Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים לחלוטין עם

לא יודע, אני לא רואה שום דבר לא בסדר בהתנהלות שלהם לפי מה שאתה מספר כאן.

קיבלת הצעת מחיר למוצר כלשהו בטלפון, וכשהגעת להתקין התברר בשטח שהמוצר אינו מתאים לרכבך, ואתה צריך להתקין מוצר אחר, שעלותו שונה.

מה העניין?

מה שקרה זה ש biker200 קבל הצעת מחיר טלפונית וכאשר הוא בא וראו את הרכב עדכנו את מחיר ההצעה, ל biker200 הייתה אפשרות ללכת ולא לחזור, אך לא או בחר באופציה של התשה, שמשמעותה הוא ללכת ולחזור מספר פעמים ולמעשה לא להשאיר אף פעם את הרכב לצורך עבודה.

מכיון שלמעשה מה שהוא באמת רצה זה לקבל את העבודה הטובה של **** נגררים אך במחיר הנמוך של @@@@ נגררים-נהרסים-אחרי יומים.

אבל--- הסיבה שלא הלכתי כיוון ששמעתי ש**** נגררים עושים עבודה טובה.

כנראה שבשלב כל שהוא הבינו בחברת ***** נגררים שיש להם עסק עם נמר, לכן החליטו להגיד לו מחיר גבוה רק שיעזוב אותם בשקט.

ולסיום, biker200

האם רק תגובות שתומכות בך, ראויות להכתב כאן?

כאשר כותבים בפורום סביר שימצאו כאלה שתומכים בך, אך מן הסתם גם כאלה שחושבים אחרת.

תגובה מסוג זה

נכון שלא ממש טרחת לקרוא את כל ההודעה? אם היית עושה זאת היית משנה את דעתך, אבל למה להתבלבל עם העובדות כשאין כח לקרוא את כל מה שהיה.

אתה יכול לדלג לאשכול הבא, או לחילופין אשמח להמלצה עניינית על מקום אחר נורמלי.

תודה.

לא ראויה

ודרך אגב אתה לא בקשת המלצה למקום אחר, אתה רק תקפת בית עסק מסויים. לכן ניסה מי שניסה להראות את הדברים טיפה בזווית ראייה שונה.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים לחלוטין עם

מה שקרה זה ש biker200 קבל הצעת מחיר טלפונית וכאשר הוא בא וראו את הרכב עדכנו את מחיר ההצעה, ל biker200 הייתה אפשרות ללכת ולא לחזור, אך לא או בחר באופציה של התשה, שמשמעותה הוא ללכת ולחזור מספר פעמים ולמעשה לא להשאיר אף פעם את הרכב לצורך עבודה.

מכיון שלמעשה מה שהוא באמת רצה זה לקבל את העבודה הטובה של **** נגררים אך במחיר הנמוך של @@@@ נגררים-נהרסים-אחרי יומים.

כנראה שבשלב כל שהוא הבינו בחברת ***** נגררים שיש להם עסק עם נמר, לכן החליטו להגיד לו מחיר גבוה רק שיעזוב אותם בשקט.

ולסיום, biker200

האם רק תגובות שתומכות בך, ראויות להכתב כאן?

כאשר כותבים בפורום סביר שימצאו כאלה שתומכים בך, אך מן הסתם גם כאלה שחושבים אחרת.

תגובה מסוג זה

לא ראויה

ודרך אגב אתה לא בקשת המלצה למקום אחר, אתה רק תקפת בית עסק מסויים. לכן ניסה מי שניסה להראות את הדברים טיפה בזווית ראייה שונה.

אנסה לכתוב את הדברים בצורה יותר פשוטה בכדי שגם אתה תבין. (אגב מצורת תגובתך, נדמה כי הנך קשור אליהם באיזו שהיא צורה)

נסה להתקשר ולבצע סקר מחירים לוו גרירה, אתה יודע מה ישאלו אותך בתחילת כל שיחה? מה דגם הרכב מודל ושנת ייצור.

אתה יודע למה? בכדי שיוכלו לתת לך מחיר מדויק בטלפון לפי אותו דגם.

אני קיבלתי בהתחלה מחיר של 1300 ש"ח לפני מע"מ, אגב בשאר המקומות זה נע בין 1200 ל- 1500 לידיעתך.

הגעתי לחנות בידיעה שזה מה שאני הולך לשלם, והנה לאחר שהמתקין מסתכל ואומר לי שאני צריך וו נשלף חד משמעית, אומר לי המוכר 1600 ש"ח לפני מע"מ, אמרתי לו, אבל אביך אמר 1300 ש"ח, אז הוא אמר לי תחכה עוד שבוע עד שאבי יחזור מחו"ל.

מה לעשות ואני צריך קצת את הנגרר דחוף, החלטתי לוותר ולפחות לקבל "הנחה" של 100 ש"ח מהשוחט הגדול. בסופו של דבר הוא הסכים, וקבע איתי להגיע למקום לצורך הבאת תעודת זהות לדבריו בכדי שההליך יהיה יותר מהר, חד משמעית לא לשם ניצול והעלאת המחיר שוב.

ואז כשאני מגיע הוא אומר לי 2000 ש"ח לפני מע"מ אם זה וו נשלף.

אז מי מתנהג כמו ברדלס או צבוע? הה? נכון הבנת זה "**** נגררים".

עכשיו הבנת?

אם לא, דלג לאשכול הבא.

פורסם

biker2000 - עזוב, אין טעם שתנסה לשכנע אנשים, כל אחד יכול לקרוא את הסיפור ולהתרשם ולשפוט בעצמו מה דעתו עליו.

אני אישית חושב שההתנהלות שלהם הייתה לא ראויה, ואולי יש אנשים שאוהבים שמתנהגים אליהם ככה - אז שיהיה להם בכיף.

פורסם
נכון שלא ממש טרחת לקרוא את כל ההודעה? אם היית עושה זאת היית משנה את דעתך, אבל למה להתבלבל עם העובדות כשאין כח לקרוא את כל מה שהיה.

אתה יכול לדלג לאשכול הבא, או לחילופין אשמח להמלצה עניינית על מקום אחר נורמלי.

תודה.

קראתי את הכל.

:puzzled:
פורסם
biker2000 - עזוב, אין טעם שתנסה לשכנע אנשים, כל אחד יכול לקרוא את הסיפור ולהתרשם ולשפוט בעצמו מה דעתו עליו.

אני אישית חושב שההתנהלות שלהם הייתה לא ראויה, ואולי יש אנשים שאוהבים שמתנהגים אליהם ככה - אז שיהיה להם בכיף.

חבל באמת.

מה שכן, אני שוב אשמח למישהו כן אמין, עדיין אני אמור לקנות וו גרירה.

נ.ב. אולי כן ואולי לא, אבל לבעלי החוש הטכני שבכם, זה הגיוני מה שהוא אמר לי, שעובדים על הרכב משבע בבוקר עד שבע בערב בשביל וו גרירה??

פורסם
חבל באמת.

מה שכן, אני שוב אשמח למישהו כן אמין, עדיין אני אמור לקנות וו גרירה.

נ.ב. אולי כן ואולי לא, אבל לבעלי החוש הטכני שבכם, זה הגיוני מה שהוא אמר לי, שעובדים על הרכב משבע בבוקר עד שבע בערב בשביל וו גרירה??

זה הגיוני מאד לעבוד זמן כל כך רב על ייצור וו גרירה. בעברי עבדתי בחברה אשר מייצרת ומתקינה ווי גרירה , ישנם כלי רכב אשר ליבואנים לא משתלם לייבא עבורם ווי גרירה ( בעקבות ביקוש קטן מאד ) , ולכלי רכב אלו הם מעדיפים לייצר.

כאשר מייצרים וו גרירה יש צורך ברוב המקרים ( עבור כלי רכב פרטיים ) לפרק את הפגוש האחורי , לייצר את הוו עפ"י התקנים של מכון התקנים ומשרד התחבורה ,לצבוע אותו , לייבש אותו ולהרכיב סופית. תוך כדאי העבודה מתקינים את השקע של נק' החשמל.

אם אני מבין על מי אתה מדבר אז לאותו המתקין יש מוצרים מעולים ( לגבי בעל הבית אפשר להתווכח עוד רבות ) 8)

פורסם
זה הגיוני מאד לעבוד זמן כל כך רב על ייצור וו גרירה. בעברי עבדתי בחברה אשר מייצרת ומתקינה ווי גרירה , ישנם כלי רכב אשר ליבואנים לא משתלם לייבא עבורם ווי גרירה ( בעקבות ביקוש קטן מאד ) , ולכלי רכב אלו הם מעדיפים לייצר.

כאשר מייצרים וו גרירה יש צורך ברוב המקרים ( עבור כלי רכב פרטיים ) לפרק את הפגוש האחורי , לייצר את הוו עפ"י התקנים של מכון התקנים ומשרד התחבורה ,לצבוע אותו , לייבש אותו ולהרכיב סופית. תוך כדאי העבודה מתקינים את השקע של נק' החשמל.

עם אני מבין על מי אתה מדבר אז לאותו המתקין יש מוצרים מעולים ( לגבי בעל הבית אפשר להתווכח עוד רבות ) 8)

תודה על המידע.

אגב לגבי ייצור מיוחד של וו גרירה, כבר נאמר לי שאצלי זה לא שייך, אלא אני צריך וו גרירה נשלף, אם הם ייצרו לי וו גרירה, זה יסתיר את המספר כי הוא נמוך.

זאת אומרת שהוא מראש ידע איזה וו נשלף הוא עומד להתקין לי.

אכן התנהלות לא ראויה כלל מצד אותו מוכר (אגב, המוכר השני נראה הרבה יותר נחמד) לגבי בעל הבית, כמו שאמרתי, הוא בחו"ל ואין לי מושג איך הוא מתנהל. אולי הוא בסדר אולי לא.

פורסם

ועוד משהו מצחיק (אירוני).

מתקשר אלי לפני דקה, המוכר השני (הנחמד) ושואל אותי אם אני מעוניין בהתקנת וו גרירה, כי הוא רואה על הצג שהיום התקשרתי אליהם.

אני מזמין כל אחד אלי, לקבלת פירוט שיחות שלי, ולראות שמאז שפתחתי את האשכול, לא הוצאתי ולו שיחה אחת, למס' שלהם.

אז מה ** האשכול כבר עשה את הנזק?

המוכר השני כבר קלט שעשה טעות?

פורסם
תודה על המידע.

אגב לגבי ייצור מיוחד של וו גרירה, כבר נאמר לי שאצלי זה לא שייך, אלא אני צריך וו גרירה נשלף, אם הם ייצרו לי וו גרירה, זה יסתיר את המספר כי הוא נמוך.

זאת אומרת שהוא מראש ידע איזה וו נשלף הוא עומד להתקין לי.

אכן התנהלות לא ראויה כלל מצד אותו מוכר (אגב, המוכר השני נראה הרבה יותר נחמד) לגבי בעל הבית, כמו שאמרתי, הוא בחו"ל ואין לי מושג איך הוא מתנהל. אולי הוא בסדר אולי לא.

ישנם ווי גרירה נשלפים שמיוצרים כאן בארץ וישנם מיובאים. וו גרירה נשלף חייבים להתקין בכלי רכב אשר המספר רישוי שלו נמוך למרות שיש לא מעט אנשים שמתקינים ווים נשלפים בשביל היופי.

פורסם
ישנם ווי גרירה נשלפים שמיוצרים כאן בארץ וישנם מיובאים. וו גרירה נשלף חייבים להתקין בכלי רכב אשר המספר רישוי שלו נמוך למרות שיש לא מעט אנשים שמתקינים ווים נשלפים בשביל היופי.

תודה על המידע.

פורסם

:mm_yeah:

פורסם

אתה שם :mm_nah: כי אתה מנסה לשכנע את עצמך שהתנהגת בסדר ? !

טוב, יצאתי מהמקום בהרגשה של אדם מרומה והחלטתי לפנות למקום אחר.

צלצלתי לעוד מקום, ששם אמרו לי 1400 ש"ח לפני מע"מ ואמרו לי שאני כן יכול לבוא להתקנה.

אבל--- הסיבה שלא הלכתי כיוון ששמעתי ש**** נגררים עושים עבודה טובה.

אמרו לך במקום אחר 1400 שח אבל אתה לא היית שם ! אלא רק דברת בטלפון . לא בטוח שזה המחיר הנכון , אבל אתה החלטת שזה המחיר שצריך לשלם , ובגלל זה אתה מזהיר אנשים ? כי התעצבנת ממישהו שעושה עבודה טובה אבל לא הסכים לעשות לך הנחה ?

לא טוב לך המחיר ? יקר ? תלך למקום אחר , אבל אל תלכלך עליו ( וכולם כבר יודעים מי זה ,תגובה 15) .

• תוכן חדש...