Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין האם הSUV החדש של קאדילאק ייכנס בתקציב בייבוא אישי,אם כן מדובר באלטרנטיבה מעניינת,איכות בנייה טובה בהרבה מהסטנדרט האמריקאי.

מנועים חדשים ומחיר בייבוא סדיר של 380 אלף ש''ח כמדומני.

הC קרוזר מבית סיטרואן(מקביל למיצובישי) איננו נפוץ אך נאה ומאובזר ואני מאמין שיהיה נוח,מחירו מעט גבוהה אך אני מאמין שניתן יהיה לקבל עליו הנחות שייקרבו אותו לתקציבך.

גם אני חשבתי עליו, אבל קשה לי להאמין שתרד מ 380K לאיזור ה 250-280 אלף.

אם כן, נראה לי מאוד מעניין.

עוד משהו שאולי אפשרי בתקציב זו הסובארו טריבקה. למישהו שאני מכיר יש אחת כזו,

והרכב גם גדול, גם חזק, ודיי מפואר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במצב כזה, הייתי מסתכל על האודי Q5 עם המימון של צ'מפיון - יש להם מימון די אטרקטיבי, על פניו, עם התחייבות לטרייד אין במחירון בסוף התקופה וכו'. המחירון של הQ5 הוא 320 בגרסה הבסיסית (שמבחינת מנוע היא כל מה שתצטרך, תאמין לי), עם ההנחות הנהוגות אני לא אתפלא אם תוציא אותו ב300 על הכביש. זה קצת מעל המחיר שלך, אבל יכול להיות שתגיע למסקנה שעדיף לך לשים חלק מהמזומן בצד ולקחת את האוטו עם מימון, מסיבות כאלה ואחרות.

בסופו של דבר, העלות של האוטו מסתכמת בשוטף (ביטוח, טיפולים, דלק), וירידת ערך. הבדל העלות בין Q5 לבין פורסטר ב240K לא יהיה כלכך משמעותי. ההבדל בקניה, אם אתה מממן את הרכב ולא משלם במזומן, הוא די זניח. ובסך הכל, אנחנו לא מדברים על מכוניות זולות במיוחד בכל מקרה, לפחות תקנה את מה שאתה רוצה.

זו, כמובן, דעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
250K זה מספיק בשביל למצוא את רכב החלומות שלך... אין מה להיכנס להלוואה ולחובות בשביל זה

אבל..אם תרוצה....לך על זה

לא..בסכום הזה אני לא אקנה את רכב החלומות שלי..

לדעתי גם אתה לא...

פורסם
במצב כזה, הייתי מסתכל על האודי Q5 עם המימון של צ'מפיון - יש להם מימון די אטרקטיבי, על פניו, עם התחייבות לטרייד אין במחירון בסוף התקופה וכו'. המחירון של הQ5 הוא 320 בגרסה הבסיסית (שמבחינת מנוע היא כל מה שתצטרך, תאמין לי), עם ההנחות הנהוגות אני לא אתפלא אם תוציא אותו ב300 על הכביש. זה קצת מעל המחיר שלך, אבל יכול להיות שתגיע למסקנה שעדיף לך לשים חלק מהמזומן בצד ולקחת את האוטו עם מימון, מסיבות כאלה ואחרות.

זו, כמובן, דעתי.

בהחלט חשבתי על הרכב הזה.

אבל אפשר לשכוח אצלם מהנחות, הייתי שם.

הם אומרים שהרכב נמכר ומבוקש מאד.

ובכלל, אני לא מכיר את ה q5

האם הוא באמת שווה את במחיר הזה?

זה לא a4 מוגבהת?

פורסם

אני לא הייתי מתייחס להצהרות שלהם בצורה רצינית מדי, אם תבוא לסגור אני בטוח שילכו לקראתך. גם כשהיורו היה גבוה, היית רואה גם 10% הנחה אצלהם (תלוי על מה ולמי), אני לא רואה סיבה שהמצב ישתנה.

הביקורות על הQ5 חיוביות מאוד, היא נחשבת לאחת המכוניות המוצלחות ביותר של אודי (יותר מהA4). תא נוסעים נהדר, מנוע וגיר פנומנליים, והביקורות מדברות על התנהגות טובה מאוד (לא נהגתי). אם הייתי מחפש משהו מהז'אנר, היה לי קשה מאוד לפסול את הQ5.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...