Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

EBAY ואתרים אירופאים/סינים נוספים מציגים מחירים מאוד מפתים הנמוכים בעשרות אחוזים ממחירם בארץ,

הבעיה שמכס ושאר מיסי הקומבינה שהמדינת המיסים שלנו מציבה מוציאים כל חשק להזמין מוצרים רציניים שיקרים מ50$ דולר.

בשורה התחתונה אם נוסיף מכס+מיסים ומשלוח העניין יוצא לא כזה זול כמו שנראה ממבט ראשון, ועוד על אחת כמה וכמה לאור הגזרות החדשות שאמורות להכנס ב2011...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הייתי מאוהדי איביי מושבעים עד שנפלתי על כמה עקיצות מתוחכמות שגם פיי פאל לא עזר. קניתי שני מכשירי טלפון וקבלתי הביתה קופסה עם זבל.

המוכר הציג בדיספיוט את מספר המעקב וזה שזה התקבל על ידי. הפסדתי. הלכו 800 דולר.

פעם נוספת קבלתי זיוף ברמה גבוהה. זה התגלה רק כעבור זמן מה ולא היה מה לעשות. עוד 200 דולר.

פה ושם היו עוד כל מיני פויילישטיקים.

שתבינו. אני ביצעתי עסקאות באינטרנט באלפי דולרים, כך שהיה לי נסיון טוב. לכן לא היה לי חשש בכלל.

בקיצור. איביי, מבחינתי כבר לא מה שהיה פעם. מה גם שהשטויות הקטנות שם במילא מDX רק שצריך להוסיף דמי משלוח.

פורסם

Ahbarony, יש חשיבות גדולה בבדיקת דירוג המוכר, מספר הדירוגים וסטטיסטיקת הפידבקים עליו לפני קניה.

כמעט עסקה שאני מבצע ועל אחת כמה וכמה עסקאות של 200$ צפונה, אני לא קונה מאף מוכר שהסטטיסטיקה עליו נמוכה מ98% (מומלץ 99%) ו/או שאינו POWER SELLER.

POWER SELLER רגישים במיוחד לפידבקים שליליים ויעשו דברים לטובת הלקוח שמוכרים רגילים בדר"כ לא היו עושים רק כדי לא לקבל פידבק שלילי, שכן אם הסטטיסטיקה עליהם תפול אל מתחת ל98% הם יאבדו את הרשיון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

TheOne23, אני לא רוצה להישמע מתנשא, אבל אני חבר באי ביי משנת 2003.

לבחור היה 100% פידבק. עקבתי אחריו אחר כך כדי להבין איפה טעיתי.

יש לו כנראה כמה חשבונות והוא מקפיא אותם אחרי העסקאות כך שלא תוכל לתת לו פידבק שלילי ובינתיים מבצע תרגילים בחשבונות אחרים. אחר כך הוא שוב מפעיל את החשבון אבל זה כבר מאוחר מדי לעשות משהו. הוא גם עושה מלא קניות קטנות כדי לנפח את הפידבק בתור קונה. הוא חכם מספיק לא לעשות עסקאות בין חשבונותיו כדי לא לחשוף אותם. בקיצור, אם אותי הצליחו לעקוץ, את כולם יכולים.

פורסם

פחות ופחות מוכרים שולחים לישראל.

לא כי הם לא עושים משלוחים בינ״ל אלא כנראה מסיבות פוליטיות וכאלה...

שמתם לב לזה?

פורסם
הייתי מאוהדי איביי מושבעים עד שנפלתי על כמה עקיצות מתוחכמות שגם פיי פאל לא עזר. קניתי שני מכשירי טלפון וקבלתי הביתה קופסה עם זבל.

פעם נוספת קבלתי זיוף ברמה גבוהה. זה התגלה רק כעבור זמן מה ולא היה מה לעשות. עוד 200 דולר.

שתבינו. אני ביצעתי עסקאות באינטרנט באלפי דולרים, כך שהיה לי נסיון טוב. לכן לא היה לי חשש בכלל.

בקיצור. איביי, מבחינתי כבר לא מה שהיה פעם. מה גם שהשטויות הקטנות שם במילא מDX רק שצריך להוסיף דמי משלוח.

בקשר למקרה הראשון,

היה לי משהו דומה רק בהרבה פחות כסף, קניתי דיסק און קיי מזוייף.

ניסיתי ליצור קשר עם המוכר, אבל הוא לא ענה.

פתחתי דיספיוט והסברתי שם שזה מזוייף.

ביקשו ממני להחזיר לבן אדם את המוצר.

לצערי, הוא כבר סגר את החשבון, לכן ביקשתי בהתכתבויות את הכתובת והם שלחו לי אותה.

שלחתי לו חזרה את הדיסק און קיי וצילמתי את הקבלה והטופס הזה שמקבלים כששולחים את המוצר.

הכסף חזר לחשבון.

אצלי זה לא היה עניין הכסף, אלא יותר כדי לבדוק איך אי ביי עובדים במקרים כאלה.

היה קצת טרטורים, אבל בסוף קיבלתי את הכסף חזרה בהפסד דמי המשלוח.

פורסם
פחות ופחות מוכרים שולחים לישראל.

לא כי הם לא עושים משלוחים בינ״ל אלא כנראה מסיבות פוליטיות וכאלה...

שמתם לב לזה?

דווקא להפך, בזמן האחרון אין מוכר שמסרב לי לשלוח לארץ.

פורסם
קניתי שני מכשירי טלפון וקבלתי הביתה קופסה עם זבל.

במקרה כזה מה הסיבה שpaypal מאמינים למוכר ולא לך? מבחינתם זה מילה שלו כנגד מילה שלך.

ממש מטריד

יהודה

פורסם

כולכם חכמים. על חשבונם של אחרים. בוא נגיד, כשאתה פוגש עקיצה מקצועית, אתה מזהה אותה לאט לאט, כאשר אתה רואה שמישהו לקח בחשבון כל מה שתעשה.

פורסם

יש דברים שפשוט לא קונים מאיביי.

טלפונים זה אחד מהם.

זה גם יקר וגם פוטנציאל הרמאויות בלתי מוגבל. כולם יודעים את זה.

בעברי מעל 100 עסקאות איביי אם לא יותר ועסקאות נוספות מחוץ לאיביי דרך אתרים חיצוניים שלא עובדים עם איביי.

מעולם לא היתה לי בעיה , כי ידעתי להתנהל בחוכמה.

ורכשתי כבר מספר מוצרים לא זולים , לפחות 4 רכישות באיזור ה600 דולר.

במקרה של רכישות כאלה צריך לחפור בפורומים בחו"ל לגבי המוכר כדי לא ליפול. (לדוגמא מוכר הוולנטיין 1 שקנו ממנו לא מעט אנשים כאן בפורום )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כולכם חכמים. על חשבונם של אחרים. בוא נגיד, כשאתה פוגש עקיצה מקצועית, אתה מזהה אותה לאט לאט, כאשר אתה רואה שמישהו לקח בחשבון כל מה שתעשה.

אף אחד לא בא לצחוק או לקרוא לך טיפש, חס וחלילה.

האם בהצגת מספר המעקב ע"י השולח, וויתרת?

במידה והיית מצלם את החבילה ואת תכולתה, לא היה לך סיכוי?

אני שואל את השאלות הנ"ל, כיוון שאני זוכר בבירור שמשתמש באתר העלה טופיק בו טען כי קיבל קופסת זבל ב-500 דולר, במקום משהו שהוא הזמין.

אני לא זוכר את כל הפרטים, אבל אני בטוח שהוא קיבל את כספו חזרה, אחרי זמן לא מועט.

פורסם

תוכל אולי להראות לנו מה הלך בdispute שלך?

אולי זה יעזור למישהו מאיתנו במקרה ויקרה לנו משהו דומה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...