Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכים מכבדים נכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבמדינה שלנו לא ממש.

הנה תמונה מהיום בבוקר, רכב נכה תפס את שתי חניות הנכים היחידות באותו מקום בלי בושה.

dsc00890hm.jpgdsc00890hm.jpg

dsc00890hm.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה עוד למרות העובדה שזאת חניית נכים מסודרת עם מרווחי שירות להורדת כסא גלגלים.

כמה אטומים יכולים להיות אנשים?!

:?

פורסם

זה מזכיר לי שפעם אחת הייתי בקניון די עמוס, ורכב נכה מסחרי עם מעלון כמו זה שבתמונה חיפש חנייה.

באחת מחניות הנכים חנתה יונדאי גטס ובתוכה השאירו איזו סבתא כנגד פקחים ועין הרע.

הגיע הרכב ראה את זה וממש התעצבן ושהבחורה הצעירה יחסית (30 כזה) חזרה ממקדולנדס עם שקיות אז בעל הרכב הנכה העיר לה. היא כמובן ענתה לו: "מה הבעיה? זה לדקה". שאמר לה שזה לנכים היא אמרה שאח שלה נכה אז מותר לה להחנות והיא מכירה את החוק. (לא היה תו נכה על הרכב והאח גם ככה לא היה ברכב ככה שחוקית בטוח אסור לה)

בכל מקרה, אני ממש התעצבנתי על הבהמה הזאת.

שיצאתי מהקניון ראיתי שהרכב המסחרי של הנכה חונה על 2 חניות ממש כמו בתמונה כאן. :shock:

פורסם

הוא פשוט שמר על החניה לחבר נכה שאמור להגיע עוד כמה דקות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גועל נפש.

לא מזמן קולגה בעבודה ואני נסענו במכוניתי, וכשהגענו ליעד וחיפשנו חניה, ראינו רכב שחונה על שתי חניות. אמרתי לה שגם אם לעולם איש לא ידע שהרכב שאני נוהג בו הוא שלי, עדיין הייתי מתבייש לחנות בצורה כזאת.

מקווה שישללו לנכה הזה את תו הנכה, למרות שדי ברור לי שזה לא יקרה.

ורק למקרה שמישהו יגגל את זה: 35-213-13

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדיף שהוא יחנה מאשר איזה כלבה שלאח שלה יש זכות. מותר לו ומגיע לו.

אולי מדובר ברכב בעל רמפה יורדת ולא מעלית? הוא צריך לפחות 2.5 מטר כדי שיוכל לרדת מהאוטו.

אולי אין לו ברירה מאשר לחנות ככה? לפני שאתם קופצים לקלל תחשבו.

פורסם

רוחב החניה אמור להיות 2.5 מטר או המקום שצריך להשאיר לו? לדעתי, רוחב החניה.

שתי החניות האלה מיועדות במיוחד לרכבים כאלה! אם תשים לב, יש במיוחד מקום מסומן כאי תנועה בשביל המרווח הזה.

ואם נכה חונה ככה, כי זה היה פשוט יותר נח לו מלחנות כמו בן אדם ולהתחשב באחרים, אז אני מעדיף שהכלבה תחנה.

אם אתה מתנהג כמו חרא ולא מתחשב, אז לא מגיעה לך הזכות לחניה הזאת.

פורסם

גם משפחות נכים לא שמים על נכים אחרים, מבחינתם יש להם חניה חינם (כשבעל התו איננו ברכב) , ולא משנה לפקחים אם יוצאת עלמת חן בלונידית וקופצנית ומפזזת את דרכה לקניון ובכלל בעל התו שמו דויד.

זה חוסר התחשבות לאנשים שבאמת צריכים את החניה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

איזה מזל גדול שברוב המדינות הנורמאליות שופט אינו מכריע אלא על פי גירסאות 2 הצדדים.

אז למצב המצולם יכולים להיות כמה הסברים.

חלקם של ההסברים יכול להיות מה שניתן פה על ידי הכותבים, אבל ייתכן שיש גם הסבר אחר, שהיה מפיס את דעתם של כל הקוטלים.

נשבר לי מהרכב הזה. כל שני וחמישי הוא נתקע!! והפעם ממש פאדיחה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסבר לכל המלעיזים:

לרכב שבתמונה יש מתקן להוצאת כסא גלגלים . לא (בניגוד לתגובה למעלה), אין מספיק מקום בחנייה על מנת לאפשר הורדת המתקן בצורה שהנהג גם יוכל לחזור לרכב אח"כ (מבלי שייחסם) ולכן הוא חנה בצורה זו.

פורסם

רוחב תא חניה בתמונה לרבות שטח הפרדה הוא לפחות 4.10 מטר (ספרתי אבנים).

המעלון בנוי כך שהוא יכול לרדת גם על מדרכה. גם אם נניח שאין מספיק מקום בתא החניה, הרי שבמקום זה יש תא חניה שגובל עם מדרכה, משמע לא רק שיש 4.10 מטר לתא חניה, יש עוד הרבה מטרים של מדרכה.

מסקנה - הנכה חוצפן. הוא היה יכול לחנות באופן מסודר ולפתוח את המעלון לכיוון המדרכה.

• תוכן חדש...