Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לבנות קרוסאובר עבור הסאב שלי 12'' של סאונדסטרים הסאב מחובר במגבר של ככה בית שאין לי אפשרות להגיד למגבר שיוציא LOW PASS,איזה קבלים אני צריך?

תודה לכל מי שעוזר

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

קבל זה שטויות, להשיג סליל בערך שתרצה זה כבר פרוייקט.

באיזה סאב מדובר, מה ההתנגדות שלו, איפה אתה רוצה לחתוך אותו ובאיזה סלופ (המלצה שלי, לפחות 12DB)?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני רוצה לחתוך את הסאב עד 80-120HZ,הסאב 4אוהם סליל אחד.אני רוצה לקבל באס איכותי וחזק הסאב הזה מסוגל לתת את זה השאלה על כמה לחתוך אותו ובאיזה סלופ?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בשביל 80-120HZ תצטרך סליל שיהיה בין 5 ל 8 מיליהנרי, זה פחות או יותר סליל בגודל של בית (קצת הגזמתי, אבל זה סליל ממש גדול).

אם תרצה לבנות קרוס של 12DB תצטרך קבל ובנוסף סליל שערכו נע בין 7.5 ל 11 מיליהנרי, שזה סליל עוד יותר גדול.

בקיצור - אני מציע לך להשתמש ברסיבר של קולנוע ביתי שכולל יציאת סאב והוא עושה את החיתוכים בעצמו. חיתוך פאסיבי כמו שאתה מחפש הוא לא הכי ריאלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המגבר הוא מגבר ממש ממש ממש ישן יש לו 4 יציאות,אין איזה שהיא אפשרות לחתוך את הסאב ב100HZ של יוצא מלל?

המערכת שלי :

פורסם

מאיפה אני קונה סלילים בערכים של 5-8 מיליהנרי כמה זה יעלה לי?

המערכת שלי :

פורסם

רק מחו"ל, בארץ לא ידוע לי על מקום שמוכר סלילים בערכים כאלה גבוהים.

אם אתה מעוניין לנסות את מזלך, קפוץ ליום טוב דואק בחולון (חיפוש יתן לך את הכתובת) ובדוק מה יש אצלו במחסן, הוא מחזיק סלילים משומשים.

ברגע שתדע את נקודת החיתוך הספציפית שאתה מחפש רשום אותה כאן ואומר לך את הערכים המדוייקים.

איתמר.

פורסם

אני רוצה לחתוך את הסאב עד ה100HZ השאלה אם ב100HZ הסאב יוציא לי גם מילים,כי אני לא רוצה לשמוע דרך הסאב כמו רמקול אם באסים חזקים,אני רוצה שהוא יתפקד כסאב באיזה תדר לחתוך אותו? אם אני יצליח לבנות לו משהו שיחתוך אותו ככה אני יחזור לבנאדם ויבנה גם קרוס שיהיה בסלופ של 12DB לפי המלצתך.עוד שאלה קטנה אפשר לכחת נגיד 2 סלילים של 3 מיליהנרי לחבר אותם בטור/מגבילי שיתפקד כסליל של 6 מיליהנרי?

המערכת שלי :

פורסם

אפשרי בהחלט.

כדי "לא לשמוע מילים" רצוי לקחת נקודת חיתוך כמה שיותר נמוכה וסלופ גבוה, 12DB ומעלה יהיה טוב.

מצד שני, כדאי לברר מאיפה הרמקולים שלך נשמעים טוב, יכול להיות ש 100 תהיה נקודה נמוכה מדי ואז תצטרך להתפשר על 150 או 200, בד"כ הנקודה המינימלית המומלצת לרמקולים בעלי וופר 4". אם מדובר ברמקולים 5.25 או 6.5 לא צריכה להיות בעייה לחתוך את הסאב ב 100.

איתמר.

פורסם

www.madisound.com

אפשר למצוא שם סלילים מתאימים, שולחים לארץ, מאוד אמינים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...