Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוזר שוב - מדובר במכוניות שונות. פלטפורמה שונה - לדוגמא, מתלה אחורי רב חיבורי בסדאן וקורת פיתול בהאצ'בק. התנהגות שונה. זו לא אותה מכונית עם או בלי תא מטען.

פורסם
עידן ו

אז אתה רוצה להגיד עם אני אקנה אוטו בדצמבר אני אוטומטי מפסיד 1000 ש"ח?

לא, אני פשוט אומר שהבדלי המחירון בין החודשים דצמבר 2009 וינואר 2010 הוא 1000 ש"ח ולא כמו שהיה פעם 15% מערך הרכב בגלל השנה.

היום ירידת הערך של הסיוויק היא בערך 1000 ש"ח בחודש (לדוגמא החודש - ספטמבר - מחירון הסיוויק 4 דלתות עלה 1000 ש"ח והאקורד לדוגמא נשאר במחיר החודש הקודם ללא ירידה.)

וירידת הערך החודשית היא ההפרש בין מחירוני החודשים.

Confidence In Motion

פורסם
על ההונדה היבואן יתן הנחות/ אביזרים.

במאזדה לא יורידו שקל.

קח בחשבון שההפרש מצטמצם.

תראה, לטעמי אי אפשר להשוות בין השתיים.

נהגתי בשתיהן. ההונדה פשוט יותר טובה.

מהירה יותר, נוחה יותר, גיר יותר טוב, חומרים והרכבה יותר טובים.

אם אתה רוצה מאזדה כמו של כל העם, באמת שיהיה בהצלחה, אבל אל תצפה לרכב מעניין במיוחד.

המאזדה נחמדה ואפורה, לא יותר מזה, ומצטער אם אני שובר מיתוסים.

ההונדה מיועדת יותר לאניני טעם שיודעים להעריך איכויות.

המאזדה מצידה, במחיר שלה, נותנת חבילה לא רעה בכלל. רכב אמין ונחמד.

מה שלא תבחר, שיהיה המון בהצלחה.

זה משהו חדש ששמעתי. הונדה, מאזדה, טויוטה, זה לא רכבים לאניני טעם, זה רכבים לאנשים שרק רוצים רכב שייסע להם בשקט ואמינות. סיטרואן, פיג'ו, פולגסווגן, אודי, אלפא, אלו הם רכבים לאניני טעם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא אנין טעם, אבל היו לי סיטרואן, אלפא, אופל. תודה ולא להתראות.

הונדה 5ד מאוד יציבה על הכביש, אבל מתלים שלה קשיחים ולא נעימים לכול אחד. חובה לבדוק בכביש קצת משובש.

נעשתה כאן השוואה עם פוקוס ומאזדה 3 מנוע 2000. מה ששכחו להשוות, זה צריכת דלק. סיוויק עם מנוע 1.8 ו-140 כ"ס צורכת כמו רכב 1.6 חסכוני, מה שאי אפשר לאומר על אחרים. בנוסף, פטנט של הרמת הספסלים האחוריים לא פגשתי בשום רכב בקטגוריה. נותן נפח להטענה נוסף ומאוד נוח.

פורסם
אז כדי לחקות עוד 3 חודשים ולקנות?

זאת החלטה שלך, אני פשוט מסביר לך שאין יותר הבדל בין קניה של החודש לבין קניה של 2011...

Confidence In Motion

פורסם
במאזדה לא יורידו שקל.
צודק שבאתי למזדה דיברתי עם נציג מכירות והוא אמר לי חד משמעי לא ירד שקל זה סכומיים ושלום ישראל.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ההבדלים משמעותיים בין 4 ל5 זה:

4ד' צריכת דלק בינעירוני 5.1 ל100 ק"מ זיהום אויר 4

5ד' צריכת דלק בינעירוני 5.71 ל100 ק"ש זיהום אויר 5

מחר הולך לסוכנות של הונדה להזמין אוטו.

יש עוד משהוא משמעותי שאני צריך לדעת?

פורסם

צריכת הדלק מעט גבוה יותר מ1.6 ממוצעת, במיוחד בעיר, מחוץ לעיר הרכב חוסך בטירוף, עקב 5 ההילוכים בתיבה האוטומטית השיוט מתבצע בסל"ד נמוך מאד.

מבחינת נוחות, הרכב לא נח - הוא די קופצני. אבל ההגה קטן ומהלכו קצר (זה יתרון עצום מבחינתי).

מבחינת כושר העמסה, כין הרבה דברים שלא יכנסו ברכב הזה, כולל רהיטים שהעברתי מאחור לאחר הרמת המושבים.

עוד פלוס זה שהרכב מיוצר באנגליה ולא בטורקיה כמו ה5 דל'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפוך 5ד' מיצר באנגליה ו4ד' בטורקיה.

זהו היום הייתי בסלון ובחרתי CIVIC TYPE S צבה אדום מילנו הרכב האחרון שנשער בצבה הזה.

פורסם

בטורקיה מיוצר 4 דלתות. אני לא בטוח שיצור באנגליה זה פלוס. לא היו תלונות על דגם טורקי בהשוואה לדגם יפני. שאלה הזאת נשאלה ונענתה פעמים רבות בפורום של הונדה.

• תוכן חדש...