Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אחרי הרבה זמן של חיפוש ומחשבה אני חושב שמצאתי רכב שיתאים לי..

הדרישות היו:

- רכב קטן (רוב הנסיעות שלי לבד או פלוס נוסע)

- אחזקה שוטפת סבירה

- תצרוכת דלק כמה שיותר נמוכה

- רכב שנראה טוב

- עדיפות לאוטומט

- תקציב של עד 40K

חשבתי על סיטרואן C4, על רנו מגאן דיזל, על פונטו ספייס

עד שבעצם נתקלתי בSMART פולס שנת 2003

מצאתי שהרכב קטן מאוד, אחזקה שוטפת מעט יקרה, הרכב נראה טוב (גג פנורמי, צביעה יפה, אבזור סביר ובטיחות טובה יחסית לגודל)

צריכת דלק דמיונית של 1/22-23, גיר אוטומט שצריך להתרגל אליו וביטוח זול.

רציתי לקבל את דעתכם לפני שבעצם אני הולך על זה, רוב השימושים שלי הם בסביבות ה20-25 ק"מ ליום (הוא ישמש כרכב רביעי בבית)

האם יש מחלות מיוחדות לרכב? האם הגיר בעייתי? האם ניתן לנסוע איתו לאילת עם עוד נוסע? האם אחזקה שוטפת תיהיה יקרה בממש מרכב כמו מאזדה 3 למשל?

(ראיתי הרבה רכבים שעשו 120 אלף ק"מ ועשו כבר מנוע/ראש מנוע, יש סיבה לדאגה או שמא זה צירוף מקרים של תחזוקה פושעת)?

הרכב הוא סמארט פולס שנת 2003 יד 3 עם 65000 ק"מ, תודה מראש למגיבים..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

בעוד כמה שקלים תוכל למצוא סוויפט 2010 אוטומט .

זהו אוטו לדעתי יותר מומלץ מהסמארט

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

סוויפט 2010 ב 40,000 ש"ח? תגיד לי מאיפה אני מזמין 3.

הסמארט הוא באמת רכב מיוחד וייחודי. כל זמן שהגודל שלו לא מטריד אותך אין איתו שום בעייה.

השבוע יצא לי להתעסק קצת עם סמארט של חברים, לא מצאתי ברכב הזה שום דבר מיוחד מבחינה מכאנית, כך שאני לא רואה סיבה לטפל בו במוסכים יקרים ומורשי יבואן. לסמארט יש שוק חלקים \ חלפים פורח באירופה ואם תצליח להביא משם פילטרים, פלאגים וכו' אתה תצמצם את עלות האחזקה בעשרות ואף מאות אחוזים.

לגבי ראש המנוע שאתה מדבר עליו, זכורה לי סוגייה כזו בפורום. שווה להריץ חיפוש על הרכב ולמצוא תקלות ידועות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה שתהיה בעייה? גם פז'ו 205 מודל 88 תגיע לאילת אם טיפלו בה נאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יודע אולי אם יהיה בעיה להגיע עם רכב כזה לאילת?

אפשר להתחרות עם גמל במרוץ סוסים?

כנראה שאפשר, אבל סביר להניח שהגמל יפסיד. לא בגלל שהוא ח** של חיה, אלא בגלל שהוא גמל במגרש של סוסים. קח את הסוס למגרש הביתי של הגמל והוא צ'יק-צ'ק יתפגר על איזה שיח בזמן שהגמל לוגם מיץ דבשת.

בקיצור, כן, אפשר להגיע לאילת עם הסמארט. אבל למה לך לעשות את זה?

אם אתה יורד פעם בשנה לאילת - תשאיר את הסמארט לאבא וקח את האודי שלו לנסיעה.

אם אתה יורד פעם בשבוע לאילת - חפש רכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעוד כמה שקלים תוכל למצוא סוויפט 2010 אוטומט .

זהו אוטו לדעתי יותר מומלץ מהסמארט

סליחה טעות שלי התכוונתי לדגם האלטו

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...