Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השרשרו הזה מכה גלים בכל רחבי המדינה.

משיחה עם שוטר בניידת שעצר לידי הבוקר ברמזור:

- חג שמח! לא הייתי מודע לקיום הרכב הזה עד לא מזמן......... יש איזו אחת שהלך לה מנוע...... ישראלימו, כן?

חכה חכה, עוד לא רחוק היום מ"הונדה זה לא המין, שמעתי הולכים להם מנועים על ימין ועל שמאל"...

אתמול ישבתי בארוחת חג, זה מדהים עד כמה הישראלי הממוצע ניזון משטויות וסטיגמות לגבי רכבים...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שהבעלים של ישראלימו למד מנהל עסקים, אבל אני מבטיח לכם שלא הוא ולא מי ממכריו למד שיווק..

חפשוט חבל! חבל על הנזק התדמיתי שלכם (ישראלימו).

להונדה אין כל יכולת להוכיח שעה ותאריך ולכם אין אפשרות להוכיח שהרכב לא עבר "אונס קבוצתי" קודם לכן.

בסיפור הנ"ל יש את האלמנט החשוב ביותר ששמו נקרא: "חמת הספק".

אני מציע לכם ישראלימו, לקחת את פנקס השיקים לידיים, להכניס את האוטו למוסך, (לא להונדה..)

ואתם עוד תראו שכל התיקון + עבודה, לא יעבור את ה 30 אלף ש"ח. וזה לא כולל את החזר הוצאות שלכם בתור עסק.

לאחר מכן תוכלו למכור את האוטו ולרכוש מחדש רכב עם אחריות.

בינתיים הנזק התדמיתי שספגתם רק הולך ומתעצם. מפה לאוזן הסיפור הולך וגדל ואני אפילו לא מזכיר את העובדה שהאוטו בינתיים על ליפט, וזאת במקום להשכירו ולהרוויח עליו.

אז מעבר לנזק התדמיתי שיגרום להפסדים עתידיים אתם כרגע סופגים נזקים עכשוויים בכך שהוא "יושב בחנייה".

רק לתשומת לבכם.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

חבר'ה

כל תגובה כזו רק מגדילה את התשלום שגרגמל יצטרך לשלם לישראלימו.:-D

חוסו על הבחור:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הגזמת! מכת מוות....

טוב נו, אולי הגזמתי.

מכה בלי מוות.

עם זאת - אני לא יודע מה איתכם אבל כל בית עסק שאני עומד לרכוש ממנו משהו משמעותי (ברמה של מאות שקלים ומעלה) אני מריץ את השם שלו בגוגל...

מי שמשכיר רכבים כאלה הם בדרך כלל לקוחות מתקדמים יחסית ככה שיש סיכוי לא מבוטל שזה יקרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעידן האינטרנטי של היום, בהחלט לשרשור כזו יכולה להיות השפעה כזו או אחרת. אך בכל זאת, מדובר במקרה בודד שעדיין לא נסגר.

למי שיש קצת סבלנות לקרוא את כל השרשור יבין זאת.

פורסם
בעידן האינטרנטי של היום, בהחלט לשרשור כזו יכולה להיות השפעה כזו או אחרת. אך בכל זאת, מדובר במקרה בודד שעדיין לא נסגר.

גם בלי לקרוא את רוב השרשור ניתן להבין שיש כאן עסק ..

במידה ואחד ממכריי יתעניין בהשכרת רכב יוקרה לשם לא אשלח אותו

חג שמח

Golf 2008 MK5

פורסם

זה כבר לא חשוב כי ברגע שיש ספק , אז אין ספק (שעדיף להתרחק).

אנשים לא יקחו סיכון.

לא חסרות פרשיות שעלו בקול תרועה רעה והזיכוי של ה"אשמים" לא פורסם כלל בתקשורת (למשל פרשת שרה נתניהו והמנקה ועוד פרשיות נוספות שלא עולות לי כרגע)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בדקו עם הגרריסט באיזה שעה הוא קיבל קריאה ומאיפה הוא אסף את הרכב?

נדמה לי שזו אחת הנקודות בהן אין מחלוקת

ברחוב יגאל אלון פינת אנילביץ בסביבות 830-900 בבוקר יום א' 15.8.10

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בס"ד

סמוך לאצטדיון יד אליהו, באמצע צומת, לאחר שעברתי ברמזור ירוק, המנוע השמיע צליל של: "קחחחחחחח" דקיק, עשן\אדים יצאו במרוצה משני צידי מכסה המנוע, ושובל של מים ירוקים השתרך מאחורי הרכב.

מההודעה הראשונה

ירד מאיילון בלה גווארדיה ונתקע במקום המסומן, השאלה אם בחברה ביררו מתי הגיעה שיחה על הגרר.

אגב, על איזה צומת ורמזור מדובר?

Untitled.jpg

פורסם
נדמה לי שזו אחת הנקודות בהן אין מחלוקת

ברחוב יגאל אלון פינת אנילביץ בסביבות 830-900 בבוקר יום א' 15.8.10

רק לצורך הדיון התיאורטי ומבלי לקבוע דבר:

הרכב נגרר מהמקום הזה בעקבות קריאת חילוץ שהגיעה בשעה הזו, אבל אין זאת אומרת שזו שעת קריסת המנוע, תיאורטית המנוע יכל היה לקרוס ביום ו' בלילה והרכב הושאר במקום הקריסה (ממנו הוא נגרר) עד ליום א' בבוקר שאז התקבלה קריאת השירות בחברת הגרר.

בקיצור - גם הנתון הזה הוא ספקולטיבי משהו...

פורסם

דורקי

המיקום בו אסף הגרר את הרכב ברור והשעה בו הוזמן הגרר גם ברור. על זה יש הסכמה של שני הצדדים. יש ביניהם הסכמה אפילו שגרגמל שכר וישראלימו השכירה , אני מניח כי יש ביניהם גם הסכמה האם הרכב שחור או לבן.:-o ר ק אנחנו לא יודעים.

מי דיבר על המועד בו קרס המנוע?? פרט זניח:shock:

זה סלע המחלוקת

קשה להאמין שרכב כזה במקום כזה שרד כמעט יומיים ללא תנועה. אבל הכל אפשרי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...