Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישה עד 32K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סטירה מצלצלת ומעירה שקיבלתי מהרנו קליאו שהיתה לי, למדתי הרבה לקחים שלא אחזור עליהם ברכב שאני רוצה לרכוש כרגע. יש כמה סנדרטים שהם בגדר חובה מבחינתי ואשמח לקבל כיוון מה לחפש, אני מאמין שזה ידרוש מינימום חודשיים של חיפוש אבל אני יודע שזה יהיה שווה את זה.

*קומפקטית 3/5 דלתות

*גיר רגיל זה בגדר חובה, לא המלצה חובה לא מתכוון להתפשר על אוטמט

*שנתון כמה שיותר גבוהה רצוי מעל 02

*ללא טורבו אך כמה שיותר חזק

*צריכת דלק ואחזקה סבירה

*אמינות במידת האפשר

אשמח לשמוע המלצות, תודה, סידרתי את הדרישות לפי סדר עדיפויות.

אגב אין איזשהי חובה להשתמש במלוא הסכום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

פיאט פונטו ספייס, פיג'ו 206, סיאט איביזה(2003 ומעלה), פולקסווגן פולו, פיאט פאנדה. 

אישית היתי מעדיף איביזה או פונטו.

בהצלחה.

אבי

פורסם

בתקציב הנוכחי נכנס לי פיאט 05-06 והיא עומדת בכל הקריטריונים ששמתי לעצמי פרט לאמינות ז"א השאלה היא האם הרכב נחשב יחסית כאמין למרות שזה לא שאלה של כן לא שחור לבן ?

איזה תת דגם של פיאט לחפש ?

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זאת מחלת הסטיגמה ממנה סובלים כולם חוץ מהליסיניג/VAG-גרמניות/יפנאומטיות

כל השאר בעייני יצחק לי לוי אפשר לשחוט, אל תגידו עשיו מי זה יצחק לוי בסופו של יום רוב המכירות מתבססות על המחירון שלו בין אם זה מעל או מתחת.

כשרכב יפני שנת 2000 עולה 30K בערך המקבילה שלו במחיר אם היא הצרפתית או איטלקית לדוגמא באותו המחיר יש הבדל של 3-5 שנים בשנתון.

למה ? כי היפני אף פעם לא מתקלקל :roll::lol:

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...