Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 1999 ב12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במודעה היה רשום שמערכת הABS צריכה טיפול ולכן הוא מציע את זה במחיר כזה במקום במחירון שהוא רשם שזה 18K.

שמעתי המון דברים טובים על הפולו והיא די מתאימה לצרכים שלנו.

אנחנו 2 נהגים סטודנטים, שצריכים אוטו לנסיעות של 80 ק"מ ביום בערך, בחיפה (המון עליות) והסביבה.

בעקרון אנחנו די סגורים על שרייד שנת 2000 או 1999, אבל המודעה הזאת פתאום קפצה לי היום לשדה הראייה וגרמה לי לחשוב שנית.

אחת הסיבות להתלבטות היא שהשרייד מאותם שנים היא נטולת ABS. מצד שני, הפולו לפי המודעה חייבת שיפוץ מערכת ABS.

אז השאלה היא האם משתלם להשקיע בפולו ובתיקון מערכת הABS או ללכת סופית על השרייד? ושאלה שאולי תישמע מטופשת או לא מתאימה לפורום פה, אבל אפשר להתקין מערכת ABS בשרייד?

תודה שוב לכולם,

רובי.

פורסם

שלום,

כבעלים לשעבר של פולו (ראה תמונה) אני ממליץ לך לא להתקרב וזאת רק עקב השנתון הנמוך.

הרכב שלי היה ברשותי לפני כ-6 שנים ונהנתי ממנו עד הגג! ומתוך זיכרון מתוק, וצורך ברכב נוסף, רכשתי לפני מספר חודשים שוב פולו שנת 98 והפלא ופלא הפער בין הזיכרון למציאות היה גדול... למרות שבדקתי לפני והרכב נמצא תקין החלו לי בעיות סטנדרטיות כמו התחממות (החלפת רדיאטור ב-1000 ש"ח), 2 חלונות שהפסיקו לרדת (300 ש"ח על אחד), פלסטיקה שהתפוצצה, צינורות שנקרעו וכל זאת בתוך חודשיים. נכון, זה רכב ישן ובכל דגם זה יכול לקרות אבל הפואנטה זה עלות התיקונים הלא זולה בעליל...

בלי לחשוב בכלל לך על השרייד, שהיה בחירתי המועדפת אך לא מצאתי אחת סבירה, ותקבל רכב אמין עם עלות אחזקה נמוכה יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...