Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הרכב הוא סיטרואן C5 2004 בנזין, בעבר היו רעידות ברכב מעל טורים מסויימים ופניתי למוסך והוחלפו תושבות מנוע.

כעת הרכב לא רועד פרט לכך שהוא עובר את ה90 קמ"ש(לא קשור לטורים), בוצע כיוון גלגלים קדמיים אך לא עזר.

אשמח לעזרה.

פורסם

הי

האם כשאתה אומר "בוצע כיוון גלגלים קדמיים" אתה מתכוון לאיזון גלגלים (פנצ'רייה) או כיוון פרונט?

בד"כ רעידות כאלה נובעות מאיזון גלגלים. אני כבר נתקלתי ברעידות כתוצאה מגלגלים לא מאוזנים מאחורה.

שים לב שאם מדובר בגנ'נטים קלים (ללא צלחת קישוט) בדגמים הישנים (אני פחות מכיר את החדשים יותר) היה צורך להחליף ראש על מכונת האיזון או לבצע איזון על הרכב מכיוון שאין חור במרכז הגלגל.

אריאל

פורסם

הבעיה הכי פשוטה והגיונית היא באמת איזון גלגלים לקוי (לא כיוון פרונט).

גש לפנצ'ריה ובקש איזון לארבעת הגלגלים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שים לב שאם מדובר בג'נטים מגנזיום מקוריים אתה צריך למצוא פנצריה שיש לה מתאם מיוחד לז'נטים צרפתיים שאין להם חור במרכז ולכן אי אפשר להרכיב אותם על מכונת איזון אלא עם המתאם המיוחד הזה.

לא לכל פנצריה יש את זה ולמי שאין את זה אל תנסה אפילו להכנס, הוא לא יוכל לסדר לך את הבעיה.

וכמובן, תאזן את כל 4 הגלגלים וגם את הספייר.

פורסם
הי

האם כשאתה אומר "בוצע כיוון גלגלים קדמיים" אתה מתכוון לאיזון גלגלים (פנצ'רייה) או כיוון פרונט?

בד"כ רעידות כאלה נובעות מאיזון גלגלים. אני כבר נתקלתי ברעידות כתוצאה מגלגלים לא מאוזנים מאחורה.

שים לב שאם מדובר בגנ'נטים קלים (ללא צלחת קישוט) בדגמים הישנים (אני פחות מכיר את החדשים יותר) היה צורך להחליף ראש על מכונת האיזון או לבצע איזון על הרכב מכיוון שאין חור במרכז הגלגל.

אריאל

אכן מדובר על איזון גלגלים קידמיים בלבד(נאמר לי שאין צורך לאזן את כולם כולל הספייר).

אני יחפש פנצ'ריה אחרת ואבצע איזון לכל הגלגלים כולל ספייר.

הוספתי תמונה של אחד הגלגלים(כל הארבע הם אותם הגלגלים), אשמח אם תגידו לי אם מדובר בג'נטים הקלים או לא.

P25-09-10_22.41.jpg

פורסם

במקרה שלך אלו לא הז'נטים הקלים ואתה יכול להכנס לכל פנצריה ולבקש איזון של כל 4 הגלגלים (קדמיים + אחורים)

אני מאמין שאחרי איזון של כל ה 4 גלגלים הרעידות יפסקו.

• תוכן חדש...