Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני שוטרים שהחרימו רכב לנהג שיכור שנלקח למעצר החליטו לא לחכות לגרר אלא להסיע את הרכב לבד למגרש. כניראה רצו לבדוק מה האוו שווה ונסעו מאוד מהר וריסקו את האוטו. שניהם הושעו מנהיגה במשטרה והעיניין נחקר עכשיו. בכל מקרה הם גרמו להרבה בושות למשטרה-ככה רשום.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-manchester-11174855

 

 

attachment.php?attachmentid=168566&stc=1&d=1283511497

 

attachment.php?attachmentid=168568&stc=1&d=1283511497

 

attachment.php?attachmentid=168570&stc=1&d=1283511497

פורסם

לכל הבכיינים השיכורים בארץ

 

from a suspected drink-driver.

The driver of the Mitsubishi Lancer had been arrested

 

בתרגום חופשי

 

הנהג החשוד בנהיגה בשכרות נעצר/נאסר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפחות השוטרים אצלנו בארץ יודעים לנהוג...

 

צחוק צחוק, אבל השוטרים באנגליה עוברים השתלמויות נהיגה במסלולי מרוצים ועל מכוניות המשטרה שלהם שהן בלא מעט מקרים... (תופים)... מיצובישי איוו!

 

ואני יודע את זה מכיוון שכשהייתי באנגליה מטעם המגזין, הגענו למסלול-מנחת שכזה, אותו אחד שפיפת' גיר עושים עליו הרבה מבחנים, ובעודנו מתחרעים עליו עם הרכב התורן נסעו לצידנו גם מספר איוו משטרתיות והתאמנו על קווים ונהיגה מהירה.

מה שמצחיק הוא שמשום מה מלמדים אותם שם לפנות בלי שיטת ההצלבה, כלומר בתנועות ידיים קצרות כדי לשמור על ה-3-9 תמיד, שזה מטופש להחריד כמובן.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אף על פי שהם עוברים השתלמויות נהיגה, אני לא בטוח שתוכל להראות לי סטטיסטיקות שמוכיחות כי השוטר האנגלי הממוצע שעובר השתלמות, מעורב בפחות תאונות מאשר שוטר אחר בעולם שלא עבר השתלמות כזו. בתפקיד כזה, האיפוק, האופי והוותק הם לרוב- הגורמים שיכריעו האם תהיה תאונה או לא. אני בטוח שבמקרה הזה, השוטר האנגלי נהג ברכב בקלות ראש ובהתלהבות יתר, וזו הסיבה לתאונה. הרי מובן מאליו שיש לו ניסיון רב והתשתיות נפלאות. דרך אגב, גם בישראל השוטרים עוברים קורסי נהיגה, אבל בתדירות נמוכה, בעיקר בגלל ענייני תקציב.

 

שבת שלום.

Xbox12341

פורסם
אף על פי שהם עוברים השתלמויות נהיגה, אני לא בטוח שתוכל להראות לי סטטיסטיקות שמוכיחות כי השוטר האנגלי הממוצע שעובר השתלמות, מעורב בפחות תאונות מאשר שוטר אחר בעולם שלא עבר השתלמות כזו. בתפקיד כזה, האיפוק, האופי והוותק הם לרוב- הגורמים שיכריעו האם תהיה תאונה או לא. אני בטוח שבמקרה הזה, השוטר האנגלי נהג ברכב בקלות ראש ובהתלהבות יתר, וזו הסיבה לתאונה. הרי מובן מאליו שיש לו ניסיון רב והתשתיות נפלאות. דרך אגב, גם בישראל השוטרים עוברים קורסי נהיגה, אבל בתדירות נמוכה, בעיקר בגלל ענייני תקציב.

 

שבת שלום.

מחזק

זה שהם עוברים השתלמות לא אומר שהם נהגי שודים.

מצד שני באיזה זכות השוטרים האלה נוהגים באוטו של מישהו אחר?!

מציע לבעלים לטבועאותם עד שקל האחרון שיהיה להם

יותר נכון היורו

פורסם

מקרה אירוני משהו.

להחרים רכב מנהג שיכור שמסכן את הציבור ולרסק אותו על ידי שומרי החוק. חזק!

 

נ"ב

ידיעה כזאת עדיפה על הסרטונים עם הבוחנים שלנו :oops:, רואים את הקשר החזק למוטוריקה גם אצלי הכחולים באנגליה :-P.

פורסם

wtf , איך הם הצליחו לפרק את הג'אנט ככה, איך הם הצליחו להרוס את הרכב ככה. צריך להיות טמבל אמיתי בשביל לשבור אותו מלמעלה ולמטה ובצדדים.

אצלנו בטוח הוא נמכר כחדשה יד 1 ללא תאונות מתחייב על הכל גם על האיתותים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

דרך אגב, גם בארץ, במקרים שבהם אסור לשוטר לתת לנהג לנהוג אחרי עבירות מסויימות (שכרות/סמים/נהג חדש מסיע מעל המותר וכו') ויש צורך להשבית את הרכב בגלל העבירה, השוטר רשאי לנהוג ברכב של הנהג עד לתחנה רק אם הנהג מאשר לו לעשות כן, וגם בעל פה זה מספיק. לא מאשר--> אין בעיה, מזמינים גרר. אני מניח שלבעלי רכבים זולים לא תהיה בעיה שהשוטר ייגע בהגה. כשהמחירון עולה, אני סבור שרמת ההתגדות עולה בהתאמה.

Xbox12341

פורסם

שכחתם כבר את המקרה של נהגת שיכורה שנעצרה אבל מאחר והשוטרת לא ידעה לנסוע על ידני - נתנו לשיכורה לנסוע?

×
×
  • תוכן חדש...