Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייט ראשון - לאן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה שעות אני יוצא עם מישי והאמת פעם ראשונה קורה שאני לא יודע לאן לקחת אותה.

חשבתי למקס ברנר בהרצליה פיתוח ומשם למרינה אבל זה נשמע לי מעפן קצת , יש למישהו רעיון יותר טוב ?

מועדון ופאב נפסלים מראש וגם הבית שלי או שלה נפסלים.

פורסם

מתחם התחנה בתל אביב, נווה צדק.

אזור חדש בן כמה חודשים, שוחזר ע'י העייריה כנראה, התחנה היחידה שיצאה מת'א לירושלים. אני וחברה שלי כל שבוע קבוע מסתובבים שם יש הרבה ברים ומסעדות באזור במחירים שפויים. מקום מאוד יפה גם להסתובב (בעיקר בלילה!) חניה נגישה ולא יקרה במיוחד.

http://www.hatachana.co.il/

עוד לא יצא לי להיות שם ביום רק בלילה, כל כך מדהים שם, אתה רואה את כל הפסי רכבת שהיו, יש שם רכבת כזאת שבתוכה יש תמונות וסרטונים כשהתחנה הייתה בשימוש (הכניסה לקרון בחינם, נכנסים מצד אחד יוצאים מצד שני, אין שם כמעט אנשים בפנים זה לא יש תור או משהו).

בקיצור ממליץ!! בתור אחד שלא נכנס בחיייים לתל אביב בגלל שאני שונא את העיר הזאת, וחברה שלי גררה אותי לשם כי ראתה תכנית בטלוויזיה על המקום.\

פעם ראשונה אני רואה עכשיו תמונות באינטרנט של המקום באור יום, לא נראה משהו מיוחד. בלילה זה באמת באמת מדהים ואין פיצוץ של אנשים, גררתי לשם את החברים שלי וגם נהנו מאוד!

בר מומלץ שם זה קריסטינה משהו כזה, זה בפינה. יש להם קינוחים מטורפים (קטאלנה בפרט!)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש שם מסעדה או בית קפה סצפיפי שאתה יכול להמליץ עליו ? כי אני לא רוצה להגיע לסתם ולהסתובב כמו דחליל.

אגב - עדיפות על אזורים בהרצליה כי את תל אביב אני גם ממש שונא :-D

תודה !

פורסם

כמה שאתה שונא את ת'א שנאתי כפול, אני עדיין שונא אותה. אבל המקום הזה פשוט מדהים. אני לא נכנס לת'א בחיים אלא אם כן זה לשם, אין בעיית חניה (בעקרון אני נכנס להחנות בתוך שכונות נווה צדק בחינם, יש חנייה ממש צמוד לתחנה בחינם על אפר אבל זה מסובך להגיע לשם עם הרכב, כשלחברה שלי היה בעיה ברגל החנו בחניה של התחנה שעולה כמה גרושים.

בכל מקרה, המקום שאני הכי אהבתי זה קריסטינה משהו. אבל זה בגלל שרק שם ישבנו עד היום, המקום מאוד מרשים והמלצרים מאוד חברותיים וצוחקים והכל.

היום:

בעבר:

פורסם

אומנם זה סתם נשמע פשוט, אבל לדעתי ים עובד הכי טוב.

בים הכי קל לייצר אינטימיות. כבר בירידה לחול, נשבר הקרח, במידה שיש לה נעליים שלא נוחות להליכה בחול כזה, אז אתה מציע לה יד. אחרי שהתיישבתם, וקצת קר לה, אז אתה מכסה אותה עם איזו חולצה (לך לא יהיה קר אל תדאג, אתה גולנצ'יק), ואם שניכם אמיצים וזורמים אז גם נכנסים למים.

הכי פשוט בעולם, אבל עובד. ומשם אתם יכולים גם לזרום לאכול איזה בורקס ככה בקטנה אם נשארתם רעבים.

Stay Dirty

פורסם
מתחם התחנה בתל אביב, נווה צדק.

בר מומלץ שם זה קריסטינה משהו כזה, זה בפינה. יש להם קינוחים מטורפים (קטאלנה בפרט!)

אתה לא רואה הרבה סרטים, אה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

את האמת אתמול שישבנו שם חברה שלי סיפרה לי את הסיפור על הבר עם הבנות שאהבו לטייל ובגלל זה שם הבר הוא קריסטינה ושם המסעדה שליד זה ויקי :roll:

היום:

בעבר:

פורסם

בעקרון מקום קריסטינה יין בר הוא על סרט שמספר על 2 חברות בשם קריסטינה והשניה ויקי שאהבו לטייל.

קריסטינה אהבה לשתות יין וויקי אהבה לאכול, והמקום אם תראה מחולק ל2, אחד מטבח שכתוב עליו VIKIY והשני קריסטינה יין בר. אבל זה לא משנה איפה יושבים בשניהם מגישים אוכל ואלכוהול או שתיה רגילה.

המקום עצמו מאוד מאוד יפה ומקורי, והבר שם הוא עם פסיפס כזה כמו הבתים מאותו הסרט משהו כזה, ומקום באמת יפה, האזור של קריסטינה זה מתחת לעץ ענק בטרוף עם תאורה יפה.

תקנו אותי אם אני טועה, זה מה שאני זוכר ממה שחברה שלי סיפרה לי אתמול כשישבנו שם.

היום:

בעבר:

פורסם

קודם כל, מתחם התחנה זה באמת אחלה רעיון. קיבלתי את הלינק לאתר שלהם לא מזמן מאחותי, ובביקור האחרון בארץ נסעתי לשם במיוחד בשביל לראות את המקום. בהחלט שווה, ולחובבי הז'אנר, המתחם גובל גם במוזיאון צה"ל עם כל מיני נגמ"שים עתיקים ומערכות נשק מגניבות. ראיתי אותו בשבת בבוקר, היה די מת שם, אבל אפשר לשלב את הביקור עם טיול רגלי בנווה צדק, מרכז סוזן דלל, גן צ'ארלס קלור ואזור הדולפינריום, ויוצא אחלה בילוי - רומנטי, משפחתי או לכל מטרה אחרת.

הצעה נוספת שאני יכול לתת באזור הרצליה זה הטיילת של נתניה. אחרי כל השיפוצים והחידושים שעשו שם, ולאחר שהאריכו אותה בכמה קילומטרים טובים לכיוון דרום, יצא מקום ממש יפה. אפשר להרוג שם כמה שעות בכיף, וגם להנות מבתי הקפה והמסעדות שבאזור. זה לא המרינה בהרצליה, אבל לא רע סה"כ, ויש הרבה יותר פינות חמד שאפשר לשבת בהן ו"להחזיק ידיים". :oops:

מעבר לזה, אין לי מה להוסיף לפני שאני אראה תמונות של הבחורה, רצוי עם אבטיח/פרי העונה בפריים. לפי זה נדע לתת המלצות נוספות.

"איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו".

אתה יכול לפרש?

בעקרון מקום קריסטינה יין בר הוא על סרט שמספר על 2 חברות בשם קריסטינה והשניה ויקי שאהבו לטייל.

אני מניח שהכוונה היא לסרטו של וודי אלן, "ויקי קריסטינה ברצלונה".

סרט די מיותר לטעמי, אבל מציג את העיר בצורה יפה מאד. לפעמים אפילו יותר יפה מהמציאות.

פורסם

עדכון קל - בסוף לקחתי אותה למקס ברנר בהרצליה ומשם לנמל..הלך דיי טוב אני רק מקווה שזה באמת ימשך ככה :-)

לילה טוב לכולם ותודה על העזרה :wink:

וואדים בקשר לתמונה - אולי בהמשך אם ייצא מזה משהו בכלל :lol:

פורסם

אני אישית ממש משתעמם במקס ברנר, זה מקום שאתה יושב חצי שעה ובא לך ללכת, וגם כשהמקום מלא אתה מרגיש שעוד שניה סוגרים עלייך את הדלת.

דייט קובעים בהתאם לבחורה ולאופי שלה ולא לפי המלצות כלליות כאן, אבל אם כבר לתת לך המלצה כללית- איזור רמת החייל, רחוב הברזל.

יש שם הכל- בתי קפה, בארים, מסעדות, תמיד טוב שם, ויש שם מלא איזורים שקטים שאפשר אחר כך לנסוע אם בא לכם להיות לבד :)

• תוכן חדש...