Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיבה שלא.

בכל זאת, הייתי מעביר כבל USB2 נוסף, פשוט, ב 20 ש"ח, רק בשביל המסך מגע - כדי שבשום מקרה הוא לא יהיה מושפע מתנועה נוספת על ה HUB (כמו העתקת קבצים ענקית או ניגון סרט מ USB)

...CASKA for life

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין שעברתי לתוכנה שלך, לעומת הגירסה הקודמת (הבעייתית) היא הרבה יותר טובה.

אז תודה רבה.

פורסם

גיל למה אתה צריך כבל USB למסך???

מגיע יחד עם ליליפוט כבלים HDMI VGA DVI עם USB.

תקנה מעריך זכר נקבה, שנקבה יהיה עם זווית 90 מעלות ואתה מסודר.

ravid

תודה לא לי אלה לרוסים שעשו את הגרסה אני פשות שדרגתי אותה קצת לגרסה ישראלית, כמו שאמרתי שיהיה לי זמן לתעשק עם תוכנה אני אבדוק מה כן אפשר לשפר, בנתיים אין לי זמן אני עדיין בונה כל הגדג'תי ושתויות לCARPC.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

בוא נאמר שאני תקוע עם אותה גירסה מעפנה מלפני שנתיים וסוף סוף יש חידוש לתוכנת GPS למחשב אז אני מרוצה.

איך הפכת אותה לעברית זה מעניין + כל מפה של AMIGO תתאים לתוכנה הזאת? אפשר לעדכן אותה באופן קבוע?

פורסם

כתבתי שהיא קיימת רק עדיין לא מתאימה לתוכנה IGO 8, אני לא יודע עם אפשר להתאים אותה ואין לי זמן כרגע להיכנס לזה.

פורסם

אי אפשר להתאים מפות עד כמה שידוע לי

לגבי התאימות לigo8 pc -

R1 maps, R3 buildings, POI etc TA compatible

כלומר מפות R1 כמו הגרסא הקודמת , שאם אני לא טועה ינואר 2010 זאת המפה הכי מעודכנת שקיימת כרגע

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר?

יולי 2010 קיימת רק לR3

בדקתי ובמה שהבאת יש 3 מפות :

Basemap8_2009.09_091111 - מן הסתם ספטמבר 2009

Israel2 - ינואר 2010

Israel - ככל הנראה יולי 2010 , אבל התוכנה לא מצליחה לקרוא אותה כי זה R3

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

Speedcamwarning fully functional, just use a regular SpeedCamText.txt file instead of a spud file. (If you persist on using only the spud file you'll get behaviour as in the 'classic' igo for PC: Speedcams as POI's on screen, but no warning.) 
TMC seems to function, use the gpstmc.dll from previous distributions. (Couldn't test that properly due to not running into any congestions.)
3D Zoom settings fully functional (At last you can set them !.)
R1 maps, R3 buildings, POI etc TA compatible. (Sorry for you NA'ns, still can't find any recent maps for you.)

והחיפוש ערים בעברית עובד , שזה לדעתי אחד הדברים המרכזיים בשבילנו :)

פורסם

אז למה אופיר לא מצליח לטעון אותן ? המפות של 07/2010 עובדות או לא ? אם יש לך כאלו (R1), איפה אפשר להשיג אותן ?

...CASKA for life

פורסם

Jusper אולי תעלה לנו את המפות?

ניסיתי עכשיו את זה : Israel83GM_2010.07_100805

וזה גם לא מתאים

את הגרסא שיש אצלך ( 823 ) לא הצלחתי להוריד ( בחיפוש אני מוצא כל מיני אתרים ופורומים של רוסים שצריך להרשם ושטויות בשביל זה )

פורסם

Dj-Gutz

הגרסה שיש לי כרגה זה 8.0.0.34531

מצאתי פיטרון למפות חדשות שצריכות IGO 8.3.2 רק זה סיפור הולך יחד עם CF כפלאגין שיש לו PPCEmulator, צריך לבדוק את הנושא.

• תוכן חדש...