Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן פיאט ורציתי לדעת עד איפה צריך להראות המדיד, זה שמכר לי אמר שזה אמור להיות עד החצי של האיזור השטוח.

צרפתי תמונה.

במדיד יש אזור שטוח (מעין אליפסה) ועל יש עיגול קטן ואז המוט העגול...

אני לא מבין את פיאט לא יכלו לעשות קו.

בנוסף גם המים קשה לראות אם יש, נראה שפיאט עשו הכל כדי שילך מנוע, ברכב שהמנוע שלו מאלומיניום גם ככה עדין...

DSCN2736.jpg

פורסם

החלק השטוח עם האיקסים, כל עוד זה בטווח שלו זה בסדר. שלא יהיה מעל או מתחת לזה.

מים קשה לך לראות כי המיכל שלך אולי מלוכלך, אצלי הוא נקי ויש לו שקיפות מסויימת, ואם מנדנדים את אוטו רואים את הנוזל קירור הכחול מתנועע. בספייס של אח שלי באמת לא רואים כי המיכל נהיה אטום כבר. אבל אפשר תמיד להסתכל מהפקק, כל עוד אתה רואה את הנוזל קירור בערך בטווח זה בסדר, זה לא צריך להיות בדיוק על המקסימום או משהו כזה..

וחשוב מכל אם הנוזל קירור אצלך הוא מים או נוזל קירור של 2 שקל, החלף אותו ב50% פרפלו כחול מרוכז ו50% מים (מומלץ כאלה שעברו סינון או משהו שלא יהיה אבנית).

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בעיקרון עדיף שיהיה שמן עד למעלה אבל לא יעבור את הקטע השטוח.

לגבי נוזל קירור, אם המיכל שקוף עדיין אז מצויין. במקרה כמו שלי, שאי אפשר לראות את כמות המים בניענוע הרכב, אפשר להסתכל דרך הפקק כמו שליאור אמר או פשוט לקראת ערב לקחת פנס, להוריד את הפקק ולהאיר פנימה ולהסתכל עד לאן מגיע הנוזל.

יש את מועדון פיאט ישראל, תריץ חיפוש בגוגל ותמצא.

• תוכן חדש...