Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית CARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הורדתי מהדף הזה כלום כי אי אפשר, אחרי שעות על שעות מצאתי אותה מפה באינטרנט ושאר הדברים.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

רק כדי לסדר את העניין - האם הלינק שהבאת בדף הקודם כולל את התוכנה ואת המפות החדשות ועברית מתוקנת והכל ? אם כן, שאפו גבר !!

...CASKA for life

פורסם

לעניין המסך:

אתה צריך לתכנת אותו למצב של AUTO POWER ON

המסך שלי הוא ליליפוט 629GL 70N/C אם אני זוכר נכון.

השלבים:

1.מסך במצב כבוי + ניתוק חיבור מתח

2.הוצא בטריה מהשלט

3.הכנס בטריה לשלט

4.חיבור מתח למסך

5.לחיצה ארוכה על לחצן הPOWER במסך (כ10 שניות) - המסך לא ידלק

6.לחיצה קצרה להדלקת המסך

המסך ידלק, כביכול יעבוד רגיל, אבל לאחר שניה -שתיים, הוא יעלה תפריט נוסף, שתוכל לנווט בו בעזרת השלט.

תעבור כמה מסכים, ותוכל לראות אפשרויות להדלקה (מצב CAR או משהו בסגנון), פשוט תשנה את המצב לON.

ברגע שתבצע את זה, בכל פעם שהמסך יקבל מתח - הוא ידלק באופן אוטומטי, ללא שום צורך של התעסקות בכפתורים או בשלט

תוכל לתכנת שם מצב עבור עבור כניסה מסויימת שתהיה הברירת מחדל, הגדרה של שפות נוספות ועוד אפשרויות אחרות.

מקווה שתצליח.

במידה ויש לך מסך אחר- תרשום את הדגם שלו בגוגל, ולצידו AUTO POWER ON, אתה כבר תמצא מדריך קונקרטי עבור המסך שלך. (בדגמים הישנים של ליליפוט, מדובר בקודים מספריים לשנות את ה"0" השלישי - ל"2".

לעניין התוכנה - אודה לך אם תוכל להעלות אותה שוב, היא לא זמינה להורדה.

M-TECH E46

פורסם

eli z

תודה אני הצלחתי לעשות הכל, אני יעלה עוד פעם תוכנה.

התוכנה אמיגו היא לכף יד, התוכנה שיש בקובץ היא IGO 8 למחשב, יש בתוכו את כל המפות מעדכנות גם של מכשירי כף יד IGO AMIGO שראיתם בלינק, אך הם עדיין לא מתאימות ל IGO 8 אני מנעשה למצעה פיטרון.

למרות זאת המפות שכן עובדות הם הכי מעדכנות 07.2010

פורסם

זה יהיה פיגוז אם בדף אחד תיהיה התוכנה פלוס מפות מעודכנות.

אגב הפוסט שלך הולך לענות על כל שאלה אפשרית בעתיד לגבי מחשב רכב

ג'ובני

פורסם

השבוע הזה יש לי לחץ, אני רוצה ברוש שקט לבדוק את כל האופציות האפשרויות לגבי IGO ואז לעלות את כל התוכנות שבאמת עובדות כמו CF, RR ושאר הנקניקיות.

עכשיו יש לי עוד שאלה איזה HUB כדי לקנות עד 6-10 יציאות כדי שכבלים של USB 5 מטר יעבדו?

פורסם

אם אתה מעוניין במהירות של USB2 עם כבל של 5מ', כנראה שתצטרך HUB עם כניסה מוגברת של 5V שאליה תוביל כבל מספק הכח.

אם אתה מוכן להסתפק ב USB 1.1 כל HUB יעבוד לאחר 5מ'.

...CASKA for life

פורסם

סור שככתי לרשום שאני צריך מוגבר אפשר גם 4 יציאות אבל עדיף שיהיה לעתיד, כאשר אני מחבר למחשב כבל 5 מטר הוא לא מזהה אותו בגלל זה צריך מוגבר.

פורסם

אני הייתי לוקח את זה - http://cgi.ebay.com/USB-2-0-4-PORT-HIGH-SPEED-HUB-SHARING-SWITCH-PC-867-/190451016998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c57c3e526

יש לו שליטה על כיבוי והדלקה בנפרד. כניסה ל 5V (רואים את הכניסה אבל המוכר לא מציין אותה..). מרכיבים אותו בעמידה כך שהוא לא תופס המון מקום. זול מאוד.

...CASKA for life

פורסם

עם אני קונה כבל 5 מטר מוגבר אז אני לא צריך HUB מוגבר?

זה כשור רק למהירות 1.1 ועם דרך HUB מוגבר יהיה מהירות 2.0?

יש לי USB 3.0

ושאלה בסוף מה הבדל בניהם (מוגבר ופשוט)?

תודה.

פורסם

USB3 לא יעבור בכבל של USB2.

כבל 5מ' מוגבר זה סוג של הימור. לי יש אחד שלא פתר את הבעיה, לאחר 5מ' הוא לא זיהה את המפצל בכלל. הוא עבד רק בחיבור ישיר אליו.

הכבל המוגבר לא באמת מגביר שום דבר..

אני הייתי הולך על מפצל מוגבר וכבל USB2 סטנדרטי - פתרון שתמיד עובד.

...CASKA for life

• תוכן חדש...