Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי המגבר פולס אודיו BA 4400 ואני מעוניין לרכוש קומפוננט קידמי שיתחבר אליו.

חשבתי על:

Dotech Ovation 6 Morel

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749113

או על:

Tempo 6 Morel

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

מה אתם אומרים עדיף לחבר למגבר שיש לי. כי אני מפחד שאולי אני ארכוש את הדוטק והמגבר שלי לא יוכל לפתוח אותם כמו שצריך. אם יש להם רעיונות לקומפוננט אחר בתקציב של הדוטק ומטה שאתם חושבים שיתאים לי יותר אני אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

אני אשמח לתשובה האם המגבר שלי יצליח לפתוח את הדוטק אוביישן או שאני צריך משהו ברמה יותר נמוכה?

ואם יש לכם עוד הצעות לקומפוננט טוב במחיר של הדוטק פחות או יותר.

תודה מראש.

פורסם

תיקח את הדוטק המגבר שתיי הדגמים צריכים הגברה טובה אז הם יתנו בערך את אותה התפוקה עם המגבר הזה פשוט בדוטק ישמעו יותר טוב.

המלצה שלי תמכור את המגבר ותקנה מגבר יותר טוב.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

+1 לטל.

עדיף שתקנה את הדגם היותר טוב, בלי שום קשר לאיזה מגבר יש לך

מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט יותר טוב.

לגבי התפוקה שתקבל מהמגבר שלך, אני חושב שהיא תהיה די דומה, אולי תשמע יותר חזק בדוטק.

אך תמיד טוב לקנות על מנת שתוכל לשדרג את המגבר שלך ולהתפלא מה הדוטק יכול לעשות. :)

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אני מסכים ולא מסכים עם הנאמר.

אכן, דוטק טוב יותר ולו רק בזכות הקרוס ההרבה יותר טוב שלו, ומן הסתם יישמע טוב יותר על אותה ההגברה.

אך בהפרש הכספי בין הדוטק לטמפו ניתן לרכוש כמה יריעות של דיינמאט וחומרים אקוסטיים ולהשיג שיפור ניכר בסאונד.

אם לקיריל יש כוונה להשקיע עוד בעתיד, בין אם זה בבידוד אקוסטי ובין אם זה במגבר טוב יותר, הייתי הולך על הדוטק.

אם קיריל רוצה התקנת "שגר ושכח", הייתי שוקל את האופציה השניה.

מעבר לזה שיש עוד קומפוננטים טובים ברמת המחיר הזו, לא כמו הדוטק, אבל שנשמעים אחרת, כמו הרץ אנרג'י, שיש לו אפקט באס טוב וטוויטר חד (למי שאוהב, אני הייתי מעדיף לקפוץ מהגג במקרה הזה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
קראתי את זה באנגלית במקום ברוסית.

למה לא פתחת יוזר בשם сирйьп ? :)

אהבתי את הרוסית, אבל רשמת: סירייפ.

בכל מקרה, הדוטק הוא סט נחמד לא מפציץ ועליז והטוויטר שבא איתו הוא מהסוג שלא התלהבתי ממנו, אם היה לי תקציב מעבר למשכורת הצבאית כרגע, הייתי מחליף אותו.

קיריל אתה בעצמך הבנת כבר שהמגבר שאתה עובד איתו הוא בשתי מילים: זבל סיני, אין כל כוונה לפגוע אבל זו המציאות.

הייתי ממליץ לך לחפור עמוק יותר בכיס, המגבר הזה פשוט... לא משהו, והיה לי אותו אז אני יודע על מה אני מדבר.

הצעתי אלייך היא כזו: להחליף מגבר, ורק לאחר מכן לחשוב על להביא סט חדש.

כי תאמין לי שאתה תתאכזב מהביצועים של הדוטק עם המגבר הזה, מניסיון.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אני אשמח לתשובה האם המגבר שלי יצליח לפתוח את הדוטק אוביישן או שאני צריך משהו ברמה יותר נמוכה?

ואם יש לכם עוד הצעות לקומפוננט טוב במחיר של הדוטק פחות או יותר.

תודה מראש.

הדוטק אוביישן יותר טוב מהטמפו מכול זווית שתתבונן על זה.

בהבדל זניח של 300 שח בניהם שווה ללכת על הדוטק אוביישן ללא ספק.

המגבר שלך מגבר חזק וכן הוא יכול להגביר דוטק בלי בעיות.

פורסם

תודה לכולם על התגובות בסוף הלכתי על הטמפו כי ביחד עם הכבלים וכל הציוד שאני צריך בשביל לחבר מגבר שני לרמקולים האחוריים לא נשאר לי תקציב לדוטק. אני דווקא דיי מרוצה מהמגבר אני לא חושב שהוא עד כדי כך זבל כמו שחלק מהאנשים פה אומרים.

יש לי שאלה נוספת

אני מחבר מגבר פשוט שיש לי בבית לרמקולים האחורים שלי 6X9 ואת הפולס אודיו אני מחבר בגישור לסאב ולקומפוננט שיגיע בשבוע הבא. השאלה שלי עם הכבל רימוט של המגבר הראשון צריך להתפצל וללכת גם למגבר השני או שצריך להעביר עוד כבל מהמכשיר? ונראה לכם שאני יצתרך קבל כי הייתי היום בחנות שקניתי בה את הכבלים והוא אמר שבלי קבל אני אצתרך להחליף אלטרנטור כל חודש ופה קראתי שקבל לא באמת פותר את הבעיה של נפילות מטח ושהוא רק מעלים אותה מהעין. לדעתכם אני אצתרך קבל?

את כל המערכת אני מתקין על רנו קליאו 95.

תודה רבה.

סיריל אדרי.

פורסם

איזה רכיבים יש לך?

איזה מגברים? הספק? ערוצים? סאב? נתונים של כל הרכיבים?

קבל פותר עקרונית נפילות מתח של מאיות השניה, ואת בעיות ההספק (אם יש לך סאב 1000RMS)

הוא לא יפתור, לכן עדיף להשקיע באלטרנטור מחוזק.

שנית לגבי הרימוט, ניתן להעביר רימוט ממגבר למגבר, אין שום בעיה.

לילה טוב

רותם.

פורסם

מגבר פולס אדיו 4 ערוצים 1600 וואט מקסימום מוציא לפי הנתונים בסביבות ה100 RMS לערוץ.

סאב הייפוניקס 300 וואט RMS

רמקולים אחוריים 6X9 באזוקה סביבות ה80 וואט RMS

קומפוננט קידמי מורל טמפו 120 וואט RMS

מגבר בלי שם שתי ערוצים רשום עליו 200 וואט לא ניראה לי שזה RMS

רדיודיסק פיוניר 5250

נראה לכם שאני אצתרך קבל? אם כן על מה אתם ממליצים?

• תוכן חדש...