Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרוק,

אם צריך "להתפלא" על הצעת המחיר הגרנדיוזית של מאיר או לא זה לא העניין פה.

הסיבה שהעלתי את השיחה הזאת היא לא כדי לבדוק עלות מנוע חדש אל מול משומש אלא פשוט להצביע על פתרון שיעשה את העבודה בצורה זהה ובמחיר שהוא כ-20% מסך ההצעה המקורית של מאיר, זה הכל.

עידן - גם עבודה לא ממש זהה כי מנוע חדש זה לא מנוע משומש וגם הפתרון הוא לא זהה כי........ מנוע חדש זה לא מנוע משומש.

תקרה לזה "פתרון אחר ב-20% עלות" זה יהיה נכון.

אבל זה לא תפוחים לתפוחים ומדיף ריח חזק של קומבינה ישראלית טיפוסית.

לגבי דברי ישה - אין ספק שהרבה יותר היגיוני לספק לרכב מנוע משומש ולא חדש כי במקור היה בתוך הרכב מנוע שעבר 38,000 ק"מ קרי מנוע לא חדש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרוק,

אם היה מדובר ברכב עם מנוע עם אפס קילומטרים שהשוכר הצליח להרוס (לא יודע איך בדיוק, אולי הרכב חנה במטווח צה"לי והשוכר בטעות שחרר עליו איזה 0.5 נפיץ...) הייתי מסכים איתך שהוא צריך לפצות במנוע חדש שכן מנוע משומש לא יעשה את אותה עבודה של מנוע חדש (יש ענין של "עוגמת נפש").

מאידך, מנוע משומש כן יעשה את אותה עבודה של מנוע משומש.

ובוא לא ניסחף בבקשה, בהנחה ותיקח מנוע משומש בן שנה-שנתיים שטופל בצורה סבירה, הוא בהחלט יספק את אותה עבודה של המנוע ה"חדש עם 38K קילומטר" שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא דיברנו פתרונות חליפיים - כאלו יש מכאן עד להודעה חדשה.

חבר שלך מפיל גבות על זה שעלות מנוע חדש אצל יבואן הינה 80,000 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

אני אומר שאין לו על מה להפיל גבות. שלא ישתחצן כי הוא לא מסוגל לספק לספק מנוע חדש בדיוק כזה בהרבה פחות כסף.

זה הכל.

פורסם

הויכוח ביניכם מיותר.

מה שחשוב זה האם צריך מנוע חדש או מנוע תקין מפירוק מספיק.

אני סבור לאור המידע שבידינו כי מנוע תקין מפירוק ישרת את המטרה ויחזיר את הרכב למצב נסיעה טרום המקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שחשוב כרגע זה האם גרגמל אשם או לא.

במידה והוא יימצא אשם אז הנקודה החשובה הבאה היא איזה מנוע יש להתקין ברכב.

במידה והוא לא יימצא אשם- הדבר נתון לשיקולה של ישראלימו (בהנחה שלהונדה אכן אין אחריות על הנזק למנוע).

קודם שיהיה פתרון למחלוקת הראשונה, בנוגע למחלוקת השניה- עוד חזון למועד...

פורסם

תומר,

לדעתי אין פה מחלוקת על האחראיות של הונדה.

המוסך מוכיח בוודאות שהיה שימוש לא סביר במנוע ( בלי קשר באשמת מי ומתי), ולכן האחראיות פגה, לכן המחלוקת הזאת סגורה.

השאלה שלי הייתה כללית לגמרי, בלי קשר למקרה המדובר.

במקרה המדובר, דעתי היא שגרגמל לא אשם כלל ואף שופט לא ימצא אותו אשם אחרי שיש הוכחה ודאית על כך שהרבה לפי גרגמל יש תיעוד על שימוש לא סביר במנוע.

פורסם
שלא ישתחצן כי הוא לא מסוגל לספק לספק מנוע חדש בדיוק כזה בהרבה פחות כסף.

זה הכל.

הבנת הנקרא- אתה יודע ?

איפה כתבתי שהוא השתחצן ו\או אמר שהוא יכול להביא מנוע חדש בהרבה פחות כסף ?

סה"כ כתבתי (בסלנג,יש לציין) שהוא היה המום מהמחיר של מנוע חדש וציין שלא מזמן מישהו קנה מנוע של S2K מפירוק במחיר שנקבתי.

מכאן ועד להסקת המסקנות (הלקוייה,יש לציין) שלך הדרך ארוכה.

בוא נחזור לפרופורציות בבקשה.

זה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תומר,

לדעתי אין פה מחלוקת על האחראיות של הונדה.

המוסך מוכיח בוודאות שהיה שימוש לא סביר במנוע ( בלי קשר באשמת מי ומתי), ולכן האחראיות פגה, לכן המחלוקת הזאת סגורה.

השאלה שלי הייתה כללית לגמרי, בלי קשר למקרה המדובר.

במקרה המדובר, דעתי היא שגרגמל לא אשם כלל ואף שופט לא ימצא אותו אשם אחרי שיש הוכחה ודאית על כך שהרבה לפי גרגמל יש תיעוד על שימוש לא סביר במנוע.

איגור

החים זה לא שחור ולבן תמיד.

כדי שהונדה תצא מתוך הפרשה היא תצטרך להוכיח כי האחריות פגה במקרה שהמנוע נמצא בסיבובי יתר.

כיוון שאין בפנינו כתב האחריות של הונדה על הרכב אז אין לנו מושג אם האחריות בתוקף או לא.

לא מן הנמנע כי אכן האחריות פגה במקרה שכזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעניין למה אין עדכון מאחד הצדדים (גרגמל \ ישראלימו) על הנעשה בנדון. בינתים מים נטחנים בלי מידע חדש.

פורסם

אולי יש התקדמות וכל צד שומר לעצמו את הזכות ללמוד את הצעדים.

אני רק מקווה שנזכה לקבל כאן את סוף הסיפור המלא, לכשיגיע.

פורסם
הבנת הנקרא- אתה יודע ?

איפה כתבתי שהוא השתחצן ו\או אמר שהוא יכול להביא מנוע חדש בהרבה פחות כסף ?

סה"כ כתבתי (בסלנג,יש לציין) שהוא היה המום מהמחיר של מנוע חדש וציין שלא מזמן מישהו קנה מנוע של S2K מפירוק במחיר שנקבתי.

מכאן ועד להסקת המסקנות (הלקוייה,יש לציין) שלך הדרך ארוכה.

בוא נחזור לפרופורציות בבקשה.

זה הכל.

עידן,

לא יכולתי לפרש את בשום דרך אחרת מרמיזה שלו (או שלך) שמחיר מנוע חדש מוגזם בעליל.

ואם סתם רצית לספר על תגובת הגבות של מישהו למשמע מחיר של מוצר יקר - אז אכן טעיתי.

לאמרות שאני במקרה הזה הייתי מעביר את זה לאופ טופיק או לפורום רפואי/פסיכולוגי/קוסמטולוגי.

פורסם

צריך לבדוק גם על המנוע מפירוק האם הוא של AP1 או של AP2,

אם אני זוכר נכון, ייתכן כי יש הבדלים מכאניים כאלו ואחרים בנבכי המנוע... וזה משנה את תמונת המחיר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל מה שיש בארץ זה AP1 בכל השנתונים.

בכל מקרה מנועים של שנתונים מאוחרים יותר טיפה שונים משנתונים ראשונים.

לא יודע באיזו שנה "החיתוך" (אולי מ-2006 יחד עם DBW) ומה בידוק ההבדלים (אומרים שבשנתונים מאוחרים ריטיינרים משודרגים - ויש אומרים שממש לא).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...