Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

אבחנה ראשונית לא מחייבת, חגורת טיימינג נקרעה(מומלץ שתוסיף פרטים רבים ככל האפשר, למה שקדם לכבוי פתאומי של המנוע),

גרור את הרכב למוסך המומלץ הקרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך ניתן לבדוק טיימינג ללא פירוק?

בהנעה בדרדור יש תחושה של הנעה ודעיכה מיידית.

לפני כיבוי המנוע הכל היה בסדר גמור בערך חצי שעה לפני הכיבוי מנורת תקלה נדלקה לשניה ונכבתה לפני הכיבוי הכל כרגיל.

איך לאתר האם הבעיה בכויל או במפלג? בדקתי ניצוץ ישר מהמפלג נאדה..

תודה

פורסם

אני לא יודע אם זה עוזר לאינדיקציה - בנסיון להניע בהילוך האוטו קופץ

מופיע לי הדבר הבא בפתיחת סוויץ זה קופץ בין 2 המצבים (מהבהב):

20101009113557318.th.jpg

20101009113621819q.th.jpg

20101009113557318.jpg

20101009113621819.jpg

פורסם
מה שאתה רואה זה השעון. בדקת שחיבורי המצבר יושבים כמו שצריך ולא רופפים להם שם? יכולה מאוד להיות בעיית מצבר שהיתרוקן.

מגעי מצבר תקינים, מצבר חדש, לא מניע גם בדרדור..

פורסם
יש לי שאלה נוספת,

מתי שניסית להניע אחרי הבעייה, היה סטרטר שניסה להניע או שגם סטרטר לא היה?

יש סטרטר אספקת דלק ואויר נראית תקינה -> בזריקת קלאץ בדרדור יש דחיסה ו"הרגשה" של הצתה

פורסם
יש סטרטר אספקת דלק ואויר נראית תקינה -> בזריקת קלאץ בדרדור יש דחיסה ו"הרגשה" של הצתה

ממליץ שלא להמשיך ולנסות להניע את הרכב כל עוד לא ניבדקה רצטועת טיימינג. נסיונות הנעה ללא טיימינג ייגרמו לנזק חמור לראש המנוע ולשסתומים. אז חבל!!

:)
פורסם
ממליץ שלא להמשיך ולנסות להניע את הרכב כל עוד לא ניבדקה רצטועת טיימינג. נסיונות הנעה ללא טיימינג ייגרמו לנזק חמור לראש המנוע ולשסתומים. אז חבל!!

איך בודקים רצועה?

פורסם

אלי שלום רב !

כמענה לשאלתך בפרטי, אינה לך כמיטב יכולתי, והידע המועט שיש לל ברכב זה.

ראשית אשלול כוונים, של תקלות שציינת שלא קימות: צינת שהמנוע מסתובב, כלומר יש סטרטר תקין והמצבר תקין, ולא מרוקן.

צייינת שיש לחץ דלק, אם נאמר שזה נכון כיצד בדקת זאת?!

נשאר בעיית ניצוץ, טענת שאין, כיצד בדקת זאת?

אם נניח שאין אכן ניצוץ, ובדקת חיבורים לקונקטרים לקוהלים, ופיוזים בתא הנתיכים, יש לחשוד בחגורת טיימינג שנקרעה.

אם נניח שאכן חגורת טיימינג נקרעה, סימני הלוואי הראשונים הם, מנוע שכבה בפעם אחת, ללא סימנים מוקמים של קרטועים, של סתימות או חוסר בדלק.

במקרה שכזה ניסיון להתניע, גורם לשסתומים, להפגש עם הבוכנה ולהתעקם. תופעת לוואי מורגשת מידית, סבוב המנוע קל ומהיר יותר, בגלל חוסר קומפרסייה, וחוסר ניצוץ, בגלל גל זיזים, שלא מסובב מפלג, שכמדומני אין ברכב זה.

על מנת לאבחן את החשד לחגורת טיימינג, יש לפרק את מכסה הפלסטיק, המגן על חגורת הטיימינג, ולבדוק את שלמותה, ולהתקדם בהתאם.

חזור לפורום לעדכון.

נא להמנע לבקש יעוץ בהודעות פרטיות, לגבי בעייה שנפתח שרשור לבעייה, ושם אני מגיב בלאו הכי, במידה ויש לי מה לתרום.

כך שמיותר לפנות אלי בפרטי, לשם כך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...