Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היה פיקס עד עכשיו אתמול נסעתי בו כרגיל , הלכתי לחבר לקחת משהו שחזרתי לרכב זה התחיל, יש דלק ,יש מצבר חדש ,הקודן לא עושה בעיות , לא מבין למה זה בזמן שאני מתניע הרכב כאילו שובק חיים מתניע נחלש ונכבה שאני לוחץ על הגז אין תגובה של הטורים בכלל מה זה יכול להיות ?

מישהו מכיר מוסכניך עד לבית שמתעסק עם סיטרואן? או מוסך טוב באשדוד לסיטרואן חוץ מהמורשה?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו משאבת דלק שלא פועלת.

אולי המשאבה עצמה נדפקה או הפיוז של המשאבה או הממסר. אני מהמר על הפיוז.

איך שלא תסתובב התחת שלך מאחורה, שמור עליו..

פורסם

מחזק את דברי הקוף, לבדוק רילאיי משאבת דלק ואת המשאבה עצמה.

נ"ב: אני רואה הלימודים עושים איתך חסד חבר:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אפשר כיוון לדעת איפה זה הפיוז של המשאבת דלק שאני יוכל לבדוק ואולי לחסוך הרבה מאוד כסף במוסך מורשה

פורסם

רוסו,

מצ"ב לינק לתיעוד של C5, יש שם תיעוד מערכות אלקטרוניות ברכב, אפעס כתוב במרוקאית צפונית.

תבדוק שזה תואם לרכב שלך.

לינק:

http://ftp.psyborg.rpg.pl/c5/

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום

חבל על התאוריות הזולות, מנסיוני ב C5 שמשאבת דלק הולכת לא מניע בכלל.

ברכב זה יש FLY BY WIRE , האם מופיע בתצוגה ANTIPOLLUTION או ENGINE MANAGEMENT FAULT

יתכן ומצערת חשמלית הלכה, שזה לא נדיר ברכב הזה וגורם לתופעת האוטו נדלק, אין גז מגמגמם ונכבה.

תתחיל בבדיקת מחשב, תדע בדיוק מאיפה התקלה. גם אם זה במשאבת דלקר המחשב ב C5 מדווח על כך.

נסה לנתק מצבר ל 10 דקות ולהחזיר, תוך שמירה על חוק ה 3 דקות

פורסם
שלום

חבל על התאוריות הזולות, מנסיוני ב C5 שמשאבת דלק הולכת לא מניע בכלל.

ברכב זה יש FLY BY WIRE , האם מופיע בתצוגה ANTIPOLLUTION או ENGINE MANAGEMENT FAULT

יתכן ומצערת חשמלית הלכה, שזה לא נדיר ברכב הזה וגורם לתופעת האוטו נדלק, אין גז מגמגמם ונכבה.

תתחיל בבדיקת מחשב, תדע בדיוק מאיפה התקלה. גם אם זה במשאבת דלקר המחשב ב C5 מדווח על כך.

נסה לנתק מצבר ל 10 דקות ולהחזיר, תוך שמירה על חוק ה 3 דקות

מה זה חוק 3 דקות להמתין אחרי החיבור? זהו שלא מופיע לא כלום בצג חוץ מהודעה לשים חגורה לא רשום לי כלום לא מנורת סרוויס ולא סטופ , החילוץ של שגריר ניסה לנתק את המצבר והחזיר לא עזר , הכנסתי אותו למוסך מורשה לצערי מחר אני יעדכן מה זה היה, בתקווה שבאמת מה שהם יגידו זו התקלה אני מתכוון לקום מוקדם בבוקר ולשבת להם במוסך לראות מה הם עושים, אני יעדכן תודה

פורסם

רוסו, אני ממליץ לך כעקרון להשאר עם האוטו אחרי שאתה מכניס אותו למוסך, זאת כדי להיות שם בעת קריאת התקלות במחשב (לא במסך ההודעות של הרכב).

כך אתה יכול לרשום את המלל ומספר התקלה ולבדוק בפורום ובאינטרנט מה המשמעויות, וקשה יהיה להאכיל אותך לוקשים במוסך המורשה.

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה לכולם על העזרה עדכון מצב !!

לקחתי איתי למוסך מישהו שעובד עם אחותי הוא שמאי רכב מוכר באזור והוא עובד עם המוסך סיטרואן באשדוד, ככה שהוא מכיר אותם ולא ימכרו לי לוקשים , החליפו פלאגים בהתחלה עשו עדכון מחשב , ניסו להתניע והנה זה עובד ,נתנו לרכב לנוח שעה ואחרי זה לעשות איתו סיבוב ולבדוק , יצאתי מהמוסך מבסוט חשבתי לעצמי שזהו זה הנזק בקטנה אוקי אחרי שעה לוקחים את הרכב לסיבוב , והתקלה חזרה אין ברירה צריך להחליף בית מיצרת חשמלית לרכב , עלות הנזק רק לקנות את החלק חדש 1080 או 1800 אני לא סגור על המחיר אני שמעתי 80 אחי אומר שמע 1800 בעל המוסך התקשר אליי ואמר לי לנסות להשיג את החלק בזול מפירוק והם ירכיבו אותו במקום שאני יקנה חדש כי זה יקר , יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג בזול חלקים ל C5 ואת החלק הזה ספציפית ?

פורסם

אחרי חיפוש קטן בגוגל מתברר לי שזו בעיה שקוראת להמון רכבים לא בהכרך סיטרואן C5 והרבה גם פטרו אותה על ידי ניקוי של המצערת השאלה שלי במידה וזה היה רק ניקוי לא היו עולים על זה במוסך מורשה?

פורסם

חיברו את הרכב למחשב? אם כן מה הודעת השגיעה שנתקבלה אם חיברו איך הם יודעים שהבעיה היא במצערת ומדוע החליפו פלאגים?

נראה לי שהמוסך עובד לא נכונה והוא לא יודע מה באמת התקלה.

מזכיר לי שגיסי נכנס עם סיטרואן חדשה למוסך בגלל רכב שלא מניע, החליפו מחשב, החליפו משאבת דלק, סלילי חימום, סוויטש, ניתקו את כל אמצעי ההגנה ומה בסוף זה היה??

המפתח, המפתח קיבל מכה והשבב בפנים נשבר.

למזלו הרכב היה באחריות ולא שולם כלום, תחשוב מה היה קורה ללא אחריות על הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
חיברו את הרכב למחשב? אם כן מה הודעת השגיעה שנתקבלה אם חיברו איך הם יודעים שהבעיה היא במצערת ומדוע החליפו פלאגים?

נראה לי שהמוסך עובד לא נכונה והוא לא יודע מה באמת התקלה.

מזכיר לי שגיסי נכנס עם סיטרואן חדשה למוסך בגלל רכב שלא מניע, החליפו מחשב, החליפו משאבת דלק, סלילי חימום, סוויטש, ניתקו את כל אמצעי ההגנה ומה בסוף זה היה??

המפתח, המפתח קיבל מכה והשבב בפנים נשבר.

למזלו הרכב היה באחריות ולא שולם כלום, תחשוב מה היה קורה ללא אחריות על הרכב.

וואי וואי מחר אני ישאל אותם קצת יותר שאלות

פורסם

רוסו, לא מקובל שמישהו ייתן לעצמו +1, אבל תקרא שוב את שכתבתי למעלה. תשב איתם ותראה מה המחשב מראה! תתייעץ כאן אם מריח לך משהו לא טוב.

Winston S. Churchill -

פורסם
רוסו, לא מקובל שמישהו ייתן לעצמו +1, אבל תקרא שוב את שכתבתי למעלה. תשב איתם ותראה מה המחשב מראה! תתייעץ כאן אם מריח לך משהו לא טוב.

אוקי תודה נהג מתחיל , לא הבנתי למה התכוונת שרשמת +1

• תוכן חדש...