Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, נמאס.

בכל השנים האחרונים הצטברו יותר מדי מקרים מעצבנים.

קשקשו עם פנדה בחניה, גונבים את העיתון כל כמה חודשים, ועכשיו גנבו את הסמל. (וכמובן שיש עוד מקרים... )

נחסוך לכם את כל הפירוט ופשוט נשאל כמה עולה מצלמה פשוטה יחסית שפשוט נוכל לזהות פנים של זבלים בעזרתה.

השאלה היא על מצלמה מקליטה (או שמשדרת למקום מקליט כלשהו), שגם אפשר לראות הכל בזמן אמת.

תודה רבה מראש על העזרה :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

המצלמה איננה מקליטה. יש מכשיר הקלטה יעודי עם דיסק קשיח, ניתן לחבר אליו מסך ולהגדיר מתי אתר רוצה שזה יקליט (לפי תנועה, בזמנים מסויימים).

צריך מצלמה עם ראיית לילה, ממליץ על לדים אינפרא אדומים (רואים יותר טוב וגם פחות בוהק).

מחיר מכשיר מקליט החל מ-1200ש"ח בערך, מצלמה החל מ-400ש"ח. אפש להקליט למחשב ע"י הוספת כרטיס יעודי עם כניסות BNC.

איכות הקלטה תיהיה לא להיט, במיוחד בלילה. אם אתה רוצה ליראות דוגמאות של הקלטה, אתה מוזמן לבקר בבלוג שלי בפרסומים ישנים ולהתרשם מאיכות הקלטה (בפועל הקלטה באיכות טובה יותר, פשוט בהמרה בשביל הבלוג האיכות יורדת עוד יותר). איכות מספקת בשביל לברר מי עושה את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי מחבר לחיישן התנועה פנס קוורץ ואז לא צריך אינפרא אדום

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הבעייה שאז זה הצילום מאבד מהחשיות שלו ומקום הזה עלול להפוך לסיקו של ילדים שכל פעם יעברו ויישחקו מי מפעיל את האור ראשון. זה הולך להיות האטרקצייה של הרחוב.

בנוסף מומלץ להצטייד במגפון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני קניתי אצל מישהו בעפולה. אם זה מתאים לך, צור קשר בפרטי ואני יעביר לך את הטלפון שלו.

• תוכן חדש...