Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטסטרית הנחמדה בעולם!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול היה לי טסט נסעתי בהתחלה כמו מלך!!!

אבל בסוף עשיתי חניה נוראית ברברס, הטסטרית נתנה לי עוד נסיון ועוד פעם לא הצלחתי.

אל תשאלו למה, פשוט לא הייתי מרוכז.

חזרתי הביתה הייתי בטוח שאני לא עובר. ואז המורה שלי התקשר והודי לי שהיא העבירה אותי.

אין כמוה!!! דרך אגב קוראים לה מוניק.

נ.ב

צריך להיות כתוב לי ברישיון "אין נסיעה בהילוך אחורי" חחח

זה לא טוב !! בגלל הטסטרים הנמושות האילו אנשים עושים הרבה תאונות כי הם עדיין לא מכונים מספיק ! על כול פיפס קטן צריל לפסול !! ככה אנשים יהיו הרבה יותר זהירים..

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתמול היה לי טסט נסעתי בהתחלה כמו מלך!!!

אבל בסוף עשיתי חניה נוראית ברברס, הטסטרית נתנה לי עוד נסיון ועוד פעם לא הצלחתי.

אל תשאלו למה, פשוט לא הייתי מרוכז.

חזרתי הביתה הייתי בטוח שאני לא עובר. ואז המורה שלי התקשר והודי לי שהיא העבירה אותי.

אין כמוה!!! דרך אגב קוראים לה מוניק.

נ.ב

צריך להיות כתוב לי ברישיון "אין נסיעה בהילוך אחורי" חחח

זה לא טוב !! בגלל הטסטרים הנמושות האילו אנשים עושים הרבה תאונות כי הם עדיין לא מכונים מספיק ! על כול פיפס קטן צריל לפסול !! ככה אנשים יהיו הרבה יותר זהירים..

תמיר

אתה אומר את זה רק בגלל שעברת טסט ניראה אותך אומר את זה לפני הטסט.

אבל אני חייב להסכים איתך אחי..

אני הבנתי את זה רק אחרי שעברתי טסט

עכשיו זה ברור למה הם מכשלים בגלל שהם נותנים לך רשיון"להרוג" לינהוג וזה על מצפונם.

אבל תאמינו לי חצי מהאנשים שניכשלים בטסט בגלל לחץ יתר לא בגלל שלא יודעים לינהוג :?

פורסם

כל מה שרובכם אמרתם:

בולשיט

מה נראה לכם, שאם יביאו למישהו את הטסטר הכי קשה איי פעם בעולם והוא יצליח לעבור, אז הוא יודע לנהוג?

לא.

כל מי שעובר טסט - לא יודע לנהוג. נקודה.

טסט זה 80 אחוז מזל. 20 אחוז יכולת. פחות או יותר כולנו ניגשים לטסט באותה היכולת. חלק נלחצים ובגלל זה נכשלים. והחלק האחר נכשל בגלל תנאי כביש שהוא לא רגיל אליהם. החלק האחר מקבל כביש ריק לגמריי, אז גם אם הוא קצת פחות טוב - הוא עובר.

בגלל חניה שיצאה לא כ"כ טוב להכשיל מישהו? תלוי באיך הנהיגה שלו. אם הוא נהג יפה מאוד לאורך כל הדרך - אני לא רואה שום סיבה להכשיל.

חניה אפשר להתאמן וללמוד קצת. זה שטויות. לא שמעתי על מישהו שמת מחניה.

שאר הדברים זה חשוב.

אבל שוב פעם, רובנו ניגשים לטסט באותה היכולת. את הלמידה האמיתית לומדים בכביש האמיתי, בלי המורה. אלא עם ההורים בזמן המלווה.

אז אני יכול להביא לכם מישהו שלא יודע כ"כ טוב לנהוג אבל נפל על טסט קל יחסית באזור שומם מאדם ולכן הוא עובר, ולעומת זאת מישהו שיודע לנהוג מעולה, אבל את החניה עשה 50 ס"מ, ולא 40 ס"מ - ולהכשיל אותו טסט.

לא צריך את הטסטר הכי דקדקן. הטסטר צריך לראות את התמונה הכוללת. זה ברור שהתלמיד לא מושלם ועדיין לא מוכן. בשביל זה יש את המלווה. השאלה היא אם הוא מוכן בכלל למלווה. ואם זה בגלל שחניה שיצאה "לא משהו", וחוץ מזה הכל בסדר, אז הוא מוכן למלווה. על חניה אפשר להתאמן בחניית הבית.

Back to the original - NC again.

פורסם
כל מה שרובכם אמרתם:

בולשיט

מה נראה לכם, שאם יביאו למישהו את הטסטר הכי קשה איי פעם בעולם והוא יצליח לעבור, אז הוא יודע לנהוג?

לא.

כל מי שעובר טסט - לא יודע לנהוג. נקודה.

טסט זה 80 אחוז מזל. 20 אחוז יכולת. פחות או יותר כולנו ניגשים לטסט באותה היכולת. חלק נלחצים ובגלל זה נכשלים. והחלק האחר נכשל בגלל תנאי כביש שהוא לא רגיל אליהם. החלק האחר מקבל כביש ריק לגמריי, אז גם אם הוא קצת פחות טוב - הוא עובר.

בגלל חניה שיצאה לא כ"כ טוב להכשיל מישהו? תלוי באיך הנהיגה שלו. אם הוא נהג יפה מאוד לאורך כל הדרך - אני לא רואה שום סיבה להכשיל.

חניה אפשר להתאמן וללמוד קצת. זה שטויות. לא שמעתי על מישהו שמת מחניה.

שאר הדברים זה חשוב.

אבל שוב פעם, רובנו ניגשים לטסט באותה היכולת. את הלמידה האמיתית לומדים בכביש האמיתי, בלי המורה. אלא עם ההורים בזמן המלווה.

אז אני יכול להביא לכם מישהו שלא יודע כ"כ טוב לנהוג אבל נפל על טסט קל יחסית באזור שומם מאדם ולכן הוא עובר, ולעומת זאת מישהו שיודע לנהוג מעולה, אבל את החניה עשה 50 ס"מ, ולא 40 ס"מ - ולהכשיל אותו טסט.

לא צריך את הטסטר הכי דקדקן. הטסטר צריך לראות את התמונה הכוללת. זה ברור שהתלמיד לא מושלם ועדיין לא מוכן. בשביל זה יש את המלווה. השאלה היא אם הוא מוכן בכלל למלווה. ואם זה בגלל שחניה שיצאה "לא משהו", וחוץ מזה הכל בסדר, אז הוא מוכן למלווה. על חניה אפשר להתאמן בחניית הבית.

אחמד, בעיקרון אני מסכים אתך אבל מה לעשות שחניה זה גם חלק בלתי נפרד מנהיגה ...

אם אני הייתי טסטר והייתי מכשיל מישהו על חניה שהוא לא הצליח הייתי רושם בהערות רק הערה אחת והיא שהבחור לא הצליח פעמיים לעשות חניה כמו שצריך ...

אז מה המורה היה עושה ??? עובד איתו במשך שבועיים בעיקר על חניות, ולטסט הבא הוא היה גם נוסע טוב וגם מחנה טוב !!!

אחמד חמוד שלי, למה להתאמן על חניה בבית או ברחוב עם המלווה כאשר אם אתה עושה טעות המלווה לא יכול לתקן אותך (ואז במקרה הטוב אתה פוגע במדרכה ובמקרה הרע אתה נכנס במישהו) אלא אם אתה עם המורה הוא יכול לתקן (כי יש לו סט דוושות משלו) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני רוצה לנצל את השרשור, ולומר שגם אני לפני יומיים עברתי טסט ראשון על אופנוע מעל 500CC.

ס-ו-ף ה-ד-ר-ך!

:puzzled:
פורסם
לאן הגענו, מעבירים טסט מישהו שפעמיים לא הצליח להיכנס לחניה ...

אחרי זה מתעצבנים פה על אלה שדופקים את הרכב בחניה, וצוחקים על זה שבנות לא יודעות לחנות, ומתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות ...

אמר זה שנכנס בקיר עם הנד-ברקס מורם :roll:

אומרים אמר-ברקס ולא הנד ברקס.....

אהלן מה נישמע???.

פורסם

אחרי זה מתעצבנים פה על אלה שדופקים את הרכב בחניה, וצוחקים על זה שבנות לא יודעות לחנות, ומתפלאים למה יש כ"כ הרבה תאונות ...

מה שתגיד...

פורסם

לפחות אם אתה מתקן תבדוק שאתה לא מדבר שטויות... :evil:

פורסם

דבר ראשון כמובן שאומרים הנד-ברקס.....

מהסיבה הפשוטה...אומרים בעברית נכונה בלם-יד.

בלם יד = HAND-BRAKE......

עד כאן שיעור לשון.

בנוגע לנושא השרשור, אני עדין בשוק שמוניייייייייק העבירה אותך בלי חניה ברברס....

היא אחת הטסטריות שמרכזיות בקריית חיים, והיא הכשילה לפחות 5 חברים שלי...

חבר אחד היא הכשילה בטסט שני על זה שהוא שכח פעם אחת במשך כל הטסט לאותת!

יש לך הרבה מזל אחי, כנראה שבאותו יום נולד לה נכד או משהו כזה.... :D

סע בזהירות ואל תחשוב שאתה יודע לנהוג עכשיו כי אתה לא...(בלי לבאס, 99 אחוז ממי שעובר טסט עדיין לא יודע לנהוג כמו שצריך...).

אלעד.

פורסם

לי היה לפני שנה את הטסט הכי טוב שהיה לי אי פעם וגם היחיד (חחח...)

באותו טסט חתכתי מישהו והטסט נערך כ-10 דקות וכמובן עברתי למרות שחתכתי את אותו בן אדם על מהירות מעל המהירות המותרת. :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
אני רוצה לנצל את השרשור, ולומר שגם אני לפני יומיים עברתי טסט ראשון על אופנוע מעל 500CC.

ס-ו-ף ה-ד-ר-ך!

וגם אני רוצה לנצל שרשור זה, ולומר שגם אני לפני שלושה ימים עברתי טסט ראשון על אופנוע עד 500 CC. (אצל שלומי בחולון, למי שמתעניין), ואת הרשיון קיבלתי אתמול.

בכל אופן, גם את הטסט באוטו עברתי ראשון. למרות שהטסטר דפק לי ברקס (ביחד איתי).

אבל את כל שאר הטסט עשיתי באופן מעולה -- אז היה לארג' והעביר !

כמו שכבר נאמר פה: בארץ לא מלמדים לנהוג, מלמדים לעבור טסט. מה שקורה בכביש זה סיפור אחר לגמריא.

אתם חושבים שעכשיו אני יודע לרכב על אופנוע? לא ולא. עכשיו תתחיל הלמידה האמיתית שלי לגבי אופנועים -- ואני מקווה שזה יסתיים בלי נפילה :D

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אתם חושבים שעכשיו אני יודע לרכב על אופנוע? לא ולא. עכשיו תתחיל הלמידה האמיתית שלי לגבי אופנועים -- ואני מקווה שזה יסתיים בלי נפילה :D

לא רוצה לבעס אותך. אבל אומרים שיש שני סוגים של אופנוענים - אלו שנפלו ואלו שרק עניין של זמן עד שייפלו. למעשה קיים סוג שלישי - אלו שבדיוק ברגע זה באמצע נפילה.

אז אל תזניח מיגונים טובים, ותשתדל לנהוג לאט ובזהירות עד שתשלוט בהתנהגות במצבי חירום, ויהיו כאלו - כי הקופסאות סביבך מלאות בנהגים מעופפים, שבשבילם מראות זה כלי איפור בלבד. :evil:

פורסם

גמרת אותי טוטאלית עכשיו :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

וסתם כחיזוק....אומרים הנד ברקס...או "ארם" (זרוע) ברקס...בטח לא אמר ברקס...

כל אחד נהיה לי אבשלום קור...איך אומרים ארנבת עם ברנוב בברנבת...

פורסם

מוניק הידועה לשמצה העבירה אותך טסט?!?!? איך לעזזל????

היא התגלמות הרוע ואימתו של כל תלמיד נהיגה בישראל.

תשאל כל חיפאי והוא יספר לך על אכזריותה הבלתי מתפשרת...

כנראה שהיא היתה חולה או משהו

• תוכן חדש...