Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים עבדתי על שיפור מערכת היניקה ברכבי (אסקורט 79' ), לצערי אחרי מספר נסיונות בלבד הגעתי למיקום צינור אידיאלי, אך החור לתיבת הפילטר נשאר גדול ממה שרציתי בהרבה (מיקום כניסת הצינור הוזז ימינה מכיוון הנהג והכיוון המקורי בהרבה), נארתי עם צינור שמחובר היטב, ולידו סתם חור.

את החור אני רוצה לסתום.

מסגרת סיליקון בעייתית מדי ויקח 10 ימים לבנות כזו (האוטו נוסע על בסיס שבועי לפחות, ואני לא מתכוון לעבוד עם סיליקון כשהפילטר בתיבה).

חשבתי על צלוטייפ אלומיניום כסוף שכזה, מחזיק אקסטרה חזק, אבל לא יהיה מקצועי, זה הפתרון שנראה לי הכי נורמלי.

למישהו יש הצעות נוספות?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

קח פקק גומי (ירגום , י.ל. פרץ 37 או כל חנות בפסג' ביצחק שדה , שניהם בת"א).

חתוך לפי מידה.אטום בסיליקון בערב ...

ובבוקר - VOIS LA :!:

פורסם

יש חומר אפוקסי, שנראה כמו שרוול פלסטלינה.

מערבבים את 2 הקומפוננטים ביד - ומתקבל גוש פלסטלינה אחיד.

הוא מתקשה לאחר מספר שעות והופך ליציקה קשה מאוד - שעמידה גם במיים וגם בחום.

שווה לנסות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש חומר אפוקסי, שנראה כמו שרוול פלסטלינה.

מערבבים את 2 הקומפוננטים ביד - ומתקבל גוש פלסטלינה אחיד.

הוא מתקשה לאחר מספר שעות והופך ליציקה קשה מאוד - שעמידה גם במיים וגם בחום.

שווה לנסות.

מה ,אתה רוצה שאני אחזיק את החומר ביד כמה שעות ? ומה אני עשה אחרי שהוא מתקשה? :shock::lol:

פורסם

לא

אתה לוקח את החומר כל עוד הוא רך ומורח אותו על החור כמו שפכטל או איך שלא כותבים את זה ואז אחריי כמה שעות זה יתייבש על החור ויהיה סתום

tAoS FoReVeR

פורסם
לא

אתה לוקח את החומר כל עוד הוא רך ומורח אותו על החור כמו שפכטל או איך שלא כותבים את זה ואז אחריי כמה שעות זה יתייבש על החור ויהיה סתום

וואלה , תודה .איזה מזל שאתה פה. חבל שקראתי רק עכשיו.החומר התייבש לי כבר ונשארתי עם הידיים דבוקות :cry: (אתה לא רוצה לנחש עם מה אני מקליד :shock: )

פורסם

אני מרחתי את זה על האיבר ששמר מקליד איתו עכשיו, ובגלל זה אני הולך כבר חודשיים עם היד בכיס (במכנסיים שתפרתי במיוחד לאחר המקרה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא

וואלה , תודה .איזה מזל שאתה פה. חבל שקראתי רק עכשיו.החומר התייבש לי כבר ונשארתי עם הידיים דבוקות :cry: (אתה לא רוצה לנחש עם מה אני מקליד :shock: )

שמר, קרעת אותי :hihi:

חזק ביותר :D

L'amour Toujours

פורסם
אני מרחתי את זה על האיבר ששמר מקליד איתו עכשיו.

למה אתה לא משתמש בגריז כשאתה עושה לשמר ביד?

מנסיון שלי, WD40 מחזיק רק לכמה שיפשופים אצל שמר, אז אולי גריז יתאים אם הוא לא יפתח תגובה אלרגית.

שווה להתייעץ עם שאר המשפשפים לשמר בפורום. אני זוכר שמישהו המליץ על ספריי שעושים משומן חזיר או משהו כזה.

פורסם
אני מרחתי את זה על האיבר ששמר מקליד איתו עכשיו.

למה אתה לא משתמש בגריז כשאתה עושה לשמר ביד?

מנסיון שלי, WD40 מחזיק רק לכמה שיפשופים אצל שמר, אז אולי גריז יתאים אם הוא לא יפתח תגובה אלרגית.

שווה להתייעץ עם שאר המשפשפים לשמר בפורום. אני זוכר שמישהו המליץ על ספריי שעושים משומן חזיר או משהו כזה.

תעזוב אותך שומן וכאלה. KY הולך מצויין.רק שאני לא זוכר את רז באיזור ההוא. :lol:

במחשבה שנייה -אולי עדיף למרוח אפוקסי ולחכות שיתייבש - יותר טוב מויאגרה... 8)

פורסם
אני מרחתי את זה על האיבר ששמר מקליד איתו עכשיו, ובגלל זה אני הולך כבר חודשיים עם היד בכיס (במכנסיים שתפרתי במיוחד לאחר המקרה).

ישי , אם תהית על לחיצת היד לזרזיר , הנה התשובה.

היינו במקומות ה-ר-ב-ה יותר רחוקים :lol:

פורסם

LOL!!! :lol::lol::lol:

שמר תיזהר!

אנשים עוד יקבלו את הרושם הלא נכון... :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...