Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש בראבו,הייתה לו בעיה ברכב שהטורים היו עולים ל3K ונתקעים, או שהטורים עלו וירדו עלו וירדו אמרו לו שזה חיישן טורים,החליף,בעיה לא נפתרה,רק אחרי החלפת מצערת וחצי מהחיישנים ברכב ושיפוץ מערכת הדלק נפתרה הבעיה,אחרי השקעה לא קטנה,תברר אם זו הבעיה,כי אם כן תתכונן לכאב ראש.

כל הסיפור עלה כ2500 ש"ח והרבה זמן.

אולי ישתלם לך לקנות את הרכב אבל זה כאב ראש,הרבה אנשים לא אוהבים להתעסק עם הרכב הזה מסיבה כל שהיא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה רבה חברים!

גם ככה זה כמו לקנות חתול בשק, האוטו מפורסם כבר שבועיים ולא נמכר.

אני יסע אליו השבוע להתרשם מהרכב, ואני יעדכן אותכם.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

חח האוטו מפורסם כבר שבועיים ?

הלו, זה כולה פיאט, לא דירה 2 חדרים באמצע אלנבי במחיר מציאה.

האוטו הזה יכול להיות מפורסם גם עוד שנתיים, אם לא אתה תקנה אותו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בהתלבטות רצינית!

מצאתי בראבו שנת 97 יד שלישי עם 130K ק"מ וטסט לשנה.

הבעיה היא שהיא גיר ידני ואני חושב שהמעבר מאוטומט לידני יהיה סיוט.

מה אתם אומרים?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

היי, אני חושב שאני יודע על איזה רכב אתה מדבר. פיאט בראבו מהקריות, עם מגנזיום ?

התעניינתי ברכב הזה, וכמו שאומרים אין פראיירים בעולם הזה. הרכב מופרסם קצת יותר משבועיים קודם כל, ואם במחיר הזה עדיין לא נמצא קונה כנראה שיש סיבה טובה. יצא לי ללכת ולראות את הרכב, אומנם קילומטרז' ויד נמוכה, ויש גם מגנזיום וצמיגים יפים אך הרכב חבול מכל הכיוונים ויש לו הרבה עיקומי פח, הפרונט של האוטו קצת מעוך ולא נראה טוב (שים לב שאין תמונות של קדמת הרכב). הרכב הזה עבר תאונה או שתיים ואני אישית לא הייתי מתלהב. ב5K זה לא ייגמר בטוח. בכל אופן, יכול להיות שעם השקעה (של כמה אלפיות) תוכל להביא את הרכב למצב טוב ואולי הדיל כן ישתלם....בכל מקרה, לשיקולך.

פורסם

אתמול נסעתי לראות אחת, שנת 96, יד 3, 150K זה מה שרשום ביד 2

הרכב בהרצליה פיתוח, בפועל הרכב יד 6, 173 אלף ק''מ, הבעלים טוען שהרכב רשום על שם אבא שלו ושהוא אצלו שנה וחצי בפועל הרכב על אותו בעלים 3 שנים. הבעלים לא ידע שיש מים ירוקים רדיאטור!

הרכב סה''כ נסע סבבה, כמה מכות מגעילות, משהו מאוד מוזר ומחשיד זה ניפוחי חלודה מעל השמשה הקדמית, ומשהו בפרונט לא הסתדר לי בעין! הפנסים יושבים בפנים מדי ויש רווח בין הכנף לפנס של כס''מ מכל צד, מה שמוזר שהפנסים יושבים בצורה מקורית על הפח חזית! מאוד מחשיד!

מהרכב הזה ספציפית ירדתי ואקפוץ לראות עוד אחת כזאת!

סה''כ מנוע סוחב יפה (1.6 ידני). מה שבלט לי בנהיגה זה ההגה חמאה! חוסר תקשורת מוחלט בין הנהג לכביש ככה ששום פאן ספורטיבי אין לרכב הזה (שלא תטעו!).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מהם המחלות של בראבו ידנית?

אני ממש מתלבט יש לי כבר קונה לאפאלאוז 92 שלי.

אני לא רוצה למכור ולקנות רכב בכוח כי מצאתי דיל נחמד.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...