Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מזמין אתה תקבל עם סאנרוף.

החל מהמשלוח האחרון של 2009 (הרכב שאני נוהג בו) דגמי האינספייר מגיעים עם סאנרוף בדגם ההאצ'בק ובדגם הקרוס וואגון.

לאחרונה, לאחר שהרכב עבר מתיחת פנים קלה שכללה ניפוח פגושים והוספת מחשב דרך תקני בכל הגירסאות וגם פנסי ערפל, נודע רשמית שכל דגמי היונדאי I30 מיובאים כרגע עם גג שמש חשמלי.

בהצלחה ותתחדש, בחירה טובה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
זו רק אופציה כתוספת , לא כולן באות כך,

רלבנטי או לא, זאת טעות.

i30 תוצרת קוריאה- אין חלון שמש בדגם ליסינג (אינספייר)

i30 תוצרת צ'כיה- יש חלון שמש בכל הדגמים

איך מבדילים? הכי קל אלו הפנסים הקדמיים שבמכוניות שהגיעו מצ'כיה הם עם רקע כהה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נשמע לי מוזר שיש שני סוגי רכבים בייבוא...זה גם לא תואם את המפרט באתר היבואן.

אני אחדד.

בשנים הראשונות (נראה לי שנתיים ראשונות) לשיווק הגיעה ה- i30 מקוריאה ולאחר מכן (עד היום) המלאי לישראל התחיל להגיע מצ'כיה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רלבנטי או לא, זאת טעות.

i30 תוצרת קוריאה- אין חלון שמש בדגם ליסינג (אינספייר)

i30 תוצרת צ'כיה- יש חלון שמש בכל הדגמים

איך מבדילים? הכי קל אלו הפנסים הקדמיים שבמכוניות שהגיעו מצ'כיה הם עם רקע כהה.

זה לא מדוייק, הרכב הגיע מצ'כיה בלי גג שמש בהתחלה, בתחילת 2009 שווקה עדיין I30 קוראנית, ברבעון השני בערך התחילו להגיע הרכבים מצ'כיה עם הפנסים הכהים והטאסות עם 5 צלעות בלי גג שמש (וגם בלי מגירת אכסון מעל המערכת וחיבורים למערכת שעברו מאיזור בלם היד לתחתית הקנסולה המרכזית). ברבעון האחרון של 2009, לדעתי באיזור ספטמבר או פברואר האינספייר קיבלה גג שמש כסטנדרט, האוטו שלי הוא מנובמבר 2009 ויש בו סאנרוף והייתה לי גם אחת מהעבודה מדצמבר והיה בה סאנרוף.

הסטיישן הגיעה עם סאנרוף בכל הרכבים, אין CW בלי.

הסופרים הגיע הגם מקוריאה וגם מצ'כיה עם סאנרוף והפרימיום קיבלה אותו אחרי האינספייר, ממש לקראת סיום השיווק שלה כי אחרי מתיחת הפנים היו רק אינספייר וסופרים.

פורסם

אני עדיין סקרן מה גרם להם למתיחת הפנים האחרונה ב- 2012... צמיגים 16'' בדגם ה- CW וטסות מרובות צלעות, ידית הילוכים משולבת דמוי עור וניקל ועוד שינויים קוסמטיים, כנראה חלקים מדגם אחר או משהו כזה

פורסם

אולי משלוח שיועד למקום אחר או סדרת יצור אחרונה. מתיחת פנים זה לא היה, יותר כמה שינויים איבזוריים בדגם קיים.

פורסם

אגב, רציתי לציין שלפני יומיים נסעתי כנוסע במונית שנת 2010 מסוג יונדאי אי. 30 סי.וו., ישבתי במושב האחורי, זה היה דגם טורבו דיזל גיר ידני, נהניתי מאוד מאופי הנהיגה של הרכב, המנוע היה סופר גמיש, רכב נעים לנסיעה, הנהג גם היה מלא תשבחות מבחינת אחזה וכו'.

פורסם

מעניין, כל הדברים שלא הייתי מצפה למצוא, גם יונדאי I30CW כמונית (אני עוד לא ראיתי) ועוד ידנית ועוד טורבו דיזל...

חבל שלא מביאים את הדיזל לארץ, יש כל כך הרבה ביקורות טובות על הרכב הזה בחו"ל.

פורסם

גם לי לא יצא להיתקל במונית I30 ועוד סטיישן דיזל וידנית, אולי הוא נסע בה בחו"ל.

ה-I30 דווקא כן שווקה עם מנוע דיזל אבל זכתה לחוסר ביקוש למרות מחיר לא גבוה וצריכת דלק וביצועים עדיפים על דגם הבנזין המקביל. בעקבות חוסר הביקוש השיווק נפסק.

• תוכן חדש...