Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם-בעת בדיקה שגרתית שמתי לב כי הצינור המסומן באדום בתמונה (מתחבר לפקק מילוי שמן) קרוע. במוסך פורד נאמר לי שזה הצינור של נשם המנוע וכאשר אחד מהצינורות של הנשם נקרע מחליפים את כולם (מחיר החלק 500 ש"ח!)

רציתי לשאול

1)מה זה נשם מנוע ומה תפקידו?

2)האם ניתן להחליף רק את הצינור הקרוע מבלי להחליף את כל הצינורות ומה טווח המחירים.?

3)מה הנזק שיכול להיגרם בעת נסיעה עם צינור זה קרוע

תודה

אלון

פורסם

תברח משם כמו אש.תפרק את הצינור גש לחנות חלקי חילוף ותבקש שיחתכו לך באותה מידה צינור משוריין.

הרכבתי סט של ציונורות נשם בחינם מצינור כזה כשבמוסך רצו 1000 ש"ח על הגנבה הזאת.

פורסם

שחר שלום ותודה על תגובתך

מס' שאלות-

1)האם אתה ממליץ להחליף את כל צינורות הנשם בהזדמנות זו?

2)מה יכול להיגרם כתוצאה מחור בצינור הנשם? האם לאחר תיקון מורגש הבדל כלשהו?

3)בצינור הקרוע יש שני עיקומים של 90 מעלות כל אחד. האם צינור משוריין ניתן לעקם בזוויות כאלה?

תודה

אלון

פורסם
שחר שלום ותודה על תגובתך

מס' שאלות-

1)האם אתה ממליץ להחליף את כל צינורות הנשם בהזדמנות זו?

2)מה יכול להיגרם כתוצאה מחור בצינור הנשם? האם לאחר תיקון מורגש הבדל כלשהו?

3)בצינור הקרוע יש שני עיקומים של 90 מעלות כל אחד. האם צינור משוריין ניתן לעקם בזוויות כאלה?

תודה

אלון

1.אין צורך להחליף את השאר, מה גם שהם קשורים לסעפת ולואקום ואם אין לך בעיות בטורים או סדק רציני אין צורך לגעת בהם.

צינור נשם כשמו כן הוא צינור שמאפשר למנוע לנשום אדי השמן עולים לשם מתרכזים ועוברים בצינור הנ"ל.

כדי להחליף שלא ילכלכך את המנוע ואת האויר.

2.הצינור מתבלה עם הזמן חום אזור הקיפולים וכו. לא תרגיש הבדל כלשהוא .

לגבי הכיפופים אין בעיה הצינור גמיש וזה לא חייב להיות באותה צורה בדיוק. קנה את הצינור קח קצת אקסטרה ותבצע את ההתאמה בכמה מדידות תוריד עד שהוא יישב טוב. זה שטויות את יכול לבצע את זה בקלות.

פורסם

כאחד שסיים להחליף את צנרת הנשם השבוע אני יכול להגיד לך שזה לא תמיד כזה פשוט, יש לבדוק היטב אם הצינור לא מתפצל או שהוא עם ניפל לחיבור צינור נוסף, כמו יש לבדוק אם הצינור לא עושה פיתולים מיוחדים מה שלא אפשרי לבצע עם צינור לא יעודי.

בנוסף יש לבדוק היטב האם החיבור לנשם מהצד של מילוי השמן זהה בקוטרו לצד השני, מאוד יכול להיות שלא ואז אתה בבעיה ותאלץ להזמין מקורי.

נ.ב המוסך בעיקרון צודק צינורות השמן נאכלים ומתייבשים עם השנים, צינור שנקרע אומר שגם השאר לא במצב אידאלי ולכן כדאי להחליפם.

ננ.ב צינור שמן איכותי ולא תוצרת סין עולה לא מעט כסף.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הסברתי לבחור ותקרא שוב מיכאל צינור פשוט עושה את העבודה אצלי כבר שנה ללא שום בעיות ואין צורך בפיתול מיוחד אפשר להתאימו בקלות. חבל שתזרוק כסף לפח לשוד לאור יום 500 ש"ח תשקיע בדברים אחרים

פורסם

יש לך את אותו סוג רכב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אותו רכב. ואני החלפתי את כל הצינורות שם , יש מפצל צלב שאותו כמובן השארתי . הרכב היה מגמגם בסלד מאז הכל בסדר.

בכל מקרה 1000 ש"ח לסט צינורות גומי ,נסחפו לגמרי.

פורסם

הצינור הקרוע הוא הצינור שיושב ממש (נוגע) על מכסה השסתומים שנוטה להתחמם וכנראה שזה גרם לו לבלאי מואץ.

יש לכם רעיון כיצד ניתן לבודד אותו ממגע במכסה השסתומים?

ואם נגענו כבר בנושא הסל"ד.

1)לפעמים בעת לחיצה על הקלאץ'/העברה לניוטרל הסלד(תוך כדי תנועה) לא יורד כמו בכל שאר הרכבים שאני מכיר-במרבית המקרים לאחר העברה לסרק/לחיצה על הקלאץ' הסל"ד יורד ל1000 וקצת ורק בעצירה מוחלטת יורד לכ-800 סל"ד.

2)לעיתים הסלד נעמד על 1500 ואף יותר וחוזר ל800 שוב רק בעצירה מוחלטת (שוב בעת נסיעה) . המצב השני בטוח לא תקין-האם המצב הראשון שתיארתי קורה גם אצלכם?

בדיונים בפורום ראיתי הצעות לנקות את מנוע הצעדים (מה שעדיין לא עשיתי כי אני קצת מפחד לפתוח אותו לבד)

האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל עקב צינור הנשם הקרוע?

תודה רבה

אלון

פורסם
הצינור הקרוע הוא הצינור שיושב ממש (נוגע) על מכסה השסתומים שנוטה להתחמם וכנראה שזה גרם לו לבלאי מואץ.

יש לכם רעיון כיצד ניתן לבודד אותו ממגע במכסה השסתומים?

ואם נגענו כבר בנושא הסל"ד.

1)לפעמים בעת לחיצה על הקלאץ'/העברה לניוטרל הסלד(תוך כדי תנועה) לא יורד כמו בכל שאר הרכבים שאני מכיר-במרבית המקרים לאחר העברה לסרק/לחיצה על הקלאץ' הסל"ד יורד ל1000 וקצת ורק בעצירה מוחלטת יורד לכ-800 סל"ד.

2)לעיתים הסלד נעמד על 1500 ואף יותר וחוזר ל800 שוב רק בעצירה מוחלטת (שוב בעת נסיעה) . המצב השני בטוח לא תקין-האם המצב הראשון שתיארתי קורה גם אצלכם?

בדיונים בפורום ראיתי הצעות לנקות את מנוע הצעדים (מה שעדיין לא עשיתי כי אני קצת מפחד לפתוח אותו לבד)

האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל עקב צינור הנשם הקרוע?

תודה רבה

אלון

אלון לגבי הצינור מיציתי את ההסבר גם המקורי נוגע במכסה שסתומים אין מה לעשות תחליף זה מחזיק שנים ככה.

לגבי המשחק בסלד יכול להיות שזה יסדר לך את הבעיה משום שהנשם ואחת מצינורית ואקום מתחברים למכסה/פקק מנוע .

תתחיל מזה לפני שאתה עושה דברים אחרים. ניקוי שלא לצורך של מנוע צעדים יכול לפגוע בו (ספריי קרבורטור).

• תוכן חדש...