Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שהסאב 303 של פיוניר הוא פרי איר השאלה שלי היא אים להחניס אותו לתיבה מה זה יתן לטובה ומה זה יתן לרעה

בתודה מראש ארתור.

פורסם

יש כמה סוגים אם כתוב

TS-W303C אז זה לא פרי אייר

TS-W303F אז זה פרי אייר

אתה יכול להכניס לתיבה גדולה עם פורט

פורסם

לא אנני התכוונתי לF לפרי אייר אז אים אניי יכניס אותו לתייבה מה ישתננה לטובה ומהה ישתנה לרעה והאים זה יכול לעסות ננזק לסאב. אני מדבר אל תיבה עים פורט כמובן

פורסם

סאב פרי אייר הוא כעקרון זקוק לתיבה גדולה לא להיות ללא תיבה בכלל (למשל נפח תא המטען) ואפשר למצוא גודל תיבה שאולי יתאים לו לפי הנתונים שלו (זה כבר לא אצלי) ונזק לא יגרם

ולגבי הריפוד נושא זה נוטה לחוות דעת שונות....יש שיגידו שעדיף (עם צמר סלעים וספוג ביצים וכו') ויש יגידו שמיותר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

התיבה שלו אמורה ליהיות אים פורט או אתומה

ואיפה אני יכול לימצוא את הנתנים לתיבה מתאימה לסאב הזה

בתודהה מראש

ארתור.

• תוכן חדש...