Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן בראבו,

אני קיבלתי את הרכב (GTI 2010) ביוני, עברתי איתו קיץ קשה (הכי קשה שהיה לנו ככה אמרו) והרבה נסיעות קצרות עירוניות ולעיתים גם נסיעות חזקות מאוד ככה שהוא עבר חיים לא נורמליים.

המחשב רכב מצביע לי על לבצע טיפול ב13600 ק"מ, לא יודע באילו פרמטרים הוא מתחשב אבל אני מתכוון לעשות זאת כבר ב10K ק"מ.

שים לב שבספר רכב ממליצים להקדים טיפול במקרה והיו הרבה נסיעות קצרות/עירוניות ו/או מזג אויר קיצוני ככל הזכור לי.

אגב דבר מעניין, ממה שחקרתי ובדקתי דוחות שמנים של GTI דור 6 בעולם, אפשר לראות שבגדול השמן הוא לא הבעיה, נראה שהוא יכול לעמוד גם מעל 15K ודווקא העניין הוא הפילטר שמן, לא שאני ממליץ לא להחליף שמן מתי שמחליפים פילטר שמן!

במוסכים של צ'מפיון כנראה משתמשים בCastrol Synth (זה גם כנראה השמן שמגיע מהמפעל) שהוא שמן סביר ולא מעבר. (שוב בדוק מול הדוחות שמנים של GTI מהעולם)

אני מתכוון לבקש מהם לרכוש בשבילי שמן של מוטול (אם אתה רוצה חפש בפורום, פתחתי שרשור בנושא) ואני אשלם את ההפרש (או אם יעדיפו אז אקנה אותו באופן עצמאי), אם לא יסכימו בשום אופן זאת תהיה עילה בשבילי לעזוב את המוסך (השחר מוטורס) ואני מקווה שזה לא יצטרך להגיע לכך כי בינתיים הם ממש שיחקו אותה בשירות, מקצועיות ויחס.

פורסם

רן, תודה על התגובה.

משום מה הרכב מראה לי כאשר אני נכנס ל SERVICE שהטיפול הבא הוא עוד כ30 אלף ק"מ..מדוע זה ככה?

אני נוסע די הרבה..כ8000-9000 ק"מ בחודשיים.

פורסם

אין לי מושג, אני אנסה לגלות באילו פרמטרים מתחשב מחשב הרכב בחישוב הזה.

אם הנסיעות שלך בעיקר ארוכות ואתה לא מאמץ את הרכב בצורה יוצאת דופן אז כנראה שאתה יכול לחכות לטיפול 15K ללא חשש.

בכל זאת אני ממליץ שתבדוק את גובה השמן, אם הוא נמוך בתוך הגבולות ואתה באיזור ה10K ק"מ אז כבר הייתי מבצע טיפול ראשון במקום להוסיף שמן למיכל. (שמעתי שהרכב אוכל קצת שמן בתקופה הראשונה ובכלל באופן כללי וזה נורמלי)

• תוכן חדש...