Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפריוקט שאני עושה אז..

מישהו אולי יודע איזה רכבים מגיעים שהמיכל דלק צמוד למושב האחורי ?

הכוונה לא בשכיבה ! (אין מקום במרכב התחתון של הרכב).

או שיש למישהו רעיון יצירתי היכן למקם את המיכל החדש,שיהיה בטיחותי מספיק ?

פורסם

אצלי בג'ימני זה ככה.

נדמה לרגע את כל הרכב עצמו, לקופסאת פח ענקית.

נסה לדמיין את הג'ימני, שכידוע אין לו דלתות אחוריות, מהאגזוז וקדימה, הכוונה מתחת לרכב.

מייד אחרי אוזני הגרירה האחוריים, ישנו מיכל הדלק.

ממש ממש מעל זה (אם מסתכלים ממעוף הציפור) קיימים המושבים האחוריים בג'ימני.

במילים עוד יותר פשוטות:

הנוסעים שלי במושב האחורי, פשוט יושבים על מיכל הדלק.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

לבנטלי מולסן יש מיכל דלק צמוד מאחורי המושב האחורי (וגם מנוע גודש 6.75 עם קמשפט בבלוק, שינוי פאזות ומעל 500 סוסים). זה בדומה לדגמי רולס רויש שעוד היו רולס רויס ולא BMW סדרה 7 כמו היום בתחפושת אחרת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה שמיכל הדלק יהיה דווקא שם?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כי המיקום המקורי של מיכל הדלק,שונה יעודו למשהו אחר

הורכב סרן אחורי ונאלצתי לפרק את המיכל דלק שהפריע

(הרכב עבר לשידרוג מ4*2 ל 4*4 )

וכבר אין מקום.

אז יש לי 2 ברירות או לבנות בעצמי מיכל דלק שיתאים למקום שכן אפשר(ומשתדל להמנע מזה) או ששמעתי שקימים מכוניות

שיש מיכל דלק שצמוד למושב האחורי ולהתאים אותו.

בתודה מראש למי שנתקל בבעיה הזאת ופתר אותה

• תוכן חדש...