Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על רשיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

קניתי שבוע שעבר רכב מסוג מאזדה לנטיס שנת 2000,הקונה אמר לי שיש לרכב טסט עד 12/10,וברשיון הרכב שלו רשום למטה באגרה 36 ש"ח.

היום קיבלתי בדואר רשיון רכב עם תשלום אגרה של 36 ש"ח,השאלה שלי מה זה..?

ואיך אני יודע שהרכב עבר טסט איפה זה רשום?

פורסם

ראשית כל תתחדש על הרכש החדש.

אם תסתכל ברשיונות הרכב שלך (הטסט הכחול עם מדבקות משרד הרישוי), צריך להיות לך כתוב בצד שמאל למעלה

"בתוקף עד" (ותאריך עד מתי לרכב יש טסט).

עד לתאריך זה אתה יכל לנוע עם הרכב על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה זה כפל רישיון, שהמוכר הוציא במקום הרישיון שנאבד לו. 36 שקל זה תשלום על הכפל.

ברישיון למטה צריך להיות רשום : תאריך מבחן ותאריך תשלום, אלו התאריכים של הטסט והתשלום המקורי.

על הרישיון שבידך צריכה להיות חותמת של הבנק, שמאשרת תשלום של 36 שקלים. ללא החותמת הרישיון לא בתוקף

פורסם

ברשיון רכב של המוכר רשום תאריך של הטסט ושל התשלום.

אבל אין חותמת של הבנק ש-ה36 ש"ח שולם.

זאת אומרת שהרשיון רכב לא בתוקף נכון?

• תוכן חדש...