אפשרות כי מחברי המתח לכריות האוויר שנמצאים מתחת למושבים הקדמיים לא התנתקו בטעות.

זה קורה לעיתים לאחר שאיבה עם שואב "על עיוור".

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אוקיי כדי להמנע מצרות נשסעתי למוסך, סרקו תקלות.

הבחור איפס את התקלות ואמר לי שבמידה והמנורה נדלקת שוב יש להחליף סליל.

יש קשר?

יש עוד סליל חוץ מסליל הצתה?(שחכתי לשאול למה הוא מתכוון..)

האם זה קריטי או שאפשר לסוע ככה עוד קצת במידה ונדלקת המנורה?(פשוט אבא בחול והוא לא ירצה שאני יתחיל להתעסק עם המוסך יותר מידי)

מה העלות?

תודה על התגובות.

פורסם

יש עוד סליל מלבד סליל ההצתה, ובמקרה הזה אני מניח שהכוונה היא לסליל השעון שממוקם במרכז ההגה. לרוב עלותו כמה מאות שקלים.

כשהנורית הזאת דולקת כריות האוויר ברכב שלך לא פעילות. המשמעות היא שבמקרה של חלילה תאונה אתה נמצא בסכנה גדולה יותר היות והרכב לא יוכל להגן על חייך כפי שתוכנן לעשות. לי זה היה מפריע, אבל אני לא מכיר אותך ויכול להיות שאתה לא אוהב את החיים ואותך זה לא מעניין :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אזזזז יום ראשון בבוקר מוסך! יש לי עוד קורס נהיגה ביום שני...(שקיבלתי מקארס פורום בפייסבוק:p) לא צריך צרות מיותרות.

ותודה לכולם כמובן.

• תוכן חדש...