Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי קיבל אופציה מהעבודה להחליף את הפורד פוקוס שלו לרנו פלואנס .

עכשיו אני לא מכיר את הרנו רציתי לדעת מה אתם חושבים עליה לעומת הפוקוס ועם בשורה התחתונה כדי להחליף אותה .

פורסם

התלבטות קשה, את הפוקוס אתה מקבל בארץ עם מנוע שמיועד לעולם השלישי. הפלואנס - מיועדת כולה לעולם השלישי.

וברצינות - הפלואנס נראית כאילו רנו עשו תרגיל ב"בוא נייצר מכונית קוריאנית מהדור הקודם ונראה מי ישים לב". המכונית עגלה, האיכות הכללית של החומרים נמוכה יותר מהמגאן הקודמת, ההגה כל כך עלוב שאפילו נהגים של "מנקודה א' ל-ב'" הזדעזעו ממנו. פוקוס ליסינג רחוקה מלהיות פאר היצירה בכל הנוגע לאבזור וגימור, אבל בשום אופן לא הייתי מחליף אותה לפלואנס.

יש הרבה אופציות טובות יותר, מאזדה 3, C4 (כל אחד וטעמו, אני מעדיף את C4) גם קיה פורטה עדיפה בעיני.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הפלואנס היא משפחתית מצוינת. היא מרווחת, נוחה ובעלת ביצועים מספקים בהחלט לסוגה (אלא אם התחביב שלך הוא דו"חות

מהירות/מיאוצי רמזורים).

היא מציעה רמת אבזור טובה (לפחות בגרסה הבכירה. בבסיסית אבזור סביר), איכויות החומרים וההרכבה טובות למדי והבטיחות

האקטיבית מצוינת (אחיזה גבוהה + בקרת יציבות לא מתנתקת).

לשלילה שתי נקודות עיקריות: החשובה שבהן היא שהפלואנס לא נבחנה במבחן ריסוק, אם כי אין סיבה להעריך שתבצע משמעותית

פחות טוב מהמגאן, שקיבלה חמישה כוכבים. הזניחה היא שרמת ההנאה מנהיגה מינימלית, מה שלא ממש רלוונטי אם הרכב ננהג

כמשפחתית. כאמור רמות האחיזה ויכולת הכביש גבוהות, אך הפלואנס לא תעלה חיוכים מצד הנהג.

פורסם

עכשיו אני לא מכיר את הרנו

קודם הכרת ?

ועכשיו כן. אחרי ההסבר של TSוקי. עכשיו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

על טעם וריח, אבל אני אציין שלעומת הסיבוב שלי בפלואנס שהיה קצר הביקורת שלי מביאה בחשבון גם שני נהגי ליסינג שקיבלו את הפלואנס באחרונה - האחד כתחליף למגאן דור קודם, השני כתחליף לרכב שכור מזדמן (באחרונה היה יונדאי I30 כמדומני). עוד אחד בחברה שניסה פלואנס חזר ל-C4 שלו ואף ביקש לרכוש אותה באופן פרטי אם אין אופציה להמשיך איתה... ולא, אף אחד מהם איננו נהג מקצועי, חבר קארזפורום או חולה הגה - סתם אנשים מהישוב. אחד מהחברה כן בחר להחליף את ה-C4 שלו בפלואנס למרות שטרם נהג בפלואנס (הוא רוצה את הבגאז') ואני מצפה בקוצר רוח לשמוע את דעתו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלפא, לי יצא בשבת לעשות סיבוב על הפלואנס 5 דלתות ולדעתי אתה טועה בגדול. כיום אני בעלים של מגאן II ידנית ומאובזרת מודל 2006 והיא נקודת ההשוואה.

הפלואנס שננהגה היא מרמת גימור EX (המפוארת) והיא משדרת תחושה של איכות חומרים עדיפה על המגאן היוצאת. מבחינת נוחות היא לא פחות נוחה מהמגאן היוצאת אבל לא בטוח שיותר נוחה (צריך לקחת בחשבון שלוקח זמן להתרגל ועשיתי איתה סיבוב של רבע שעה). בשלילה פשוט חסר לה כוח ולכן אם אחליט ללכת עליה זה יהיה בגרסת ה 2 ליטר.

רועי, לגבי הבטיחות אני בכלל לא בטוח שאין הבדלים בינה לבין ה 5 דלתות. שים לב בספר הרכב שיש יותר מידי סימנים מחשידים שהן לא חולקות את אותה השלדה ואותו המרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הוא אמור לשנע משפחה על ציודה אני מציע לבדוק אפשרות ליונדאי I30CW. לדעתי זו הבחירה הכי טובה לבעלי משפחות ליסינג היום.

היא מאובזרת, מרווחת, בטוחה ובמציעה ביצועים טובים.

• תוכן חדש...