Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אהלן כולם,

הבעיה: PC שלא מחובר פיזית לאינטרנט וזקוק נואשות לפורום...אההה סליחה, לפורנו.

קניתי לו מתאם אלחוטי (אנטנה?) דרך ה-USB של EDIMAX.

הוא מזהה את הרשת בבית אבל האות חלש מאוד, הצלחתי רק פעם אחת להתחבר וגם זה לכמה שניות.

האם המצאותו של קיר ממ"ד בסמוך למחשב פוגע בקליטה, למרות שאין ממש מחסומים?

הלפטופ שלי קולט משם את הרשת טוב מאוד, 3 מ-4 אם לדייק.

מה עושים? כבל ארוך בין ה-USB למתאם?

תרגישו חופשי לרדת ברמת ההסברים נמוך מאוד, אני לא מתיימר להבין או להיעלב :-)

תודה,

איתי.

Untitled-1.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נסה אולי לחבר את המקלט עם כבל מאריך של USB, ולמקם אותו מחוץ לחדר (נראה לי הגיוני ע"פ השרטוט)

הלפטופ קולט טוב בנקודה שבה נמצא המחשב?

עריכה: אפילו התפרעתי עם אילוסטרציה להצעה שלי

Untitled-1.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

קיר המקלט משפיע והרבה.

כדי לפתור את הבעיה שלך יש שתי דרכים פשוטות וזולות.

א. כבל מאריך לאנטנה מהמחשב שלך וקידום האנטנה לכיוון פתח הדלת כמו בציור.

ב. AP - ACCESS POINT בתצורת REPEATER ממוקם בין החדר לראוטר.

אפשרות נוספת היא מהכיוון השני דווקא, נסה לקדם את הראוטר האלחוטי לכיוון הדלת וראה אם משתפר.

עריכה:

אם פלאג הUSB בעל אנטנה פריקה אז ניתן להאריך את האנטנה, אם לא אז כבל מאריך USB יניב אותה תוצאה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

AP יעלה הרבה יותר ממאריך USB, ואם אני זוכר נכון גם יוריד את מהירות התעבורה ברשת האלחוטית

פורסם

קיר הממד משפיע במידה קריטית. הלפטופ קולט כי- א. כרטיס הרשת חזק יותר, כרטיס USB חלש וזמני בדרך כלל. ב. הלפטופ כנראה אינו צמוד לקיר הממד.

פתרונות-

א. החלף לכרטיס פנימי (אפילו זול יותר מUSB).

ב. הזז את המחשב מקיר הממ"ד.

ג. AP אבל לא בצורת ריפטר כי זה פשוט לא פועל חלק ויציב. הכי טוב לחבר את הAP ישירות לראוטר- לעשות חור בקיר ולשים אותו מצידו השני או משהו דומה.

פורסם

ראיתי בחנויות צלחת קליטה קטנה של רשתות אלחוטיות בעלות של כ 200 ש"ח נותן כ 50 רשתות שונות מחציתן תלוי באיזור פתוחות.

פורסם
AP יעלה הרבה יותר ממאריך USB, ואם אני זוכר נכון גם יוריד את מהירות התעבורה ברשת האלחוטית

התחלתי מהזול ליקר יותר. יוריד את מהירות התעבורה?

קיר הממד משפיע במידה קריטית. הלפטופ קולט כי- א. כרטיס הרשת חזק יותר, כרטיס USB חלש וזמני בדרך כלל. ב. הלפטופ כנראה אינו צמוד לקיר הממד.

פתרונות-

ב. הזז את המחשב מקיר הממ"ד.

ג. AP אבל לא בצורת ריפטר כי זה פשוט לא פועל חלק ויציב. הכי טוב לחבר את הAP ישירות לראוטר- לעשות חור בקיר ולשים אותו מצידו השני או משהו דומה.

REPEATER עובד מעולה, אם יש בעיות אז לא מוגדר כמו שצריך.

לא הייתי מרחיק לעשות חור בקיר..

גילוי נאות - בעברי הייתי מתקין וטכנאי של חברה אשר ספקה שירותי HOTSPOTS לעסקים/בתי קפה ובתי מלון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• אחראי פורום
פורסם

תודה רבה לעונים!

הלפטופ קולט טוב בנקודה שבה נמצא המחשב?

טוב מאוד. הנחתי אותו על שולחן המחשב, הקליטה ירדה לאפס ועלתה די מהר לרמה כמעט מקס'.

כנראה שהכרטיס בו באמת חזק (אין לי מושג לגבי פרטים, קיבלתי אותו ממקום העבודה הקודם).

ליד בנייני משרדים הוא מתחרפן, קולט ברמה טובה עשרות רשתות.

עריכה:

אם פלאג הUSB בעל אנטנה פריקה אז ניתן להאריך את האנטנה, אם לא אז כבל מאריך USB יניב אותה תוצאה.

אכן פריק. מגיע באריזה עם כבל קצרצר.

פנימי תמיד יותר חזק? כלומר באותו מיקום (אין לי ברירה לגביו) הוא צפוי לקלוט יותר טוב?

זה גם ישחרר לי USB, הרי תמיד יש פחות מדי...

נראה שאנסה קודם את פתרון הארכת כבל ה-USB שנראה הכי זמין ומהיר, אם עדיין לא אראה שיפור אחזור לדווח.

תודה רבה.

פורסם
יוריד את מהירות התעבורה?

אני לא מומחה בנושא אבל ממה שזכור לי מהתעסקות עם התקנת הרשת האלחוטית אצלי בבית קראתי שהוספת repeater מורידה את מהירות התעבורה האלחוטית בחצי

עריכה: מהמדריך הזה:

כדאי לזכור שכל repeater (כלומר נתב המשמש כ-AP או AP אמיתי), מקריב מחצית ממהירות רוחב הפס הכללית. זאת כיוון שה-repeater והנתב אינם יכולים לשדר ולקלוט בו זמנית. כלומר כאשר תחנה משדרת אל הנתב דרך repeater, היא בפועל משדרת אל ה-repeater, נכנסת למצב המתנה ואז ה-repeater משדר לנתב. המשמעות היא שבמחצית מהזמן התחנה אינה משדרת כלל ובפועל קצב התעבורה ממנה ואליה (ה-throughput שלה) קטן בחצי. בשורה התחתונה, הקצב האיטי של החיבור האלחוטי הופך לעוד יותר איטי...

פורסם

בזמנו נתקלתי בבעיה דומה, אז התחמשתי בפטישון של בוש (מומלץ בחום, מחורר קירות ממ"ד כמו מרגרינה), 30 מטר של כבל, שקעים, קונקטורים, ובניתי לעצמי רשת לתפארת, שתשרת גם את הדורות הבאים.

במידה ואינך ניחן במוסר העבודה שקיבלתי בחיל הקשר של צה"ל, אז איזה ראוטר יש לך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בזמנו נתקלתי בבעיה דומה, אז התחמשתי בפטישון של בוש (מומלץ בחום, מחורר קירות ממ"ד כמו מרגרינה), 30 מטר של כבל, שקעים, קונקטורים, ובניתי לעצמי רשת לתפארת, שתשרת גם את הדורות הבאים.

מזל שלא פירקת את הקיר עם לבנת חבלה...

איזה כייף לי :)

• אחראי פורום
פורסם

תודה, אתחיל מהאופציה הזמינה והזולה ואתקדם.

edimax BR6204Wg. לעניות דעתי (הענייה) ובהתחשב במבנה המאתגר של הבית, הוא עושה עבודה סבירה.

אגב, גם אני זכיתי לטעום מחיל הקשר (אבל מהפרטיזנים, עם הפרפריות).

• תוכן חדש...