Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רדיו דיסק חדש של קלריון 775,

יש לי סאב ומגבר בבית שאני צריך לחבר לרדיו דיסק.

ברכב כרגע (סיאט איביזה FR 2008) מותקן רמקולים קדמיים מקוריים שמגיעים עם הרכב והזוג טוויטרים שלהם.

הרכיב הבא שאני קונה הוא סט קומפוננט חדש ואני רוצה לדעת מה לעשות עם הסט הקודם המקורי שמגיע עם הרכב.

האם להעביר את הסט קומפוננט הקדמי המקורי לאחורה ולחבר את הסט החדש מקדימה?

כמו כן שמעתי על פונקצייה של BI-AMP במערכות של קלריון, אם אני יוסיף עוד מגבר מחברה אחרת שמוציא הספקים שונים זה יכול לפגוע באיכות עצמה?

תודה

פורסם

בוקר טוב

במידה ואתה רוכש סט קומפוננט קדמי איכותי וטוב אני הייתי בשלב הזה מוותר על רמקולים אחוריים

בכל אופן אם חסר לך באוזן הרעש של הרמקול האחורי אז תתחיל בלחבר את הוופרים הקדמיים בדלתות האחוריות ללא הטוויטרים

הניסיון שלי מלמד שטוויטרים בדלתות האחוריות נותנים יותר מדי גבוה

מה עוד שהטוויטר שמגיע מאחור "גונב" את כל הבמה ומשנה את כל המערך הקדמי המושקע

נכון שגם הוופרים מזיקים ועוזרים ל"גניבת" הבמה אך קל יותר להתמודד עם זה ולהתרגל לקיומם ואפילו להגיע לסוג של סגירת מעגל

כשטוויטרים על הפרק זה קשה מאוד וההצקה של השריקה שלהם מאחורה תמיד תתקיים

זו בכל אופן דעתי

דרור

פורסם

לפני תשובה יש לי כמה שאלות.

יש לך תקציב לשיפור סאונד?

או שאתה רוצה רק להתקין HU ,ללא מגבר וסאב בעתיד?

ביקר הרוב אנשים יגידו לך עם יש לך מגבר וסאב לא צריך רמקולים אחוריים.

מקדימה חייב להיות סט קומפוננת יותר חזק ואיכותי שהבמה יהיה מקדימה.

אני גם חושב שכדי לך להתקין קומפוננת מקדימה ורמקולים מקורים להביר לאחורה ללא טויטרים.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

עם הזמן אני ממשיך ומשפר את המערכת.

את הסאב והמגבר יש לי מהרכב הקודם (שבו השארתי את כל המערכת למעט סאב ומגבר).

אני צריך המלצה לסט קומפוננט איכותי עד 800שקל, ואני אעשה מה שהמלצתם בנוגע להעביר את הרמקולים ללא הטוויטרים.

כמו כן, המערכת עצמה (הפאנל) מפיק 3 יציאות של 6 וולט ו19RMS ל4 ערוצים, ככה שאני יכול למנוע גניבת במה ע"י חיבור הרמקולים האחוריים ישירות לרדיו דיסק לא?

תודה

פורסם

מצטער על הדאבל אבל קראתי באינטרנט ואני כנראה הולך לחווט את הרכב בצורה כזאתי (עפ"י שיקולים עתידיים):

כבל 4gague, בית פיוזים מוזהב, פיוז 70AMP, כבלי RCA טרמינלים מוזהבים, כבל רימוט.

הכבל 4gauge כרגע overkill למה שיש לי במערכת, אבל משיקול עתידי של החלפת המגבר למשהו רציני יותר אני כבר מעביר כבל 4gauge שאני לא יצטרך לשנות שוב פעם את מערכת החשמל.

אני לא מבין בכל העסק הזה, אני הולך לקנות את הרכיבים ולהתקין עם חבר שמבין במערכות לרכב - האם חסר לי פה משהו? האם תיווצר בעיה כלשהי עקב שימוש בכבל 4gauge למגבר הנוכחי (גנרי סיני 1800WATT)?

תודה רבה ומצטער על הדאבל פשוט מחר אני הולך לקנות את כל הדברים הקשורים לחיווט.

• תוכן חדש...