Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי מוזר שבאוטו כזה בשנת 2008 עדין אין כניסת aux או קורא דיסקים של mp3 ...

האוטו קורא לי רק דיסקים רגילים של 80 דקות כפול 6 .. באסה :(

השאלה שלי האם אפשר להכניס לרדיו המקורי כניסת mp3/aux ....

אם טכנאי יכול לעשות את זה אני גם יכול לעשות את זה זה לא בעיה רק אם אפשר לדעת איך?

פורסם

איזה סוג של של HU יש לך בניסן? עד כמה שזכור לי בניסן כל יחידות הראש מהשנים האחרונות הם אותו הדבר בדיוק ברוב הדגמים.

במיוחד אלו שמגיעים עם בירבורית BT מובנית.

ונכון אז שם אין לך אופציה ל AUX וגם המכשיר לא קורא MP3

החדשות הטובות בסיפור זה שבניסן מדובר בדאבלדין תקני ללא התאמות מיוחדות. בקלות אפשר לשלב שם מכשיר אפטרמרקט.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

hu?

יש לי דאבל דין והרדיו מחובר להגה ככה שאני לא ממש מעונין להחליף אותו..

אם יש אפשרות לחבר aux או לקבל מדריך איך לעשות את זה אנייודע שבדרך כלל מחלים את זה בתדר am

תודה

פורסם

אם כך רק משדר FM יעזור לך

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...