Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ראיתי רכב לפני כמה ימים, תוך כדי גילית עליו כמה דברים. אשמח אם תגידו לי כמה כל אלה מורידים מערך האוטו:

סקודה פאביה סטיישן, שנתון 2006

1. טסט בפברואר.

2. עוד 5000 ק"מ טיפול + טיימינג.

3. כשנקנה, בשנת 2006, הוא היה רכב תצוגה.

4. ק"מ גבוה לשנתון - 115,000.

5. המיקרו סוויץ' של דלת הנהג תקול.

6. בוצע ניקוי מצערת כי האוטו היה נכבה לפעמים (נחשב בכלל?)

רוצים עליה 43,000 - כמה לדעתכם ששת הסעיפים האלה מורידים מהמחיר?

Bimmer

פורסם

תלוי מה המחיר 43 משקף.

לדעתי,

1. פברואר לא כזה קרוב, מקסימום חצי אגרת רישוי (כ500 ש"ח).

2. 5000 ק"מ לא כאלה קרובים, מקסימום חצי עלות טיפול 10K (כ350 ש"ח). טיימינג אני מאמין איפשהו בין 1000-2000.

3. לדעתי לא רלוונטי כרגע.

4. תעשה שקלול לפי לוי יצחק. זה מוריד מהמחירון משהו כמו 15%.

5. עלות מיקרו סוויץ'.

6. לא רלוונטי.

אם 43 זה המחירון "הרגיל" אז משהו כמו 35K יהיה "שיקלול".

אם המחירון גבוה בכמה אלפים מה43, והוא כבר הוריד סכום מסוים - אז אי אפשר להוריד עוד המון.

משכנתא זה קל

פורסם

העובדה שהרכב היה רכב תצוגה נתנה לבחור הנחה בזמן הרכישה.

ברור לך למשל שמדובר ברכב שישבו בו לא מעט אנשים, שיחקו עם כפתורים, פתחו דלתות וכו' וכו'.

אני מניח שרואים את זה בבלאי פנימי ברכב עצמו.

כמובן שבימינו הכל תלוי בכמה אתה מסוגל להוריד ממוכר הרכב עצמו - שזו פונקציה של ביקוש.

אם הרכב מבוקש בטירוף, אז כוח המיקוח שלך נמוך מאוד או להיפך - אם אין ביקוש, כוח המיקוח שלך מעצם זה שאתה מתעניין הוא גבוה.

לגבי התקלות והטיימינג - בדוק במוסך ותנסה להוריד חצי מהעלות.

פורסם

לאור הביקוש המאוד עירני של הרכב הנ"ל, אני מניח שהמוכר יקבל הרבה פניות, ואין לו סיבה להוריד במחיר.

אם הרכב המצב טוב - וזה מה שאתה מחפש - קנה אותו. אין הרבה מציאות זולות, והן נחטפות די מהר, מנסיון שלי בחיפוש כזו עבור קרובה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...