Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי לחבר שלי לנהוג על הרכב שלי שכולל ביטוח חובה, וצד ג'.

הוא היה עם רשיון ויכל לנהוג על הרכב.

הוא נסע בחנייה ונכנס ברוורס באוטו אחר שבו נהג גם ילד צעיר

אף אחד לא נפגע!

לבחור שנפגע ל והרכב, הוא שילם במזומן במוסך פחחות לסידור של הדלת

ונשאר לטפל באוטו שלי, מכה במגן האחורי, בשפם, כנף ופנס שבור

אני תיקנתי את רוב המכות לא את כולם את הקריטיות שיהיה ניתן לנהוג ברכב בכביש במוסך.

הלכתי אליו אחרי תקופת זמן שהוא ביקש להשיג את הכסף, והוא סרב להגיע איתי לפשרה לטענתו הרכב ישן והוא לא רוצה לתקן

דיברתי עם אבא שלו אחרי וויכוחים ארוכים הוא אמר שאני יראה ל וקבלה והוא ישלם את הנזק.

נכון לעכשיו אני לא מצליח לתפוס אף אחד מהם בבית

השאלה שלי מבחינה חוקית, האם ברגע שאני מביא לאדם זר לנהוג ברכב שלי, האחריות עלי? או עליו ?

אם אפשר לערב משטרה או לתבוע אותו, מה אפשר לעשות אם בכלל מבחינה חוקית

פורסם

מבחינה חוקית אתה יכול להשאר עם הבולבול ביד.

נתת לבנאדם לנהוג ברכב שלך בהסכמתך וביוזמתך,

זה שהחבר הזה נכנס באוטו אחר ולא רוצה לשלם לך עכשיו,

זה לא כל כך מעניין את המשטרה.

להבא תשתדל לתת את המפתחות רק לאנשים שאתה מכיר וסומך עליהם.

אהה ובלי שום קשר, תזרוק את ה"חבר" הזה לאלף עזאזל.

פורסם

אני יודע שזה לא חבר ואין חברים במצב כזה,

אנ יהתייעצתי עם עו"ד שיש בנעוץ בפורום, והוא אמר לי שמבחינה חוקית, אם יש לו רשיון, אז הוא אחראי לנזק שנעשה והוא צריך לשלם אותו, ואמר שאני יכול לטבוע אות ובבית משפט לטביעות קטנות

פורסם

Davieh כמו שאני מבינה וכמו שכל קודמי הגיבו, החברה הוא לא באמת חבר ברגע שלא לקח אחריות על הרכב ואינו מוכן לשלם את הנזק.

כמו שעורך הדין הציע לך, תנסה ליצור שוב פעם קשר עם החבר ולבקש את הכסף עבור התיקון.

במידה והוא עדיין לא רוצה לשלם, להגיש תביעה בבית משפט לתבעות קטנות.

לשמור את הקבלות של תיקון הרכב שלך ושל הרכב שנפגע כולל כל הפרטים שצריך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל אתה יכול לתבוע אותו, לא לטבוע אותו,

דבר שני אם זה מה שהוא ייעץ לך אז למה שלא תעשה את זה?

לדעתי, אם זה סכום של כמה מאות שקלים זה לא שווה את המאמץ,

גם ציינת שהרכב ישן וחבוט גם ככה.

פשוט קח את זה כשיעור לחיים שעלה לך בכמה מאות שקלים ובא כדי ללמד אותך לקח להבא...

פורסם

אז ככה- מדובר בסכסוך אזרחי ,כלומר העניין מטופל בבית המשפט לתביעות קטנות ולא במשטרה.פנה לקבלת ייעוץ חינמי בעיירה בה אתה גר.בד"כ העיריות מספקות ייעוץ משפטי חינמי על ידי מתמחים בעריכת דין.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כאמור, המשטרה איננה צד בעניין. סוגיות כאלה אינן מעניינות אותה.

אם יש לך קרוב משפחה או חבר עו"ד, זה בדיוק הזמן לבקש ממנו לכתוב עבורך מכתב התראה לאותו "חבר" לפני שתפנה לאמצעים משפטיים. אם גם המכתב לא יעזור, או שתאלץ בלית ברירה לספוג את הנזק או שתתבע אותו בבימ"ש לתביעות קטנות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

אני היתי מפסיק להיות חבר שלו, ואתה יודע מה אם צריך להגיע אם העינין לבית משפט, אני גם מוותר על תשלום עבור הנזק , ולוקח באמת שיעור לחיים .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...