Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי דיבורית BT שפורקה מהרכת הקודם שלי (במקור סופקה ע"י אורנג').

אני מעוניין להתקין אותה בצורה עצמאית כי זה לא נראה לי מסובך מידי (כל החיבורים שלה לאוטו זה 4 חוטים: אדום, כחול, צהוב, שחור).

אני צריך לדעת:

1. האם זה באמת כזה פשוט או שאני מפספס פה משהו?

2. הרכב שלי הוא סוזוקי אלטו, איפה אני משיג ספר רכב אשר יפרט את מיקומי כל הברגים ואיך בדיוק אני מפרק כל פאנל?

3. הדיבורית היא של BURY מדגם "CC9040 Light Edition", האם בכלל שווה כל המעמץ או שעדיף לקנות איזו PARROT פשוטה ולשלם גם על התקנה (כ500 שח)?

4. לא קשור אבל אני אנצל את השרשור, יש באלטו חיבור שנראה דומה לOBD-II, האם זה זה או סתם דומה?

חלקי הדיבורית הם:

+קופסא ראשית (שמכילה את המשדר\מקלט BT והכל מתחבר אליה)

+מיקרופון

+רמקול

+מחבר עם ארבעת החוטים כמפורט מעלה

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אני משתמש בדיבורית כזו זמן רב. זוהי דיבורית פשוטה ועובדת מצויין. אם אתה לא צריך את הפיצ'רים של הדיבוריות האחרות, אני ממליץ לך להישאר איתה.

אם תרצה את הספרון התקנה שלה, אסרוק לך אותו כשיהיה לי קצת זמן.

אם יש לך סתם שאלות בנוגע להתקנה שלה, שאל ואשמח לעזור לך. למרות שאין כל כך מה להתבלבל...

בנוגע לפירוק הפאנלים ברכב, עם חוש טכני סביר ניתן לפרק בד"כ את הפלסטיקה בלי ספרות ייעודית לעניין (אם בכלל קיימת).

נסה לחפש ברגים/קליפסים שיעזרו לך לפרק את החלקים הספציפיים שאתה רוצה לפרק, אם אתה מתקשה בפירוק חלק מסויים, צלם אותו וננסה לעזור לך.

בהצלחה

אבירן.

פורסם
אני משתמש בדיבורית כזו זמן רב. זוהי דיבורית פשוטה ועובדת מצויין. אם אתה לא צריך את הפיצ'רים של הדיבוריות האחרות, אני ממליץ לך להישאר איתה.

אם תרצה את הספרון התקנה שלה, אסרוק לך אותו כשיהיה לי קצת זמן.

אם יש לך סתם שאלות בנוגע להתקנה שלה, שאל ואשמח לעזור לך. למרות שאין כל כך מה להתבלבל...

בנוגע לפירוק הפאנלים ברכב, עם חוש טכני סביר ניתן לפרק בד"כ את הפלסטיקה בלי ספרות ייעודית לעניין (אם בכלל קיימת).

נסה לחפש ברגים/קליפסים שיעזרו לך לפרק את החלקים הספציפיים שאתה רוצה לפרק, אם אתה מתקשה בפירוק חלק מסויים, צלם אותו וננסה לעזור לך.

בהצלחה

אבירן.

תודה רבה על התשובה, אשמח לקבל את ספרון ההתקנה שלה, זה בטח יענה לי על כמה שאלות

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אבירן שלום,

אשמח אם תוכל לשלוח אלי גם את ספרון המתאר התקנת הדיבורית BURY מדגם "CC9040 Light Edition.

הצירוף המקרים הוא גדול כי גם אני מעוניין גם להתקינה במכונית סוזוקי אלטו.

תודה מראש,

israellevavi

פורסם

אין שום דבר מורכב בהתקנה, בהנחה שיש לך חוש טכני וידיים ימניות-זה יהיה פשוט.

בכל אופן לרוב הצבעים הם זהים:

אדום: + מתח 12 וולט קבוע

שחור: מינוס-

כחול: + מתח וולט לאחר סוויץ

לבן או צהוב: ניתוק מערכת שמע(השתקת רדיו)לא חובה להשתמש.

המיקרופון הרמקול וחיווט החשמל מתחברים לקופסת הפיקוד בחיבורים שונים,

לא תוכל לטעות הם מתאימים זכר לנקבה כל זוג בגודל שונה.

בהצלחה

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...