Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי את האמצעים ויש לי את המקום ואני שוקל לבנות ליפט לטיפולים עצמיים ברכב (נמאס ולא נוח לשכב מתחת)

אם יש למישהו נסיון, תוכניות, הצעות ורעיונות - אשמח לשמוע. נא דלגו על הקטע של הבטיחות, אני ילד גדול עם לא מעט נסיון בעבודה, גם בנושאי הבטיחות.

תודה.

פורסם

ידידי היקר בוקר טוב (לפחות כך היה שהתעוררתי)

לבנות ליפט לא פשוט אבל אפשרי

אם היו לי את האפשרויות שלך של מקום ושל הכל הייתי קונה אחד משומש במחיר שלא עולה על 3000 שקל ופותר את כל הבעיה.

בברכה האיש עם הלגאסי

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם

במקום ליפט, אני בניתי בור טיפולים (עם מכסה ברזל). בטיחותי, זול, לא דורש תחזוקה, לא מפריע כשלא בשימוש (שזה רוב הזמן).

:turn-l:
פורסם

http://www.svtperformance.com/forums/terminator-archive-208/98085-perhaps-my-greatest-mod-pics.html

אני לא הייתי סומך על העמידות של עץ אלא בונה זאת מקונסטרוקציה של מתכת, אך העקרון הוא פשוט.

המבנה כאן אינו בטיחותי כי חסרה לו יציבות רוחבית. הקורות האופקיות המקשרות בין הרמפות מחוברות בבורג אחד בלבד בכל צד! אין קורה אלכסונית למניעת קריסה הצידה.

פורסם

ניתן להשיג ליפטים משומשים במחירים דיי נמוכים. לא כמעט בטוח, אלא בטוח, שבנייה עצמית תעלה יותר (רק החלקים ועבודות חוץ שתצטרך) כך שאלא אם לא אכפת לך מהכסף והבנייה עצמה היא המטרה עדיף גם מבחינה כלכלית לקנות משומש.

פורסם

לנו יש ליפט משומש שקנינו לפני מספר שנים.

כמו שכתבו לך המחיר הוא כ-3000 ש"ח.

ממליץ על ליפט זרועות ולא מסילות, מאחר וכשצריך לפרק גלגלים, זה הרבה יותר נוח.

תבדוק אם יש לך תלת-פאזי בשביל הליפט, רובם הם תלת.

• תוכן חדש...