Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ מאתגר לרכב עד 40,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר כאבי ראש רבים החלטתי לפנות אליכם לעזרה

אני מעוניין לקנות רכב , בתקציב של 40 אלף שקל ולהלן הדרישות :

- על הרכב להיות אוטומטי ( דרישה בל תעבור ).

- עליו להיות חדיש ככל הניתן .

- לא יותר מ 5K לשנה על ריגקטים לא צפויים ( האלפא עומדת ליפול על זה - ראו בהמשך )

- עליו להיות בעל אופי ספורטיבי .

( עכשיו רובכם אומרים לעצמם מה הוא רוצה מאיתנו , רגע תכירו את הבעיה שלי : הרכב חייב להיות אוטומטי , משום שאני רוצה שאימי גם תוכל לנהוג עליו , והוא חייב להיות בעל טעימה ספורטיבית , משום שאני משלם ונמאס מכל האוטומט הזה מסביבי לפחות שיהיה חזק / מתנהג / משהו מלבד כל האפור הזה שחוויתי כמעט ארבע שנים )

חשבתי כבר על מספר מכוניות אשר נכנסות בתקציב :

1.גולף 2.0 אוטומט (מומנט )

2.גולף 1.8 אוטומט ( יותר הספק )

3.סיאט לאון (הבנתי שבקושי זזה )

4.אלפא 147 2.0 ( לא בטוח נכנסת בתקציב , והבנתי ריגקטים שיכולים להוריד לי את האף , למכור אותו בשוק השחור ולחזור בשביל הפוני ...)

5.פורד מונדאו

רעיונות והמלצות יתקבלו בברכה ...

נ.ב - עשיתי חיפוש פה , ב PSI ובפורום אלפא . תשובות ברורות לא נמצאו .

פורסם

ממליץ לך לבדוק אימפרזה 2.0GX. לא בדיוק ספורטיבי אבל גם לא עגלה, אמינה מאד ונמכרת מתחת למחירון למיטב ידיעתי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

כל הקטע בתקלות לא צפויות זה...(תחזיק חזק)...שהן לא צפויות!

מספיק שילך לך הגיר האוטומטי באחד הרכבים האלה והנה לך הוצאה כבדה מאוד.

אז איך אתה רוצה שיבטיחו לך לא מעל 5K בהוצאות מפתיעות?

2 הדגמים של הגולף,הלאון,והמונדאו לא עונות על ההגדרה של אופי ספורטיבי.

אם אתה רוצה רכב קצת מעניין,אז האלפא.כל השאר יופי של מכוניות אבל די משעממות.

V5

פורסם

היתה לי 147 שנת 2002 דגם 105 כ"ס במשך 5 שנים, נמכרה בקיץ שעבר. לפני שמכרתי אותה עשיתי טיפול 120 אלף כולל טיימינג וגם צלחות ורפידות בלם לכל הגלגלים. הסכום שהשארתי במוסך המרכזי היה כ-7500 ש"ח.

זהו טיפול שגרתי וכבר עברת לך את ה-5000 ש"ח שהקצבת לעצמך.

ד"א גם הטיפול הקודם שעשיתי לא היה זול בגלל שהיה צריך להחליף פלאגים והם יקרים ויש 8 כאלה במנוע ניצוץ כפול.

האוטו מהנה מאד, הוא באמת נותן ערך מוסף אבל האחזקה אינה זולה.

וד"א - תיבת הסלספיד במנוע 2.0 היא לא באמת אוטומטית.

פורסם

אסטרה GSI שהרוב המוחלט שנמכרו היו אוטומטיות. מחירון 30K לשנת 2002 (האחרונה שהגיעה לארץ).

אני רכשתי אחת לפני חצי שנה ואחרי שהבנתי שהבולמים לקראת סוף חייהם קניתי סט של weitec ששיפר מאוד את התנהגות הרכב.

לרכב מנוע 2.2 ליטר בעל 147 כ"ס ו20 ומשהו קג"מ - חזק יחסית למשפחתית. חוץ מזה התיבה האוטומטית עובדת טוב ולא גורעת יותר מידי מהרכב.

כבעלים של אחת החסרון העיקרי של הרכב הוא חוסר הידע של מוסכים ברכב - כשיש לך בעיה אמיתית שהמחשב לא מזהה אתה חייב לחפור באתרים בחו"ל בשביל למצוא תשובות. חוץ מזה החלפים המקוריים יקרים יחסית למתחרות תודות לUMI.

מבחן של Ynet

מהמבחן: "כך או כך, עם מנוע 2.2 ליטר כמעט ואין לה מתחרות, למעט הגולף היקרה יותר בגרסאותיה החזקות (GTI או V5). האסטרה עולה עליהן בבירור בכל הקשור להנאה מנהיגה, דווקא הגולף היא סופר-קומפקטית מהודרת יותר."

פורסם
ממליץ לך לבדוק אימפרזה 2.0GX. לא בדיוק ספורטיבי אבל גם לא עגלה, אמינה מאד ונמכרת מתחת למחירון למיטב ידיעתי.

משום מה שכחתי לציין גם אותה , נבדק כבר . הבנתי שהיא 4*4 מה שמוריד לה מהכוח . אם תוכל להוסיף ולהרחיב עליה .

מיכאל . ר - כן ברור , אבל גיר הינו מכונה הוא לא קם יום אחד על רגל שמאל ומסרב לשתף פעולה , זה תהליך . לפחות ע"פ דעתי .

חגי - 5K לתקלות לא צפויות . מה שאתה מתאר הוא שוטפת . הבנתי שיש מקומות טובים כמו המרכזי אם לא יותר ..

גיל - אין איזה בעל מקצוע שמבין בסוג הרכב המדובר ? סטייל בית דגן ?

פורסם

גיל - חכה תן לי לעשות חיפוש על האסטרה , אין איזה בעל מקצוע שמבין בסוג הרכב המדובר ? סטייל בית דגן ?

אני מטפל בשאפט אחרי שגיליתי שיש עוד 3 כאלו בדיוק אצלהם. הם בעלי מקצוע מעולים אבל לא מכירים את כל השטויות הקטנות של הרכב כמו שהם מכירים נגיד קליאו ספורט.

UMI לא הרשימו אותי אבל לא ניסיתי את המרכזי.

בכללי הרכב אמין מאוד אבל כשהלך לי המודול של ההצתה (שכולל כמה חלקים) והמחשב לא זיהה תקלה, ישבתי וחיפשתי תשובות באינטרנט.

על האסטרה אתה יכול למצוא עוד מידע במועדון אופל באוטוספורט שם יש כמה חברים שמכירים את הרכב בצורה טובה, ובאתרים הבאים:

http://www.astraownersclub.com

http://www.z22se.co.uk

פורסם

ה-GX היא מכונית משפחתית עם ביצועים טובים, אבל אפשר לומר שהדבר הכי ספורטיבי בה הם מושבי הספורט.

הפלוסים העיקריים הם האמינות והמזגן הטוב ביותר שיצא לי להתקל בו ברכב שהוא לא אמריקאי.

לדעתי אין לך סיבה לפחד מהביצועים שלה אם שקלת ברצינות גולף או לאון. הכי טוב שתיקח אחת לסיבוב.

אני אישית מחזיק בדעה שאם רוצים מכונית עם גיר אוטומטי בתקציב כמו שלך אז כדאי להסתכל רק על תוצרת יפן.

עבורך אני מוכן לחרוג מהרגלי ולהמליץ גם על אירופאית שהיא כמובן הפורד פוקוס, עדיף בגרסת 5 דלתות עם מנוע 2 ליטר.

• תוכן חדש...