Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 80K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב עד 80 אלף ש"ח

הדרישות הם: רכב מפנק,יפה ואמין

הרכבים עליהם חשבתי הם: גולף (2005) , אודי A4 (2005) או מאזדה 6 2006

אשמח לקבל המלצות,הערות והארות על הרכבים עליהם חשבתי

תודה

פורסם

ההבדלים בהוצאות תחזוקה בין אאודי למאזדה דיי משמעותיות, אם בכל זאת במאזדה תחפץ אני מפרסם כרגע שנת 2006 שמורה ביותר עם תוספות יפייפיות ו87 אלף ק"מ. כנס ליד 2 אזור באר שבע אתה כבר תראה.

ובכנות בטווח מחירים שלך האאודי שתכנס לך תהיה בוודאי דגם פשוט שלא יורגש כאיכותי מעל המאזדה ואני אומר את זה כאחד שמחזיק גם A4, כן כן צירוף מקרים מטורף אבל היא לא למכירה בינתיים. הדגמים המפורים של שנת 2005 עולים מעלה לטווח ה100 ורק שם תרגיש באמת איכויות שאין במאזדה

פורסם

שלושת הרכבים די אמינים, האודי הכי יקרה לאחזקה + ביטוח הכי יקר וגם זוללת דלק, אבל הרכב מאוד אמין ובטח הכי איכותי

מבין שלושת הרכבים שרשמת פה.

הגולף גם לא זולה לאחזקה אך לעומת האודי המחירים קצת יותר שפויים והביטוח יותר זול וגם צריכת הדלק נמוכה יותר, הרכב אמין, נוח ואיכותי.

המאזדה הכי נוחה מבחינת האחזקה ועם הניסיון שיש לי עם מאזדות 6 היא גם טוחנת דלק כמו מטורפת במיוחד אם מדובר בדגם 2.3 ליטר,

אבל אין מה להגיד רכב די מפנק.

פורסם
שלושת הרכבים די אמינים, האודי הכי יקרה לאחזקה + ביטוח הכי יקר וגם זוללת דלק, אבל הרכב מאוד אמין ובטח הכי איכותי

מבין שלושת הרכבים שרשמת פה.

הגולף גם לא זולה לאחזקה אך לעומת האודי המחירים קצת יותר שפויים והביטוח יותר זול וגם צריכת הדלק נמוכה יותר, הרכב אמין, נוח ואיכותי.

המאזדה הכי נוחה מבחינת האחזקה ועם הניסיון שיש לי עם מאזדות 6 היא גם טוחנת דלק כמו מטורפת במיוחד אם מדובר בדגם 2.3 ליטר,

אבל אין מה להגיד רכב די מפנק.

לא יודע על סמך מה אמרת מה שאמרת אבל a4 לא טוחנת דלק, ומאזדה 6 בטח שלא טוחנת דלק. הן צורכות (שתיהן) מעט יותר ממשםחתיות רגילות שאוכלות 1 ל10-11 בנסיעה רגועה כמובן, הוספתי למאזדה ג'אנט 17 וזה עלה טיפונת אבל עדיין לא לרמה שאפשר להגיד שהיא טוחנת דלק אפילו לא קרוב.

פורסם
לא יודע על סמך מה אמרת מה שאמרת אבל a4 לא טוחנת דלק, ומאזדה 6 בטח שלא טוחנת דלק. הן צורכות (שתיהן) מעט יותר ממשםחתיות רגילות שאוכלות 1 ל10-11 בנסיעה רגועה כמובן, הוספתי למאזדה ג'אנט 17 וזה עלה טיפונת אבל עדיין לא לרמה שאפשר להגיד שהיא טוחנת דלק אפילו לא קרוב.

לשלושה חברים שלי עדיין נשארו מאזדות 6, שאחת מהם עם מנוע 2.0 ושתיים האחרות עם 2.3 ושלושתם עושות קרוב ל- 1:8-1:9, ופה

השאלה - האם זה לא קצת יותר מדי לרכב כזה? רוב האנשים יסכימו שזה קצת יותר מדי.

ה- A4 רכב די כבד ועם מנוע 2.0 היא לא עושה יותר מ- 1:10 ורכב זה היה אצל חבר קרוב מאוד שלי ככה שיצא לנו לדבר ולא פעם

אחת על צריכת הדלק שלה.

שוב פעם אולי הרכבים שלך יוצאים מן הכלל אבל זוהי גם פחות או יותר הנתונים של היצרן שנעשו בתנאים שלא ביום יום.

• תוכן חדש...